2015 mayıs bebekleri

Yeni gordum bebisler dogunca burdamiyiz :))) azaldik zaten kimse cvp vermiyor artik orda bana:KK43:((( herkes telas icinde gerci :) gunler kaldi artik hadi hayirlisi hepimize. Bnde nisan falan yok daha.

Selam kızlarr:) doğdu 24 günlük oldu bile. Size sorum olacak kızlar göneğim koltuk altım bide genital bölgem hamilelikte kararmıştı. Ne zaman geçer bunlar. Bide 10 kilom hala duruyor. İnş 5-6 ayda veririm. Emziren anneler ayda 2 kilo verebilir fazlası sağlıksız ve sütü etkilermiş. Siz ne durumdasınız.doğumdan beri tekim bide:KK43: çok zor kaynanamdan görümcemden fayda yok. Şu lohusalıkta zaten duygusalım. Valla ağlıyorum hep. Gece gündüz tek olmak

mayıs bebekleri 2015 mayıs anneleri topiğinde konuşuluyor burda daha derli toplu olurdu doğumlarla ilgili paylaşımlarla karışmazdı ama ayların verdiği alışkanlıkla hala oraya yazıyoruz :-)

Selam kızlarr:) doğdu 24 günlük oldu bile. Size sorum olacak kızlar göneğim koltuk altım bide genital bölgem hamilelikte kararmıştı. Ne zaman geçer bunlar. Bide 10 kilom hala duruyor. İnş 5-6 ayda veririm. Emziren anneler ayda 2 kilo verebilir fazlası sağlıksız ve sütü etkilermiş. Siz ne durumdasınız.doğumdan beri tekim bide:KK43: çok zor kaynanamdan görümcemden fayda yok. Şu lohusalıkta zaten duygusalım. Valla ağlıyorum hep. Gece gündüz tek olmak
allah sabır versın canım bugune dek annem evdeydı her ısı yapıyordu 3 gundr yok valla dertlenmıstım
senın ısın cok daha zor ben hamılelıgım boyunca 8 kılo almıstım 1 kılom kaldı
kendılıgınden dogumda 5 gıtmıstı zaten
dert etme emzırdıkce gıder kılolar
bol bol sıvı ve kompostu ıc ama kompostuya seker atma
bebişin nasıl ????

allah sabır versın canım bugune dek annem evdeydı her ısı yapıyordu 3 gundr yok valla dertlenmıstım
senın ısın cok daha zor ben hamılelıgım boyunca 8 kılo almıstım 1 kılom kaldı
kendılıgınden dogumda 5 gıtmıstı zaten
dert etme emzırdıkce gıder kılolar
bol bol sıvı ve kompostu ıc ama kompostuya seker atma
bebişin nasıl ????
sukurler olsun tek iyi sey o bebegim cok iyi. Sukur sutum var ve emiyor. Digerleri sinir bozuyor ama bebegimin iyi olmasi hepsinden onemli. Ins gider cnm. Bol bol suda iciyorum. Biraz buyusede yurusem

biz de 11 günlüük olduk cnm ben de yalnızım. Allahtan eşim geceleri yatdımcı oluyor ama gündüzleri evin işlerine yetişemiyorum senin bebeginin göbegi düşmüştür.ben onunla alakalı bir soru sorayım sana; bizimki de bugun düştü ama kızımın göbeginde iltihabımsı bir ıslaklık kaldı bunun için dr. a gitmöeli miyiz kendiliginden geçiyor mu

biz de 11 günlüük olduk cnm ben de yalnızım. Allahtan eşim geceleri yatdımcı oluyor ama gündüzleri evin işlerine yetişemiyorum senin bebeginin göbegi düşmüştür.ben onunla alakalı bir soru sorayım sana; bizimki de bugun düştü ama kızımın göbeginde iltihabımsı bir ıslaklık kaldı bunun için dr. a gitmöeli miyiz kendiliginden geçiyor mu
düştükten sonra bizdede kalmıştı 2-3güne oda yok oluyor hiç gitme canım gerek yok. allah yardımcımız olsun.

slm arkadaslar bizde 21 gunluk olduk. sezeryanla doğum yaptım. bebegım cok huzursuz surekli ıkınıyor. sutumuz de yetmiyo ek mama alıyoruz. resmen kucagımda gazını cıkarırken ıhh ıhh diye ıkınıp ayaklarını cekerek tırmanıyor. cok huzursuz ve yorgunuz.napacaz bilemiyorum yardım edin bu 3. bebeğim. ilk ikisinde bu kadar yorulmadım surekli bir emme isteği, aglama nobetleri geciriyoruz. napacaz bilmiyorum.

sukurler olsun tek iyi sey o bebegim cok iyi. Sukur sutum var ve emiyor. Digerleri sinir bozuyor ama bebegimin iyi olmasi hepsinden onemli. Ins gider cnm. Bol bol suda iciyorum. Biraz buyusede yurusem

En güzel kısım o bebişlerimiz iyi olsun ben
kaynanama geldim çok ısrar etti :)
Bugun kaka yapamadım kızım cok aglıyo
kıyamam :KK43:

slm arkadaslar bizde 21 gunluk olduk. sezeryanla doğum yaptım. bebegım cok huzursuz surekli ıkınıyor. sutumuz de yetmiyo ek mama alıyoruz. resmen kucagımda gazını cıkarırken ıhh ıhh diye ıkınıp ayaklarını cekerek tırmanıyor. cok huzursuz ve yorgunuz.napacaz bilemiyorum yardım edin bu 3. bebeğim. ilk ikisinde bu kadar yorulmadım surekli bir emme isteği, aglama nobetleri geciriyoruz. napacaz bilmiyorum.
Doktorumuz göstermişti
altını açtıgımda bacaklarını karnına doğru itiyorum pırt port yapıyo maşallah

Bizde bugun 13 gunluguz teyzeleri. Normal dogum yaptigim icin sutum geldi cok sukur ama gogus ucum olmadigi icin ilk gunler emmekte cok zorlandi doymadi oglusum. Sonra silikon uc aldik. Onunla da emmeye calisti, doydugu icin degilde cenesi yorulduğu icin birakiyodu memeyi, sonradan anladik Arkadasa sordum drlar kesinlikle onermiyomus silikon ucu.Sagma makinesi al dediler. Elektrikli ve manuel aldim.Sagip sagip verdim. Simdide biberona alisirsa seni emmez, emdikce uc cikar dediler. Oglene dogru sagip verdim. Artik gogsumden vermeye caliscam. Az once 2 3 kez manuelle cekip uc cikartip verdim. Cookk sukur emdi ama gogsum bosalmadi. Uyansin pasamda emsin :KK68:

Kizlar 26 gunumuz bugun. 4-5 gundur bebegiminnjarni ozrllikle geceleri gurgurgur surekli. Onceki gunniyiydi dun gece yine surrkli karni gurulgurul etti ve uyumadi pek. 5 dk bir aglayarak uyandi. Gazsancusi var zatende bu gurultu nedenolur acba?

X