sugarpare .!.:Günaydın. Ne güzel bugün bebişleri görecekler var. Ben daha 10 gün bekleyeceğim.
Evet yapıyı fakat doktoruna sormadan da bırakmaYaaa ciddimisin bu ilaçmi yyapıyo inanılmaz sisim zaten benim vajinama vuran agrımvar ddemiştim sanırımondan kesmiyo. bnmde pek biseyim yok tatlı yemeyip iki kere ttatlı yemek ddışında
Geçmiş olsun canım. Bence de serum hızlı bi çözüm olurKizlar günaydin.Dün dr ye gittim daha dogrusu gitmek zorunda kaldim.Asiri agrim nedeni ile cuma gunu olan randevumsa dun gittim.Cok sukur bebiside kalp atislarinida gorduk fakat idrar enfeksionum dan dolayi bir poset ilac verdi tahlil falan verdi.progestn verdi haftaya cuma tkrar gel bi kontrol edelim dedi.agrilarin devm edwrse urolojiye gondericem serum takicam dedi.Bu sabak yine cok agrim var serum tkilmasini istmiyorum of of....
günaydınnn cnm :) mide bulantın azaldı galiba ne güsel bide bnm azalsaGünaydınlar benden de herkese...
8.haftadan sonra belirtileri azalan var mı aranızda ? Mide bulantısı azalan daha doğrusu
Evet canm azaldı ama erken azaldı sanki gerçi şikayetçi değilim rahatladım ama 3 aydan sonra azalır diyordu herkes o yüzden merak ettim :)günaydınnn cnm :) mide bulantın azaldı galiba ne güsel bide bnm azalsa
sabah kalktıgımda bulantım yoktu sasırmıstım aynı zamanda da sevındım. ama yarım saat once basladı yıne denız tutması gıbıEvet canm azaldı ama erken azaldı sanki gerçi şikayetçi değilim rahatladım ama 3 aydan sonra azalır diyordu herkes o yüzden merak ettim :)
bizim topikte bazı doktorlar olmaz demiş bazıları olur demiş benimkide kendin bilirsin dedi :):) ve agda yaptıranların hepsi devam etti yaptırmaya agdacınlada konus hem daha hassas davransın hemde az daha ılık kullancın ağdayı. mesele bende hiç morarma olmazdı ten hassasiyetinden galiba morarma oldu ama bence normal sıkma canını bunu falanSaol canım ya aklima cok takiliyodu.bende kendimi cok kasiyorum canim cok yaniyo ama ilk aylarda bi sikinti olmaz diye düşünüyorum.bu defa gideyim sonra hemsirelere bi sorarim napim
Evet bende de hafif bi bulantı başladı ama eskisi gibi şiddetli olmuyor bi de tüm gün sürmüyor artık bu iyi bişey tabi. Bende de o anlattığın gibi oluyor başım da hafif dönüyor bi de inanılmaz halsizlik ve uyku var o hiç geçmiyor iştesabah kalktıgımda bulantım yoktu sasırmıstım aynı zamanda da sevındım. ama yarım saat once basladı yıne denız tutması gıbıbırde ben bulantıyı suna benzetıyorum sızın de olemı bılmıyorum; cocukken salıncaga bındıgımızde kendı etrafımızda donup donup donup salıncagın ıplerı ıyıce sıkısında kendımızı salıverırırdık dakıkalarda kendı etrafımızda donerdık. salıncaktan ındııgımızde bıl bulantı bı bulantı. tam o durumdayım ben
Hadi gözünaydın maşallah bi sorun olmamasına çok sevindim herşey yolunda ne güzelKızlar cıktım doktordan.hersey iyi çok şükür.İkitane kese gördük yolk keseleride göründü 5+2 dedi doktor.rahim agzinda ince bi kanama olmuş korkulcak bisey yok dedi.cuma asıl randevumuz vardi ona bekliyolar.bekleyen herkes hayirli haberlerle dönsün inşallah. :)
Bak ne güzel işte her şey yolundaymis maşallah canim gözün aydınKızlar cıktım doktordan.hersey iyi çok şükür.İkitane kese gördük yolk keseleride göründü 5+2 dedi doktor.rahim agzinda ince bi kanama olmuş korkulcak bisey yok dedi.cuma asıl randevumuz vardi ona bekliyolar.bekleyen herkes hayirli haberlerle dönsün inşallah. :)
Benimde mide bulantılarım daha hafifledi bel ağrım da artmaya başladı yine bi ara yoktu hiç o da sanırım bebek artık plasentaya geçmeye başlıyormuş ondandır diye düşünüyorumGünaydın arkadaşlar benim bulantım fln hiö olmuyo en büyük belirtim bel agrısı sizdede oluyomu? Adet olacakken agrırya aynen öle agrıo endişeleniyrum bazen
Belkide ondandır halsizlikte cok oluyo bende neyse bebeğime bişey olmasında ben ağrılara razıyımBenimde mide bulantılarım daha hafifledi bel ağrım da artmaya başladı yine bi ara yoktu hiç o da sanırım bebek artık plasentaya geçmeye başlıyormuş ondandır diye düşünüyorum
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunHadi gözünaydın maşallah bi sorun olmamasına çok sevindim herşey yolunda ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?