2015 Nisan Anneleri

sugarpare .!.:
Günaydın. Ne güzel bugün bebişleri görecekler var. Ben daha 10 gün bekleyeceğim.

Gunaydiiin canim bnde oyle maalesef evlilik yildonumumuz var 29 unda ona bile heyecanlanamiyorum

Günaydınlar benden de herkese...

8.haftadan sonra belirtileri azalan var mı aranızda ? Mide bulantısı azalan daha doğrusu

Geçmiş olsun canım. Bence de serum hızlı bi çözüm olur

Günaydınlar benden de herkese...

8.haftadan sonra belirtileri azalan var mı aranızda ? Mide bulantısı azalan daha doğrusu
günaydınnn cnm :) mide bulantın azaldı galiba ne güsel bide bnm azalsa

Herkese gunayddiin :) kızlar maşallah diyeyim de benim belirtjm nerdeyse hic yok..anormal miyim:) sadece çabuk yoruluyoruz.o kadar:)

Evet canm azaldı ama erken azaldı sanki gerçi şikayetçi değilim rahatladım ama 3 aydan sonra azalır diyordu herkes o yüzden merak ettim :)
sabah kalktıgımda bulantım yoktu sasırmıstım aynı zamanda da sevındım. ama yarım saat once basladı yıne denız tutması gıbı bırde ben bulantıyı suna benzetıyorum sızın de olemı bılmıyorum; cocukken salıncaga bındıgımızde kendı etrafımızda donup donup donup salıncagın ıplerı ıyıce sıkısında kendımızı salıverırırdık dakıkalarda kendı etrafımızda donerdık. salıncaktan ındııgımızde bıl bulantı bı bulantı. tam o durumdayım ben

Saol canım ya aklima cok takiliyodu.bende kendimi cok kasiyorum canim cok yaniyo ama ilk aylarda bi sikinti olmaz diye düşünüyorum.bu defa gideyim sonra hemsirelere bi sorarim napim
bizim topikte bazı doktorlar olmaz demiş bazıları olur demiş benimkide kendin bilirsin dedi :):) ve agda yaptıranların hepsi devam etti yaptırmaya agdacınlada konus hem daha hassas davransın hemde az daha ılık kullancın ağdayı. mesele bende hiç morarma olmazdı ten hassasiyetinden galiba morarma oldu ama bence normal sıkma canını bunu falan

Evet bende de hafif bi bulantı başladı ama eskisi gibi şiddetli olmuyor bi de tüm gün sürmüyor artık bu iyi bişey tabi. Bende de o anlattığın gibi oluyor başım da hafif dönüyor bi de inanılmaz halsizlik ve uyku var o hiç geçmiyor işte

Hadi gözünaydın maşallah bi sorun olmamasına çok sevindim herşey yolunda ne güzel

Günaydın arkadaşlar benim bulantım fln hiö olmuyo en büyük belirtim bel agrısı sizdede oluyomu? Adet olacakken agrırya aynen öle agrıo endişeleniyrum bazen

Bak ne güzel işte her şey yolundaymis maşallah canim gözün aydın

Günaydın arkadaşlar benim bulantım fln hiö olmuyo en büyük belirtim bel agrısı sizdede oluyomu? Adet olacakken agrırya aynen öle agrıo endişeleniyrum bazen
Benimde mide bulantılarım daha hafifledi bel ağrım da artmaya başladı yine bi ara yoktu hiç o da sanırım bebek artık plasentaya geçmeye başlıyormuş ondandır diye düşünüyorum

Benimde mide bulantılarım daha hafifledi bel ağrım da artmaya başladı yine bi ara yoktu hiç o da sanırım bebek artık plasentaya geçmeye başlıyormuş ondandır diye düşünüyorum
Belkide ondandır halsizlikte cok oluyo bende neyse bebeğime bişey olmasında ben ağrılara razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…