Kızlar ne zamandır giremedim.. Biz bugün 8 günlük olduk

bu aralar sarılıkla başımız dertte ama atlatacağız inşallah..
Ben sezeryan oldum bildiğiniz gibi. Sezeryan olacaklar bikaç tavsiyede bulunayım.
Bence eğer imkanınız varda ağrı pompası isteyin çünkü gerçekten işe yarıyor. Genel anestezi olmama rağmen katlanılmaz ağrılarım olmadı bunun sayesinde.
Doğum öncesi bikaç gün önce göğüa kremine ve hurmaya başlamıştım ilk gün sütüm şırıl şırıl gelmesede vardı ve zamanla arttı. Sütünüz gelmezse telaş yapmayın o yüzden . Gelecek ve emdikçe artacak.
Ben gecelik kullandım ve bence en rahatı bu çünkü tuvalette altımı toparlamakla uğraşmak zor olurdu bence.
Hastende kabızlık sorunu çekmeniz mümkün her gelen doktor hemşire size tuvalete çıkıp çıkmadığınızı soracak dertlenmeyin. Kimse kolay kolay hastaneden çıkarken kendi kendi tuvaletini yapamıyor lavmanla sorunu hallediyorlar ki buda çok korkulacak birşey değil.
Sonda da gözünüzü korkutmasın büyük rahatlık ameliyat sonrası zaten canınıZı yakan bieşeyde değil.
Bence emZirme yastığı şart çok rahat ettim tavsiye ederim. Birde hastanede bebeği yatırıdkları yatağın eğimli olduğunu farkedeceksiniz. Biz bilmeden reflü yatağı almıştık iki tarafı yastıklı ondada aynı eğim var yatağının içine koyduk şimdi evde onda uyutuyoruz en azından o eğim daha iyi diye düşünüyorum.
Çok yazdım sanırım. İnşallah herkese kolay doğumlar nasip olur. Sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ederim..