• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Biz bugun 5. Ayimizi bitirdik:KK36:cok sukur kilosu boyu herseyi iyi ama hala donemiyo yani saga donmeye calisiyo iyice donuyo ama tam donemiyo onun disinda donmeleri yok ama destekli oturabiliy varmi bizim gibi donemeyen bebisler:KK64:

kızlar ben neden foto yükleyemiyorummm

MİNACIKKK :)

Eklentiler

• IMG_20150915_191215.webp
    IMG_20150915_191215.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 292
Kizlar bebegime 2-3 kere yulaf mamasi verdigimi soylemistim daha once, hic kusma filan olmamisti.

3 gun once ev yapimi yogurt verdim, gece uyudu ve uykusunda asiri kustu. Yogurt dokundu herhalde dedim. Bugun de yulaf mamasi verdim, ne zamandir vermiyordum, gece uykusuna yatirdim, 1.5 saat sonra yine asiri kustu uykusunda.

Sanirim benimkinin midesi kabul etmiyor anne sutu disinda bir seyi. Ben pes ediyorum 6. aya kadar:KK61:Carsaf, pijama degistirmekten helak olucam yoksa.
CNm verdiklerinin miktarı ne kadar ? Sadece anne sütü alıyorsa bence de acele etme altı aydan sonra Yavaşça başlarsın ve miktarları başlangıç olarak önce tadımlık sonra bir Çay kaşığı vererek denilelim CNm. Verme miktarları çok önemli .

Kızlar selamlar herkese yoğun bir haftasonu geçirdik diş buğdayımızı yaptık herşey çok güzeldi darısı basınıza Allah bu kuzularımızı korusun hep Mutlu olsunlar inş ömür bunlar cannn

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 284
  • image.webp
    image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 174
  • image.webp
    image.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 275
  • image.webp
    image.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 284
  • image.webp
    image.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 263
CNm verdiklerinin miktarı ne kadar ? Sadece anne sütü alıyorsa bence de acele etme altı aydan sonra Yavaşça başlarsın ve miktarları başlangıç olarak önce tadımlık sonra bir Çay kaşığı vererek denilelim CNm. Verme miktarları çok önemli .
Haklisin cnm, ben fazla veriodum. Anne sutunden sonra tabi agir geldi biraz.

Kızlar selamlar herkese yoğun bir haftasonu geçirdik diş buğdayımızı yaptık herşey çok güzeldi darısı basınıza Allah bu kuzularımızı korusun hep Mutlu olsunlar inş ömür bunlar cannn
Ya ne guzel hazirlanmissin canim. Hersey cok guzel gozukuyor ellerine saglik. Ayrica 5 iniz bi yerde hepinizde bebekler:nazar: cok tatli olmus masallah hepinize.

Biz bugun 5. Ayimizi bitirdik:KK36:cok sukur kilosu boyu herseyi iyi ama hala donemiyo yani saga donmeye calisiyo iyice donuyo ama tam donemiyo onun disinda donmeleri yok ama destekli oturabiliy varmi bizim gibi donemeyen bebisler:KK64:
Doner annesi yavas yavas benimkide 5 aylikken tam donemiyordu anca sag sol okadar simdi yeni yeni tam donuyo sonra bana bagriyo bi bakiyom ters donmus oyuzden yere battaniye serdim uzerinede carsaf takiliyo oyle o o pozisyonu hic sevmiyiyo hemen agliyo sikiliyo nasil emeklicek bilmem artik bu arada 1 hafta sonra 6 aylik olcaz

Masallah cikarmis disini dis bugdayida cok guzel olmus ellerinize saglik darisi bizimkilerin basina

Anneler ve bebişler bu kareye bayıldım :) ne güzel denk gelmiş bu kadar arkadaş grubunun aynı zamanlarda bebekleri olması :) çok tatlılar maşallah hepsine

Kizlar ya su yogurt olayi cok kafami karistiriyor inek sutundenden yapiyorum ama bazi sitelerde inek sutu alercisinden dolayi diger bebegin hic bir besinini jnek sutu katmamamizmis anne sutuyle yogurt mayaliycaz yoksa formul sutle yapmaliymisiz bir yssina kadar kafam cok karisti yavruma okdar inek sutu verdim yogurt napiyim ya acaba formul sutlemi mayalasam

Ya ne guzel hazirlanmissin canim. Hersey cok guzel gozukuyor ellerine saglik. Ayrica 5 iniz bi yerde hepinizde bebekler:nazar: cok tatli olmus masallah hepinize.

Masallah cikarmis disini dis bugdayida cok guzel olmus ellerinize saglik darisi bizimkilerin basina

Anneler ve bebişler bu kareye bayıldım :) ne güzel denk gelmiş bu kadar arkadaş grubunun aynı zamanlarda bebekleri olması :) çok tatlılar maşallah hepsine

Çok sağolun Can'lar çok özenmiştim gerçekten içime sindi evet kuzenler arkadaşım etlim hep peşpeşe bebişlerimiz oldu hepsi beraber büyücekler denk geldi çok güzel darısı sizlerin başına öpüyoruz hepinizi

Kızlar selamlar herkese yoğun bir haftasonu geçirdik diş buğdayımızı yaptık herşey çok güzeldi darısı basınıza Allah bu kuzularımızı korusun hep Mutlu olsunlar inş ömür bunlar cannn[/QUOTE
hayırlı olsunnnn tatlımm ALLAHIM uzun sağlıklı ömürler nasip etsinnn :) beşi bir arada fotonuza bayıldımmm :)

Kizlar ya su yogurt olayi cok kafami karistiriyor inek sutundenden yapiyorum ama bazi sitelerde inek sutu alercisinden dolayi diger bebegin hic bir besinini jnek sutu katmamamizmis anne sutuyle yogurt mayaliycaz yoksa formul sutle yapmaliymisiz bir yssina kadar kafam cok karisti yavruma okdar inek sutu verdim yogurt napiyim ya acaba formul sutlemi mayalasam
tatlım bnm bildiğim inek sütüne alerjisi olsa şimdiye çıkardı o yüzden çok takılma bence

Back
X