• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Kizlar dun burada yani bodrum da sel oldu. Ben de araba kullaniyordum selin ortasinda yavrumla kalakaldik. Cok korktum allah hepimizi once yavrusuna sonra ailesine bagislasin. Selin icinde sadece buna dua ettim. Buyuk tehlike atlattik. En onemli sey artik yavrularimiz icin hepimizin cok iyi olmasi lazim. Herkese sevgiler.
Geçmiş olsun tatlım inş böyle şeyler hiç başımıza gelmez .

Kızlar benim yaramaz birkaç gündür geri geri emeklemeye başladı ve dünden beride yerde yuvarlanmaya başladı birde emekleme pozisyonuna gelip kendini havaya kaldırıp ileri geri sallanıyor sanırım yakındır gitmesi ileri hariç her tarafa gidiyor heran emeklicek heyecanla bekliyorum hiç yerinde durmuyor valla fena bişey oldu bıraktığım yerde bulamıyorum :)
Maşallah cnm yakında dediğin gibi başlar emeklemeye ..

Hepinize yavrularinizla ve tum sevdiklerinizle huzur dolu, guzel bayramlar dilerim arkadaslar. Rabbim evlatlarimizla daha nice nice bayramlar nasip etsin.

Biz yurtdisindayiz, burada kimsemiz yok, bayram coskusundan yoksunuz biraz ama sizler guzel gecirin. Hepinize opucukler kizimla benden.
Aynen ya ama şu var çoçuklar büyüdüğünde ellerinizi öpmeye başlıyacaklar işte o Zaman biraz da olsa Mutlu oluyor insan . Vatan gibi olmıyor tabii fakat biz geçen Ramazan Bayram'ında Türkiye idik ve hayalkırıklığı yaşadık hiç eskisi gibi olmıyor artık . İçim yanıyor ülkemde ki bu yozlaşmaya.

Hepimizin kurban Bayram'ı mübarek olsun kızımın güzel teyzeleri ve arkadaşları ... Allah kabul etsin kurbanlarımızı inş .

Kizlar dun burada yani bodrum da sel oldu. Ben de araba kullaniyordum selin ortasinda yavrumla kalakaldik. Cok korktum allah hepimizi once yavrusuna sonra ailesine bagislasin. Selin icinde sadece buna dua ettim. Buyuk tehlike atlattik. En onemli sey artik yavrularimiz icin hepimizin cok iyi olmasi lazim. Herkese sevgiler.
Çok geçmiş olsun canım. Allah bebeklerimize sağlık versin. Bizlere de bebeklerimizi buyutebilmeyi nasip etsin.

Partimizden birkaç kare daha hatıralar :)
Kızlar selamlar herkese yoğun bir haftasonu geçirdik diş buğdayımızı yaptık herşey çok güzeldi darısı basınıza Allah bu kuzularımızı korusun hep Mutlu olsunlar inş ömür bunlar cannn
Çok güzel olmuş diş buğdayı. Darısı kızımın başına

İyi bayramlar anneler ve o taptatlı bebişlerimiz...
Bu gece bizde de bi ateş çıktı 37,5 koktuk altı 38 oldu .. Calpol verdim düştü şuanda yeni uykuya daldı ..
Bebişlerimize en acilinden şifalar :)
Onlara bişi olmasın yeter ki :)

İyi bayramlar anneler ve o taptatlı bebişlerimiz...
Bu gece bizde de bi ateş çıktı 37,5 koktuk altı 38 oldu .. Calpol verdim düştü şuanda yeni uykuya daldı ..
Bebişlerimize en acilinden şifalar :)
Onlara bişi olmasın yeter ki :)
Canim cok gecmis olsun. Usttumu acaba yoksa dis mi cikariyor annesi?

Canim cok gecmis olsun. Usttumu acaba yoksa dis mi cikariyor annesi?
Hiç bilmiyorum dişleri devamlı kaşınıyor ama daha kızarıklık sertlik filan yok ya da ben anlamıyorum .. Üşütmeye gelince 2 gün önce avm deydik ordaki klimalar aklıma geliyor ama 2 gün önce çıkılan geziden ateş çıkarmı bilmiyorum ki şimdi .. Bugün kaka sayımızda fazla biraz sulu gibi ama rengi normal .. Emiyor prinç unu yaptım belki içini tutar .. Bakalım şimdi sallaya sallaya beşikte uyuttum benimki sallama delisi ( sallama durunca uyananlardan)

Hiç bilmiyorum dişleri devamlı kaşınıyor ama daha kızarıklık sertlik filan yok ya da ben anlamıyorum .. Üşütmeye gelince 2 gün önce avm deydik ordaki klimalar aklıma geliyor ama 2 gün önce çıkılan geziden ateş çıkarmı bilmiyorum ki şimdi .. Bugün kaka sayımızda fazla biraz sulu gibi ama rengi normal .. Emiyor prinç unu yaptım belki içini tutar .. Bakalım şimdi sallaya sallaya beşikte uyuttum benimki sallama delisi ( sallama durunca uyananlardan)
Canim acil sifalar olsun insallah. Gecen bir yerde okudum bazi bebekler bir gecede dis cikariyormus. Belki oyledir. Umarim bir an once iyilesir canim. Bebeklerimiz evimizin nesesi onlara birsey olunca herseyin hatta hayatin tadi kaciyor. Allah yavrularimizi bize bagislasin da sag salim buyutelim.

Canim acil sifalar olsun insallah. Gecen bir yerde okudum bazi bebekler bir gecede dis cikariyormus. Belki oyledir. Umarim bir an once iyilesir canim. Bebeklerimiz evimizin nesesi onlara birsey olunca herseyin hatta hayatin tadi kaciyor. Allah yavrularimizi bize bagislasin da sag salim buyutelim.
Âmin canım ..
Sel şokunu atlatabildinz mi ?
Senin bebiş nasıl ? Kilosu ne durumda doğum tarihi neydi?

Âmin canım ..
Sel şokunu atlatabildinz mi ?
Senin bebiş nasıl ? Kilosu ne durumda doğum tarihi neydi?
Cok sukur atlattik canim bir de bugun hava gunluk guneslikti tipik bodrum havasi once sagnak yagmur sonra masmavi gunesli hava. Benim kizda iyi cok sukur 5.5 aylik oldu bizimki biraz minyon canim 6 kilo civarlarinda son kac oldu bilemiyorum. Senin guzel kizin nasil canim?

Cok sukur atlattik canim bir de bugun hava gunluk guneslikti tipik bodrum havasi once sagnak yagmur sonra masmavi gunesli hava. Benim kizda iyi cok sukur 5.5 aylik oldu bizimki biraz minyon canim 6 kilo civarlarinda son kac oldu bilemiyorum. Senin guzel kizin nasil canim?
6. Ayımız bitti bizim kontrolde6,850 gelmişti benim kızımda minyon .. Senin kızında öyle minyon olduğunu biliyorum ondan sordum gelişimini .
dün acile gşttik ateşi düşmedi boğazındanmış. Pazartesi 6. Ay aşısı olacak yine ateşli geceler bizi bekliyor .. Allah şifa versin bebişlerimize ..

Back
X