- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Kizlar dun burada yani bodrum da sel oldu. Ben de araba kullaniyordum selin ortasinda yavrumla kalakaldik. Cok korktum allah hepimizi once yavrusuna sonra ailesine bagislasin. Selin icinde sadece buna dua ettim. Buyuk tehlike atlattik. En onemli sey artik yavrularimiz icin hepimizin cok iyi olmasi lazim. Herkese sevgiler.
Kizlar cok cok gecmis olsun Rabbim hepimizin evlatlarini bize bagislasin bi daha da kotuluk yasatmasin insallahCok cok gecmis olsun canim insan o durumda en cok yavrusunu dusunuyor benimde pazar gunu mutfagimda yangin cikti hemen yavrumu aldim balkona ciktim esim sondurdu gercekten verilmis sadakalarimiz varmis rabbim boyle seyler yasatmasin seni cok iyi anliyorum Allah esirgesin birdaha gostermesin cok gecmis olsun Allah hic bir evladi anasiz hicbir anayida evlatsiz birakmasin cok xukur iyisiniz
Oyy masallah kuzuma ya koca kiz oldu annesi ne cabuk dogdu da buyuduler Allah saglik versin :)İyi bayramlar anneler kuzularbizim dün 6. Ayimizi bitti şükürler olsun
Canim adet olmak sutu azaltmiyormus sadece oldgun surede tadi degisebiliyormus ama bittikten sonra normale donuyormus. Ben daha olmadim ama kizim 5.5 aylikiyi bayramlar kizlar.zeynebim 6 ayi tamamladi çok şükür.ek gidalara basladik biraz çorba püre yumurta hepsinden yiyor ve beni de emiyor.bugün ilk adetini oldum biraz üzüldüm çünkü sürekli emziriyorum 2 saatte bir yinede adet oldum uzun sure olmam zannediyorum.hem de lekelenmede değil Sakir sakir akiyor.neyse bizden boyle
Slm canım yanlış hatırlamıyorsam sizin tayin vana çıkmıştı di mi? Sen gittin mi? Nasıl gidiyor?iyi bayramlar kizlar.zeynebim 6 ayi tamamladi çok şükür.ek gidalara basladik biraz çorba püre yumurta hepsinden yiyor ve beni de emiyor.bugün ilk adetini oldum biraz üzüldüm çünkü sürekli emziriyorum 2 saatte bir yinede adet oldum uzun sure olmam zannediyorum.hem de lekelenmede değil Sakir sakir akiyor.neyse bizden boyle
Hay allah canim amin, tekrar cok gecmis olsun acil sifalar olsun. Insallah asilari iyi gecer.6. Ayımız bitti bizim kontrolde6,850 gelmişti benim kızımda minyon .. Senin kızında öyle minyon olduğunu biliyorum ondan sordum gelişimini .
dün acile gşttik ateşi düşmedi boğazındanmış. Pazartesi 6. Ay aşısı olacak yine ateşli geceler bizi bekliyor .. Allah şifa versin bebişlerimize ..
Kizlar cok cok gecmis olsun Rabbim hepimizin evlatlarini bize bagislasin bi daha da kotuluk yasatmasin insallah
Amin canim insallah. Atlattik o gunu cok sukur cok sagol. Iyi bayramlar.
iyiyim canim bebisi buyutuyorum evet vandayiz.senin bebis ne kadarlik oldu kilosu nazil.Slm canım yanlış hatırlamıyorsam sizin tayin vana çıkmıştı di mi? Sen gittin mi? Nasıl gidiyor?
Biz 5 ay 10 günlük 15 gün önce 6800 dü kilosu. Bu arada ben de vanda yaşıyorum, sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum. Nerde oturuyorsunuz?iyiyim canim bebisi buyutuyorum evet vandayiz.senin bebis ne kadarlik oldu kilosu nazil.
biz edremitte oturuyoruz.zeynepte 6 Atina girdi tam bugün.10 gün önce 8500 du kilosu.simdi nazil bilmiyorum.canim banda hangi hastane hangi çocuk Dr unu onerirsin bizim henuz Dr umuz yok.Elfasl760766 .!.:Biz 5 ay 10 günlük 15 gün önce 6800 dü kilosu. Bu arada ben de vanda yaşıyorum, sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum. Nerde oturuyorsunuz?
Canım aydın yakışır diye bi çocuk doktoru var özel. Kızımda da ona gidiyorduk oğlumda da .. Çok çok memnunuz.biz edremitte oturuyoruz.zeynepte 6 Atina girdi tam bugün.10 gün önce 8500 du kilosu.simdi nazil bilmiyorum.canim banda hangi hastane hangi çocuk Dr unu onerirsin bizim henuz Dr umuz yok.
calustigi hastane hangisi yoksa ozel muayene hanemi.Canım aydın yakışır diye bi çocuk doktoru var özel. Kızımda da ona gidiyorduk oğlumda da .. Çok çok memnunuz.
Özel muayenehanecalustigi hastane hangisi yoksa ozel muayene hanemi.
Masallah kac aylik olduKizlar oglusum artik desteksiz oturuyor:)
Benim kızım da 1 haftadır oturuyor desteksiz 5 ay 20 günlükKizlar oglusum artik desteksiz oturuyor:)
Kizlar oglusum artik desteksiz oturuyor:)
Benim kızım da 1 haftadır oturuyor desteksiz 5 ay 20 günlük Eki Görüntüle 1640105
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?