2015 Nisan Anneleri

LİMON VE EKŞİ ELMA bende çok işe yarıyor çantamda bulunduruyorum devamlı, tavsiye ederim
Aa ekşi elma var hemen gidip denicem.

Canim dün doktor dedi ki bana, şu an senden beslenmiyo hic kendini zorlama, istemiyorsan hiçbirşey de yeme sikma kendini dedi. Sabahları tost yada kizarmis ekmek ile gidiyorum hala... yoksa kesin cikariyorum
Tatlım derdim bebeğin beslenmesi değil valla şu an. Onlar gayet besleniyorlar ama sıkıntı bizim sağlıksız olmamız. Yiyemediğim için çok halsiz kalıyorum. Kısır döngüye girdim...
Bir de soğuk soğuk terliyorum. Bi üşüyorum bi terliyorum. O oluyo mu sizlerde de?

Dar pantalon, ev işi ansn diyim kızlar. Cumartesi sıkan bi pantalon giymiştim ve ev işinden yorgun düştüm. Allah benzrtmesin ama durumum ortada belki doktora sorsam ondan değil der sma riske gerek yok

Heh işte o bende oluyor, taa ne zaman grip oldum, geçti ama ondan mı kaldı diye düşünüyordum ben de, bi de alerjim var o da bünyemi zayıf düşürüyor sanırım, banyo yaptığım zaman daha çok üşüyorum

Midem çok bulanıyo benim aranızda çalışan var mı? Ben her gün 3 saat yol gidiyorum. Ne kadar dayanırım bilmiyorum ama sabahları çok zorlanıyorum.

Seni merak ediyordum.. insallah iyisindir. En kisa zamanda bebisinle birlikte cikarsin hastaneden ve bu gunlerini gulerek animsarsin.. Moralini yuksek tut.olumlama yapmaya calis canim. Allah yardimcin olsun

Seni merak ediyordum.. insallah iyisindir. En kisa zamanda bebisinle birlikte cikarsin hastaneden ve bu gunlerini gulerek animsarsin.. Moralini yuksek tut.olumlama yapmaya calis canim. Allah yardimcin olsun
Teşekkür ederim canım. Kanama odağımız biraz buyuk tek endişem o yoksa bebeğime güvenim tam o beni bırakmaz İnşallah iyi haberler vermeyi bekliyorum size :)

Midem çok bulanıyo benim aranızda çalışan var mı? Ben her gün 3 saat yol gidiyorum. Ne kadar dayanırım bilmiyorum ama sabahları çok zorlanıyorum.
bende calısıyorum canım işe midem bulana bulana gidiyorum birde bir uykum geliyo işte.sabahları zor oluyo seker alıyorum hergün o az yatıstırıyo bide meyve yiyip gidiyorum kahvaltı yapamıyorum bulantıdan

O bnde de oluyo ayaklarim ozellikle donuyo bn de zaten her belirtiden az az var galiba canim

Teşekkür ederim canım. Kanama odağımız biraz buyuk tek endişem o yoksa bebeğime güvenim tam o beni bırakmaz İnşallah iyi haberler vermeyi bekliyorum size :)
Kanama odaginizin büyük olmasına doktorun birşey diyor mu? Kapanir falan diye.kanamaniz bittimi

Gunaydin kizlarrr. Hamile kaldigimdan beri sabah çok erken kalkiyorum hic uykum yok bu saatte sizde de öyle mii
günaydın canm ben de öyleyim öğlenci olduğum için 10 dan önce kalkmayan ben sabah altıda uyanıyorum ....nolduğunu qnlamıyorum hoş bugun yine kafamda deli sorularla kendimin canını öyle sıktımki geri uhumak mumkun değildi

Hayirdir insallah kafanda ne gibi sorular var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…