- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
e, çünkü bebekler şu aşamada çok küçük olsa da rahim greyfurt büyüklüğünde ve büyümeye devam ediyo...Valla benimde bide gobiste cikiyo simdiden niye anlamadim
ikili testi bilmiyorum, ama ilginç bir şekilde ben hamile olduğumu öğrendikten 2 gün falan sonra aile hekimliğimden beni aradılar. "kayıtlarımızda artık hamile olarak gözüküyorsunuz, bilgilerinizi güncellemek istiyoruz" diyerek tahlil sonuçlarımı falan sordular... hangi testleri, hangi aşıları orada yaptırabileceğim konusunda bilgi verdiler, sorunuz varsa arayıp sorabilirsiniz dedediler... şaşırdım...Kızlar 2li test ne zaman oluyor doktorlarınız bişi söyledi mi? Ben haftaya cumartesi gideceğim sanırım o zaman söyler ama merak ettim.
Bir de aile hekiminize haber verdiniz mi?
bende de yok bulantı. ya da en azından sürekli yok...Bi benimmi hic bulantim yok bazen endiseleniyorum neden yok diye ...
Kızlar 2li test ne zaman oluyor doktorlarınız bişi söyledi mi? Ben haftaya cumartesi gideceğim sanırım o zaman söyler ama merak ettim.
Bir de aile hekiminize haber verdiniz mi?
Dr bişey dedi mi peki canm
Benim de çıktı hatta ilk baştan başlamıştı çıkmaya sanırım daha da inmez
Hayırlısı olsun inş CNm , ne kadar daha beklemen lazımmış kalp atışını duyabilmek için ..şimdiden üzme kendini Rabbim ne eylerse güzel eyler ..
evet bhcg baktırdıysan ılk, toplum saglıgından baglı oldugun aıle hekımlıgının sayfasıa dusuyor ordan bhcg baktırdıgını gorup telefonla gerı donuyorlar. gebe takıbını kacırırlarsa onlara cezası var bu durumun. bu sebeple sıkı takıp edıyorlar canımikili testi bilmiyorum, ama ilginç bir şekilde ben hamile olduğumu öğrendikten 2 gün falan sonra aile hekimliğimden beni aradılar. "kayıtlarımızda artık hamile olarak gözüküyorsunuz, bilgilerinizi güncellemek istiyoruz" diyerek tahlil sonuçlarımı falan sordular... hangi testleri, hangi aşıları orada yaptırabileceğim konusunda bilgi verdiler, sorunuz varsa arayıp sorabilirsiniz dedediler... şaşırdım...
Hastaneden çıkıyorum kızlar ama durumum stabil olduğu için. Lütfen dua edin bana %50 riskli dedi doktor.. İnşallah Allahım bebeğimi bana bağışlar
İnşallah dediği gibi olurda hiçbir sorun yaşamazsınız bu arada dr gidene kadar bol bol dua et inşallah bebeğin sağsalim tutunur sanakesenin çok düzgün oldugunu ben bundan olumsuz bir durum beklemem dedi.cuma günü kendi doktoruma gidicem bir kez daha bakalım ne olacak bende bilmiyorum.
son adet tarihine göre 8 haftayım ama ölçüme göre geçen cuma 6 haftaydım.bu cuma yine ölçüm yapılacak eğer bir haftalık gelişme gösterdiyse problem yoktur demekmiş sanırım.bekliyoruz.hayırlısı
ikili testi bilmiyorum, ama ilginç bir şekilde ben hamile olduğumu öğrendikten 2 gün falan sonra aile hekimliğimden beni aradılar. "kayıtlarımızda artık hamile olarak gözüküyorsunuz, bilgilerinizi güncellemek istiyoruz" diyerek tahlil sonuçlarımı falan sordular... hangi testleri, hangi aşıları orada yaptırabileceğim konusunda bilgi verdiler, sorunuz varsa arayıp sorabilirsiniz dedediler... şaşırdım...
Sağol canım inşallahÇok geçmiş olsun inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur da bi daha hastanelerde yatmana gerek kalmaz canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın
İnşallah dediği gibi olurda hiçbir sorun yaşamazsınız bu arada dr gidene kadar bol bol dua et inşallah bebeğin sağsalim tutunur sana
Hastaneden çıkıyorum kızlar ama durumum stabil olduğu için. Lütfen dua edin bana %50 riskli dedi doktor.. İnşallah Allahım bebeğimi bana bağışlar
ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor doktorum bu ay sonuna kadar yaptırmam gerektiğini söyledi ayın yirmibeşine randevu aldım.. senin de doktorun zamanı geldiğinde söyler ve özellikle dikkat edin normal kadın doğum doktoru bu ölçümü net yapamıyor yani yapıyorlar ama asıl perinotoloji uzmanının bu ölçümü yapması lazımmış benim doktorumun bizzat söylediği bu..
Sağol canım inşallah
Anladım canım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?