2015 Nisan Anneleri

canim benimde yuzum sivilce doldu hatta boynumdada cikmaya basladi kirmizi kirmizi buyuk

Canim evet cocuk icin zor olabilir ama bu da Allahin bir imtihani herkesin farkli imtihanlari vardir belki de en zoru evlatla olandir. Ama dedihin gibi her engelli dogacak denilen cocuk aldirilsaydi bi cok saglam cocuk da sirf drlarin soylemesiyle alinmis olacakti cevremde de bibkac arkdda yuzde 100 engelli denmis fakat suan sinif 1. Si olan olanlar sapasaglam olanlar var herkes her testi yaptirma imkanina sahip degil malesef bn de aldirmayi dusunmem yaptircam cunku oyle birsey olursa kabullenmek kendimi alistirmak istiyorum malesef gunumuz o kadar kotu ki sadece engelli cocuklara degil normal cocuklara da o seylri yapan sapıklar var Allah hidayet versin onlara bu cocuklarimizjn ailelerine de sabir versin bn dogacak bi cocugu aldirmanin cinayetten farksiz oldugunu düşünüyorum ins o yerlerde calisan gorevliler de sizin gibi iyi niyetle yaklasir guzel davranirlar da cocuklar daha rahat yasar

Sanırım ben yazmıştım doktor bana öyle dedi ilk gittiğimde adetin yaklaştığında ağrın olur sakın korkma demişti.

Midem çok bulanıyo benim aranızda çalışan var mı? Ben her gün 3 saat yol gidiyorum. Ne kadar dayanırım bilmiyorum ama sabahları çok zorlanıyorum.
aynen ben 4 ay daha sabretme calisccam ama . suan bile cok zor esim bide ev isi tam edemiyorum die soyleniyor hamile olmak erkeklere gore cok kolay gaaliba hem is hem ev baksana yapamioz die soyleniyor

aynen ben 4 ay daha sabretme calisccam ama . suan bile cok zor esim bide ev isi tam edemiyorum die soyleniyor hamile olmak erkeklere gore cok kolay gaaliba hem is hem ev baksana yapamioz die soyleniyor
Nasıl böyle birşey söyler canım ya kusura bakma ama çok kızıyorum. Şükretmesi lazım. Allah rahatsızlık vermesin. Bak benim ne kadar yatacağım belli değil ev işi yaptımda ne oldu şimdi tuvalet yatak arasındayım yemeği bile kalkmadan yiyorum.

yontulmamis odunda hic anlamiyor ama hic yeni evli sayiliriz 4 aya girecez ya benim kuzenlerim evli esi kizi uyandirmiy i sofraa kuruyo aksam yorgun kiz istio yorgun adam tost bile yapio kiz oyle mutluki henuz hamile bile degil yani ama ben evlendim esimden enfeksiyon kaptim doktora bile goturmedi ustelik beni igrendi gecer die goturmuyordu banada gecmesin diodu inat ettim ozel hastane gittim doktor cok kotu enfeksiyon kapmissin esinden sana gecmis deyince cildirdim dahada 3 dort gunluk evliyiz adamin zerre umrunda degilim 6 gun tedaviden sonra duzeldik bir kere adet gordum hemen hamile kaldim yani yemeni ediyoruz utulerini iyi yapiyordum simdi o kadar halim olmuyor bi dunya utulu seyi var kilo aldigi icin giyemio kiloyu kafaya taktigi kadar biz hic umrunda degiliz doktor hamilelik kontrole 7 sekiz kere gittim o iki kere ben zorluyorumda oyle ne olacak bilmem sabah soylenip duruyor benide sinir ediyor evlilik bu kadar cirkinmiydi ya cocugumda bi tek heycanim var artik oyle severek aldim onuki aile bile karsi almistim ben artik suslenemiyorumda icimden gelmiyo basta ikincisi namaz kiliyoruz annesi babasi bir yasiyoruz suslensem hemen ustume atlio ne anladimm hemen bozacaksa susden oyle gidiio iste

Bişi sorucam geçen yadıklarını da okudum sen kv ile kalıyorsun değil mi?
Kv yaşlı mı ev işini yapamıyor mu akşama kadar yoksa eşin mi anlayışsız(kusura bakma ama sen gayet iyisin miden bulansa sürekli yatmak zorunda olsan ne yapacaktı acaba)

sizce bu bahsettiğiniz sorunları sadece engelli insanlar mı yaşıyor? bence sağlıklı insanlar da bu tür olaylara maruz kalabiliyor, bunu da hepimiz bir şekilde haberlerden vs. öğreniyoruz malesef. içinde yaşadığımız toplum ahlaken bozuk diye günahsız bir insanın yaşam hakkını elinden almak bizim vermemiz gereken bir karar olabilir mi, hiç sanmıyorum. Eger Yaradan Rabbim öyle uygun gördüyse, bana da bu sorumluluğu almak düşer. Ki benim eşimin erkek kardeşi zihinsel engelli, bakımının, sorumluluğunun ne kadar ağır olduğunu yaşayarak görüyorum ama o da bir can taşıyor ve de ailesi tarafından en iyi şekilde bakılıyor. Siz bulunduğunuz yerde hep kötü örnekler görerek hassaslaşmışsınız biraz, dilerim Rabbim sizi böyle bir imtihanla sınamaz, gercekten bir anne için çok zor bir durum. Verdiğiniz linke de bir tıklayıp bakmıştım zaten ama çok anlaşılır gelmedi bana.

sizede cok gecmis olsun Allah bebeginize saglik sıhatinize tez zamanda kavusmayi nasip etsin insallah

Kaç yaşındasın çok erken bebek düşünmüşsün keşke biraz zaman geçseydi birbirinize alışsaydınız.

Sakın eşine kuzenimin eşi böyle falan deme o daha çok sinirlendirir onu inşallah düzelir değerini anlar sen sakın üzülme can taşıyorsun.

bende onu
anlatamiyrum kayinvalidem yardimi oluyor ama ben yemekde yapabiliyorum bn bulasikda yikiyabiliyorum kayin validem dio kusmakdan kan gelirmis bogazindan yemeklerini bulasiklarini komsularini yaparmis esini 6 ay tiksinmis yataklarini bile ayirmis ben az cok utu yapiyorum temizlik yapma calisiyorum topluyorum arada dusuyorum yataga bak cunku bunyem kaldirmiyor mecbur dinleniyorum isten geliyorum eve

Slm güzel nisan anneleri inşallah herkes iyidir güzel haberler vardır geçmişe hiç bakamadımben de yarın gidecem dr a öğleden sonra hayırlısıyla bi görsem iyi mi bilsem rahatlıcam inşallah
Asortie dr a gidecekti döndü mü acaba?

Zaten yorulmasan da uyku veriyor bu dönem ve sen dinlenmek zorundasın eşin bilmiyo ama umarım tez zamanda anlar.
İlerde daha da ağırlaşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…