2015 Nisan Anneleri

Haklısın ama sorun bende temizlik konusunda illa evim temiz ve düzenli olacak herşey tamam olacak ama artık son olaydan sonra aştım bunu ev götürüyo ama benim umrunda değil bebişim iyi olsunda :)
evet canım önemli olan bebeğin ve sen evi boş ver :) Rabbim sağlıklı sıhhatle kucağında olmasını nasip eder inşallah

KIZLARRRR NABERSİNİZZZ? BUGÜN BİZİM KONTROLÜMÜZ VARDI MİNİĞİMLE BULUŞTUK HERŞEY GÜZEL ÇOK ŞÜKÜR DOKTORUM HERŞEY YOLUNDA MAŞALLAH DEDİ BU ARADA TİROİDİM DE TAMAMEN DÜZELMİŞ 2.2O LERE KADAR DÜŞTÜK :)DARISI SİZLERE ÖPÜYORUMMM

Ben D3 sana katılıyorum canım kaza ve kaderi dikkate alarak karar vermek lazım. Bu dünya imtihan dünyası ve Rabbim hepimize kaldirabilcegimiz yükler yüklüyor.olsun diye yalvardigimiz bebeği Rabbim nasip edecek biz de bi sebeple kürtaj olacağız vay halimize. O zaman kanser de kötü bir rahatsızlık onun genlerini taşıyan insanlar için de bir çözüm bulunsun bu hastalık genlerle ileriki nesillere taşınmasın mı? Tabiki Hayır Rabbimin verdiği her şeyin bir sebebi vardır ancak biz kullar bunu anlamak için yetersiz kalıyoruz. Kararı farklı olabilecek arkadaşlara sonsuz saygım var ama ben de senin gibi düşünüyorum

ona kolay gelio bi insan bebenin hareketlerini gorup kalp atisini duyunca nasil etkilenmez ona ne hissettin diyorum hep konu degisio bebek pesik alalim diyorum ben isi birakacam para carcur olmadan ufak tefek seyler yok adam parayi spor alet verio 300 kiloluk birsey anlamiyorumki

ne
duzelecek hepden cildiracam sabah ise gittik ogle onun hepatit b isi icin karsi gittik eve geldim ezogelin kumpir pilav yaptim sofralari kurdum bulasik yikadim sonradan 3 kisi daha yedi odamda dinleniyorum anam bulasi yikio sen ne yapiyorsun ben.hic birsey yapmiyorum zaten eve temizlikci diemi aldi beni odun ya bildin odun cildiracam doktora en son beraber gittik 9 hafta bir gunlukdu elleri ayaciklarini hareket ettiriyordu doktor kalp atisi bile dinlettti insan esine az nazik olur arabayla karsiya doktora gidiyoruz arkada 5 kisi oturuyoz kalcamin yarisi agridi tam oturamamakdan onde kardesini alio ben neyimki biz neyiz hic yani sinirsey iste

Canım ruh halinin böyle olmasının sebebi vardır elbet ona yoğunlaş bence. Severek evlenmedin mi

q
Canım ruh halinin böyle olmasının sebebi vardır elbet ona yoğunlaş bence. Severek evlenmedin mi
adamla severek evlendimde sanki evlendim adam benjm sevdim adam degil tipen o ama huylar felaket o bencil bi insan ben fedakarim o kendini dusunur onun icin kilo is para araba resimleri bakmak bu tip seyler ama sen ona hediye almissin yemek yapmissin utu yapmissin bunlar onun umrunda degil ona aldim gomlegi bile ablasina hatirladin mi sen almistin dedi insan sevdinin sana ne aldini bilmezmiya en ufak problemde nie evlendim evlilik kotu sensizken mutluydum dio atismalarimiz minicik seyler insan sukredr ufak tefek atisioz ama sevdim yanimda der ben hic onun gibi demiyordum ama artik katlanamadim icin nerden aldjm seni gencim nie gezmedim eglenmedimde seni aldim diyorum garip huylari var arkami kasimazsan kovarim iltifat mi bu bi konusuyoz ev konusunda biz seni daha nie aldik gicikda ne diyeyim parmam kesildi bi kucuk ama derim benim tansiyon dustu top elime geldi canim yanio ben bi kosedeyim o top oynuyo gelsene kavga etti sanacaklar lafmi bu benim canim yansin tek kalim onun dedi lafa bak ya bu kadar onemsizmim

Zaten yorulmasan da uyku veriyor bu dönem ve sen dinlenmek zorundasın eşin bilmiyo ama umarım tez zamanda anlar.
İlerde daha da ağırlaşacaksın
esimin hic umrunda degil bu durumki hic ben bebekde dogururm isde yaparim calisirik ben neyimya robot insan ne duygum var ne acım ne yorulmam zaten

canım benden çok kuçuksun gerçekten uzuldum ama kesinlikle bebek için çok erkenmiş çok geç artık Allah kolaylık versin ama böyle düşünen birinden çocuk yapılmamalıydı. Böyle düşünen biri çocuk için düzelmez ama inşallh ysnılırım

tabi tatlım aksini duşunenlere saygı duymalıyız ....bizler universitedeykende çok tartışırdık bu konuyu hocalarımızla çok çok kişisel bir durum tartışmaya gelmez sadece fikirlerimizi sunuyıruz

Cnm döndüm çok şükür herşey yolundaydı inşallah sende hayırlı haberler alırsın yarın.
Ya allah yardımcın olsun cnm.ben özellikle erkeklerin 28 den önce evlendirilmesine gerçekten karşıyım ya hatta 30 a dayansınlar ama evlenmesinler.kadınlarla erkekler bir olmuyor gerçekten akılları beş karış havada oluyor çocuk gibiler.benim eşimle 10 yaş var aramda ama hep tamamladık birbirimizi işte ben yaşamadım bunları ama etrafımda bòyle örnekler çok var maalesef.inşallah olgunlaşır sende rahata erersin cnm.

ben onun duzelmesi beklemiyorumki onu kafama takacama cocumla ugrasirim o babasindan oldugu kadar bendende bir parca esimle bosanmayi dusunmuyorum cocumla ilgilenmek istiyorum buyudundede yaninda genc durim biraz hani oyle iste

amin bununda 30 a 6 senesi varya birsey kalmamis gibi

kizlar sabahdan beri ssag gogsum meme ucu yakin ucu igne batmasi gibi aci var gorunurde birseyde yok sizede oluyormu?

Hadi ya benim 5. Haftadan beri belirmeye başladı o çizgi. Çok erken değil mi ya? Eşim bile farketti çizgiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…