evet canım önemli olan bebeğin ve sen evi boş ver :) Rabbim sağlıklı sıhhatle kucağında olmasını nasip eder inşallahHaklısın ama sorun bende temizlik konusunda illa evim temiz ve düzenli olacak herşey tamam olacak ama artık son olaydan sonra aştım bunu ev götürüyo ama benim umrunda değil bebişim iyi olsunda :)
Amin canım sağol inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımızaevet canım önemli olan bebeğin ve sen evi boş ver :) Rabbim sağlıklı sıhhatle kucağında olmasını nasip eder inşallah
Maşallah kocaman olmuş işte büyüyor ya ondandir annesi; )11+1 bugun canim. Cumartesi. Kontrolum var doktora sorcam bakalim burda paylasirim gene.
Kizlaar yaa bel aaagrisi ve baaacaak kramplari beni cok etkiliyo sizde de var. Mi boyle sikayetler.
Ben D3 sana katılıyorum canım kaza ve kaderi dikkate alarak karar vermek lazım. Bu dünya imtihan dünyası ve Rabbim hepimize kaldirabilcegimiz yükler yüklüyor.olsun diye yalvardigimiz bebeği Rabbim nasip edecek biz de bi sebeple kürtaj olacağız vay halimize. O zaman kanser de kötü bir rahatsızlık onun genlerini taşıyan insanlar için de bir çözüm bulunsun bu hastalık genlerle ileriki nesillere taşınmasın mı? Tabiki Hayır Rabbimin verdiği her şeyin bir sebebi vardır ancak biz kullar bunu anlamak için yetersiz kalıyoruz. Kararı farklı olabilecek arkadaşlara sonsuz saygım var ama ben de senin gibi düşünüyorumtatlım merhaba bende zihinsel engelliler oğretmeniyim ama maalesef senin gibi düşünmüyorum.bir tek down sendromu veya fiziksel engeller ultrasonda belli olabiliyor ki down sendromu teşhisi kesin sonuç vermiyor genelde o dediğin testi ve guvenilirliğini bilmiyorum oyuzden yorum yapmayacağım...diğer butun zihinsel yetersizlikler doğumdan sonra zamanla belli eder kendini ki sende bilirsin down sendromu en hafif çocuklarımızı oluşturmaktadır eğitim uygulamalarda. Ben kendi adıma meslekte 7. Yılım olmasına rağmen bebeğimin downlı olduğunu bilirsem aldırmam..kürtaj canlıyı yoketmektir ve buna kimsenin hakkı yok.bu bana daha önceleri yapılan toplu halde oşdurulen zihinsel engelli insanları çağrıştırıyor maalesef.tabi bu bir tercihtir hiçbirimiz sende umarım böyle birşeylw karşılaşmayız ama karar tabiki anne ve babanın ...sevgiler :)
ona kolay gelio bi insan bebenin hareketlerini gorup kalp atisini duyunca nasil etkilenmez ona ne hissettin diyorum hep konu degisio bebek pesik alalim diyorum ben isi birakacam para carcur olmadan ufak tefek seyler yok adam parayi spor alet verio 300 kiloluk birsey anlamiyorumkiCanım evliliğin ilk ayları alışmak zor birde kv olunca ısınma süresi biraz daha uzayabilir. Sen canını sıkma Allah eşine olgunluk, anlayış ve yardımcı olma isteği versin. Ama bence eşini alıştırmaya çalış bebeğine ki aslında taşıdığın canın ikinizin olduğunu ve ne kadar zor olduğunu anlasın. Herşey çook güZel olacak inşallah . Sen duanı et gerisini Allaha bırak.
duzelecek hepden cildiracam sabah ise gittik ogle onun hepatit b isi icin karsi gittik eve geldim ezogelin kumpir pilav yaptim sofralari kurdum bulasik yikadim sonradan 3 kisi daha yedi odamda dinleniyorum anam bulasi yikio sen ne yapiyorsun ben.hic birsey yapmiyorum zaten eve temizlikci diemi aldi beni odun ya bildin odun cildiracam doktora en son beraber gittik 9 hafta bir gunlukdu elleri ayaciklarini hareket ettiriyordu doktor kalp atisi bile dinlettti insan esine az nazik olur arabayla karsiya doktora gidiyoruz arkada 5 kisi oturuyoz kalcamin yarisi agridi tam oturamamakdan onde kardesini alio ben neyimki biz neyiz hic yani sinirsey isteBebek Doğunca olgunlaşır hiç birşey ise yaramazsa. Çünkü o yavru onları öyle bir büyülüyor ki akılları o zaman başlarına geliyor. Sen mümkün oldugunca onunla git dr a aynı heyecanı tatsin seninle inşallah düzelecek her şey sen duani hiç aksatma
habAllah yardımcın olsun sabır versin sana ne diyeceğimi bilemedim
Canım ruh halinin böyle olmasının sebebi vardır elbet ona yoğunlaş bence. Severek evlenmedin miona kolay gelio bi insan bebenin hareketlerini gorup kalp atisini duyunca nasil etkilenmez ona ne hissettin diyorum hep konu degisio bebek pesik alalim diyorum ben isi birakacam para carcur olmadan ufak tefek seyler yok adam parayi spor alet verio 300 kiloluk birsey anlamiyorumki
adamla severek evlendimde sanki evlendim adam benjm sevdim adam degil tipen o ama huylar felaket o bencil bi insan ben fedakarim o kendini dusunur onun icin kilo is para araba resimleri bakmak bu tip seyler ama sen ona hediye almissin yemek yapmissin utu yapmissin bunlar onun umrunda degil ona aldim gomlegi bile ablasina hatirladin mi sen almistin dedi insan sevdinin sana ne aldini bilmezmiya en ufak problemde nie evlendim evlilik kotu sensizken mutluydum dio atismalarimiz minicik seyler insan sukredr ufak tefek atisioz ama sevdim yanimda der ben hic onun gibi demiyordum ama artik katlanamadim icin nerden aldjm seni gencim nie gezmedim eglenmedimde seni aldim diyorum garip huylari var arkami kasimazsan kovarim iltifat mi bu bi konusuyoz ev konusunda biz seni daha nie aldik gicikda ne diyeyim parmam kesildi bi kucuk ama derim benim tansiyon dustu top elime geldi canim yanio ben bi kosedeyim o top oynuyo gelsene kavga etti sanacaklar lafmi bu benim canim yansin tek kalim onun dedi lafa bak ya bu kadar onemsizmimCanım ruh halinin böyle olmasının sebebi vardır elbet ona yoğunlaş bence. Severek evlenmedin mi
esimin hic umrunda degil bu durumki hic ben bebekde dogururm isde yaparim calisirik ben neyimya robot insan ne duygum var ne acım ne yorulmam zatenZaten yorulmasan da uyku veriyor bu dönem ve sen dinlenmek zorundasın eşin bilmiyo ama umarım tez zamanda anlar.
İlerde daha da ağırlaşacaksın
canım benden çok kuçuksun gerçekten uzuldum ama kesinlikle bebek için çok erkenmiş çok geç artık Allah kolaylık versin ama böyle düşünen birinden çocuk yapılmamalıydı. Böyle düşünen biri çocuk için düzelmez ama inşallh ysnılırımq
adamla severek evlendimde sanki evlendim adam benjm sevdim adam degil tipen o ama huylar felaket o bencil bi insan ben fedakarim o kendini dusunur onun icin kilo is para araba resimleri bakmak bu tip seyler ama sen ona hediye almissin yemek yapmissin utu yapmissin bunlar onun umrunda degil ona aldim gomlegi bile ablasina hatirladin mi sen almistin dedi insan sevdinin sana ne aldini bilmezmiya en ufak problemde nie evlendim evlilik kotu sensizken mutluydum dio atismalarimiz minicik seyler insan sukredr ufak tefek atisioz ama sevdim yanimda der ben hic onun gibi demiyordum ama artik katlanamadim icin nerden aldjm seni gencim nie gezmedim eglenmedimde seni aldim diyorum garip huylari var arkami kasimazsan kovarim iltifat mi bu bi konusuyoz ev konusunda biz seni daha nie aldik gicikda ne diyeyim parmam kesildi bi kucuk ama derim benim tansiyon dustu top elime geldi canim yanio ben bi kosedeyim o top oynuyo gelsene kavga etti sanacaklar lafmi bu benim canim yansin tek kalim onun dedi lafa bak ya bu kadar onemsizmim
tabi tatlım aksini duşunenlere saygı duymalıyız ....bizler universitedeykende çok tartışırdık bu konuyu hocalarımızla çok çok kişisel bir durum tartışmaya gelmez sadece fikirlerimizi sunuyıruzBen D3 sana katılıyorum canım kaza ve kaderi dikkate alarak karar vermek lazım. Bu dünya imtihan dünyası ve Rabbim hepimize kaldirabilcegimiz yükler yüklüyor.olsun diye yalvardigimiz bebeği Rabbim nasip edecek biz de bi sebeple kürtaj olacağız vay halimize. O zaman kanser de kötü bir rahatsızlık onun genlerini taşıyan insanlar için de bir çözüm bulunsun bu hastalık genlerle ileriki nesillere taşınmasın mı? Tabiki Hayır Rabbimin verdiği her şeyin bir sebebi vardır ancak biz kullar bunu anlamak için yetersiz kalıyoruz. Kararı farklı olabilecek arkadaşlara sonsuz saygım var ama ben de senin gibi düşünüyorum
Cnm döndüm çok şükür herşey yolundaydı inşallah sende hayırlı haberler alırsın yarın.Slm güzel nisan anneleri inşallah herkes iyidir güzel haberler vardır geçmişe hiç bakamadımben de yarın gidecem dr a öğleden sonra hayırlısıyla bi görsem iyi mi bilsem rahatlıcam inşallah
Asortie dr a gidecekti döndü mü acaba?
Ya allah yardımcın olsun cnm.ben özellikle erkeklerin 28 den önce evlendirilmesine gerçekten karşıyım ya hatta 30 a dayansınlar ama evlenmesinler.kadınlarla erkekler bir olmuyor gerçekten akılları beş karış havada oluyor çocuk gibiler.benim eşimle 10 yaş var aramda ama hep tamamladık birbirimizi işte ben yaşamadım bunları ama etrafımda bòyle örnekler çok var maalesef.inşallah olgunlaşır sende rahata erersin cnm.q
adamla severek evlendimde sanki evlendim adam benjm sevdim adam degil tipen o ama huylar felaket o bencil bi insan ben fedakarim o kendini dusunur onun icin kilo is para araba resimleri bakmak bu tip seyler ama sen ona hediye almissin yemek yapmissin utu yapmissin bunlar onun umrunda degil ona aldim gomlegi bile ablasina hatirladin mi sen almistin dedi insan sevdinin sana ne aldini bilmezmiya en ufak problemde nie evlendim evlilik kotu sensizken mutluydum dio atismalarimiz minicik seyler insan sukredr ufak tefek atisioz ama sevdim yanimda der ben hic onun gibi demiyordum ama artik katlanamadim icin nerden aldjm seni gencim nie gezmedim eglenmedimde seni aldim diyorum garip huylari var arkami kasimazsan kovarim iltifat mi bu bi konusuyoz ev konusunda biz seni daha nie aldik gicikda ne diyeyim parmam kesildi bi kucuk ama derim benim tansiyon dustu top elime geldi canim yanio ben bi kosedeyim o top oynuyo gelsene kavga etti sanacaklar lafmi bu benim canim yansin tek kalim onun dedi lafa bak ya bu kadar onemsizmim
bende de bulanti şu an için yok. Oglumda uc ayliktan sonra baslamisti inşallah öyle olmazben de ikiz bebek bekliyorum. :) burda anlatilanlara gore bulantim oyle cok yok sadece surekli uyumak istiyorum.
senin nasil geciyor?
canım benden çok kuçuksun gerçekten uzuldum ama kesinlikle bebek için çok erkenmiş çok geç artık Allah kolaylık versin ama böyle düşünen birinden çocuk yapılmamalıydı. Böyle düşünen biri çocuk için düzelmez ama inşallh ysnılırım
amin bununda 30 a 6 senesi varya birsey kalmamis gibiCnm döndüm çok şükür herşey yolundaydı inşallah sende hayırlı haberler alırsın yarın.
Ya allah yardımcın olsun cnm.ben özellikle erkeklerin 28 den önce evlendirilmesine gerçekten karşıyım ya hatta 30 a dayansınlar ama evlenmesinler.kadınlarla erkekler bir olmuyor gerçekten akılları beş karış havada oluyor çocuk gibiler.benim eşimle 10 yaş var aramda ama hep tamamladık birbirimizi işte ben yaşamadım bunları ama etrafımda bòyle örnekler çok var maalesef.inşallah olgunlaşır sende rahata erersin cnm.
Hadi ya benim 5. Haftadan beri belirmeye başladı o çizgi. Çok erken değil mi ya? Eşim bile farketti çizgiyi.Geçmiş olsun kızlar. Doktor kontrollerin izi ihmal etmeyin. Benimde doktorum ilk gebeligimde şiddetli kanamama rağmen protestan vermemişti. Şimdi massallah kızım 4 yasında.
Bu arada göğüslerinde koyulasma ya da karnında hafiften olsa dikine bi çizgi beliren var mi? Eğer varsa bebisiniz erkek :) kız bebislerde bunlar olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?