- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
Canım benim hoşgeldin:)meleğin seni hep bekleyecek o hep seninle zaten...yeni bebiş Allahın izniyle uzun ömürlü ve yanında olacak hiç buruk olma Hersey çok güzel olacak:))Günaydın kızlar ben aranıza yeni katıldım kendimi kısaca anlatayım ben 2012 Kasım annelerinin üyesiydim ama olmadı doğumdan 7 gün sonra oğlumu kaybettim ve melek annesi olarak yoluma devam ettim sezeryanla doğum yaptım ve hemen hamile kalamadim Dr izin vermedi korunmayi biraktiktan tam 10 ay sonra hamile olduğumu öğrendim şaşkınlık içinde buruk bi sevinç bende devam ediyor şimdi 8+3 haftalık hamileyim inşallah güzel allahım bana bu yavrumu nasip eder ve aranızdayim
Maşallahhh size:)bizde 12 olduk bugün :)takipteyiz sizi:)Günaydın....Aynen cnm ben her sabah okuyorum maşallah sizede bizde bugün 12. haftamıza girdik :)
insallah canım ama cok zor zamanlar gecırdım agır depresıf 6 ay evden cıkmadım ıste boyle daha uzun anlatmak istemiyorum kimseyi uzmek adına ama burdayım bu gun herseye umutla sizinle sonu kadar ınsallah merhaba dıyorumCanım benim hoşgeldin:)meleğin seni hep bekleyecek o hep seninle zaten...yeni bebiş Allahın izniyle uzun ömürlü ve yanında olacak hiç buruk olma Hersey çok güzel olacak:))
Evet canım çok iyi anlıyorum benimde iki melek oğlum var hep benimleler güzel şeylerden bahsedelim güzel olsun bu minikler tüm depresyonlarımıza ilaç olacaklar mükafat olacaklar inşallah umutlu olalım Allaha emanetler:)tekrar hoşgeldin:)insallah canım ama cok zor zamanlar gecırdım agır depresıf 6 ay evden cıkmadım ıste boyle daha uzun anlatmak istemiyorum kimseyi uzmek adına ama burdayım bu gun herseye umutla sizinle sonu kadar ınsallah merhaba dıyorum
Geçmiş olsun canım.iğne ilaç vermemismiydi evde kullanmam için.ne dedi dr.yeni bir kanama mi?Günaydın kızlar. Sabah kanama yüzünden yine hastanede soluğu aldık. Risk aynen devam ediyo. Hayırlısı diyip evde olduğuma ve bebeğimin sağlıklı olduğuna şükrediyorum.
Günaydın kızlar. Sabah kanama yüzünden yine hastanede soluğu aldık. Risk aynen devam ediyo. Hayırlısı diyip evde olduğuma ve bebeğimin sağlıklı olduğuna şükrediyorum.
Çok enteresan ama benim hamilelikten önceki ay çıkmıştı o zamandan sonrada geçmedi o yüzden bende uzun zamandır vardı garip bi şekildeHerkese günaydın hayırlı cumalar
Bizim göbek çizgimiz oluştu başka oluşan varmı göbek çizgisi çıktı diye benim gibi sevinen varmı acaba
çoktığı gibi mi hala yoksa koyulaşıp kalınlaştımı sizin çizgiÇok enteresan ama benim hamilelikten önceki ay çıkmıştı o zamandan sonrada geçmedi o yüzden bende uzun zamandır vardı garip bi şekilde
canim, acil sifalar diliyorum. allah yavrunu sana bagislasin!Günaydın kızlar. Sabah kanama yüzünden yine hastanede soluğu aldık. Risk aynen devam ediyo. Hayırlısı diyip evde olduğuma ve bebeğimin sağlıklı olduğuna şükrediyorum.
Sanki biraz daha koyulaştı ama öncesinde nasıl çıktı bende anlamadımçoktığı gibi mi hala yoksa koyulaşıp kalınlaştımı sizin çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?