kızlar bende hamilelik gunlugunu imza alanına eklemek istıyorum ama beceremedım yahu bı yardım etsenız
tatlım ama bende bebegin dogum tarıhı dıye bır yazı cıkmıyo
Herkese günaydın hayırlı cumalar
Bizim göbek çizgimiz oluştu başka oluşan varmı göbek çizgisi çıktı diye benim gibi sevinen varmı acaba
Canım hoşgeldin aramıza inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu rabbim.yardımcın olsun.Günaydın kızlar ben aranıza yeni katıldım kendimi kısaca anlatayım ben 2012 Kasım annelerinin üyesiydim ama olmadı doğumdan 7 gün sonra oğlumu kaybettim ve melek annesi olarak yoluma devam ettim sezeryanla doğum yaptım ve hemen hamile kalamadim Dr izin vermedi korunmayi biraktiktan tam 10 ay sonra hamile olduğumu öğrendim şaşkınlık içinde buruk bi sevinç bende devam ediyor şimdi 8+3 haftalık hamileyim inşallah güzel allahım bana bu yavrumu nasip eder ve aranızdayim
amin canım insallah allah hepimize yardım etsinGünaydın güzel anneler hayırlı cumalar rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın yardımcımız olsun.
Canım hoşgeldin aramıza inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu rabbim.yardımcın olsun.
hadi insallah iyi haberlerle dönersın ıyı dusun moralini bozmaGünaydın güzel anneler.cok hafif renkte lekelenmem var geceden beri ve saat 3 te randevum var.korkuyorum birazinşallah iyi haberlerle dönerim
Günaydın kızlar benim ilk hamileliğimde vardı ve çok tatlı bir kızım olduBenim de var. Yani koyu değil tabi ki. Erkek mi demek oluyormuş bu? Aslı astarı var mı bunun?
Benim kanamam olduğu için haftada bir çağırıyorlar maalesef. Herhangi bir problem yoksa 3-4 hafta da bir gitmek ve gerekmedikçe ultrasona girmek doğru değil önceki hamileliğimde doktor söylemişti.Ben yine bir soru sorucam
Kaç günde bir doktor kontrolüne gidiyorsunuz? Ben 29 unda gitmiştim dr. 15-20 gün içinde gel dedi 20sinde giderim diyorum ama daha çok var ya eşim görsün diye de cumartesi gitmek istiyorum ne yapsam bilemedim.
Korkma canım bende de aynı durum oldu maalesef progestan verdi doktor 10 gün sonra gel dedi azalmıştı çok şükür ilaca devam ediyorum tamamen kesilene kadar devam edecekmişimGünaydın güzel anneler.cok hafif renkte lekelenmem var geceden beri ve saat 3 te randevum var.korkuyorum birazinşallah iyi haberlerle dönerim
beni 3 hafta sonra cagırdı ama insan merak ediyo neyseki 18 inde az kaldıBen yine bir soru sorucam
Kaç günde bir doktor kontrolüne gidiyorsunuz? Ben 29 unda gitmiştim dr. 15-20 gün içinde gel dedi 20sinde giderim diyorum ama daha çok var ya eşim görsün diye de cumartesi gitmek istiyorum ne yapsam bilemedim.
erken değil canım doktor tecrübeli ve cihazı da güçlüyse görebiliyorlarmış.Herkese günaydın kızlar .12 hafta erken değil mi cinsiyet öğrenmek için.?
hadi insallah iyi haberlerle dönersın ıyı dusun moralini bozma
Teşekkürler kızlar dönünce paylasirim haberleri inşallahKorkma canım bende de aynı durum oldu maalesef progestan verdi doktor 10 gün sonra gel dedi azalmıştı çok şükür ilaca devam ediyorum tamamen kesilene kadar devam edecekmişim
Allah yardımcın olsun canım inşaallah bebeğin seninle hep beraber olur inşaallah ayrılık acısını tekrar yaşamazsın.insallah canım ama cok zor zamanlar gecırdım agır depresıf 6 ay evden cıkmadım ıste boyle daha uzun anlatmak istemiyorum kimseyi uzmek adına ama burdayım bu gun herseye umutla sizinle sonu kadar ınsallah merhaba dıyorum
Isin icinde biri oldugunuzdan cok netlikle aciklamissiniz durumu. Insanin normal giden hayati bi anda tepetaklak olabilir. Cok ince dusunulmesi gereken bi durum. Son yillarda engelli bebek sayisinda artis var. Bu konuda ne gerekliyse yapmamiz gerekiyor. Bilgilendirme icin sagolun :)ben engelliler merkezinde çalışıyorum.burada engelli çocuğa sahip velilerin hepsinin hali içler acısı.hiç birinin sosyal hayatı yok çogunun kocası terk etmiş zoru görünce.işlerinden ayrılmışlar ki bu çocuklara tam gün bakıcılık yapmak gerek.
ve en acınası olanı bu annelerin en büyük derdi ben ölsem bu çocuga kim bakacak.tamam siz çocugu yinede aldırmayın fakat bizler amerikada falan değil türkiye de yaşıyoruz.günümüzde bakım evlerinde engelli çocuklara tecavüz ve taciz türü bir sürü olay yaşanıyor.işin içinde oldugumdan biliyorum.
daha geçen ay bir kız öğrencim kaçırılıp tecavüze uğradı .kaçıran hapiste şuan ama peki ya o çocugun yaşadığı travma ne olacak.
sadece kendinizi düşünmeyin doğacak engelli çocuk içinde hayat bir ızdırap oluyor.diğer çocuklar gibi yaşamıyorlar.normal çocuklar acımasızdır ve dalga geçerler bunları mı yaşasın istiyorsunuz sırf siz günaha girmemek için bir ömür boyu engelli olan çocugun günahına gireceksiniz.yapmayın böyle.kendinizi değil doğacak engelli çocugu düşünün derim
allah korusun kimse yaşamasın inşallah.ama bir kaç sayfa geride %100 sonu veren bir testin türkiyede yapıldgını yazmıştım.ilgilenirseniz
http://www.hakankilavuz.com.tr/tr/index.php/gebelik/42-down-sendromu/169-cff-dna-analizi.html
amin canım insallah agzımdan dua eksik olmuyo surekli dua ediyorum rabbime bu sefer omru uzun saglıklı olsun diyeAllah yardımcın olsun canım inşaallah bebeğin seninle hep beraber olur inşaallah ayrılık acısını tekrar yaşamazsın.Korkma ve Allah'a güven veren de o alan da. İnşaallah bu bebeğinin çocuklarını hatta onun torunlarını görürsün.
İğneye devam ediyorum canım. Doktor olacağı varsa olura getirdi biraz. Kanama alanı büyümemiş muhtemelen içerideki pıhtı düşerken kanama yaptı. Çok teşekkür ederim bu arada :)Geçmiş olsun canım.iğne ilaç vermemismiydi evde kullanmam için.ne dedi dr.yeni bir kanama mi?
Rabbim bebeğini size bağışlasın inşallah...
Sağol kızlar Allah razı olsun :)canim, acil sifalar diliyorum. allah yavrunu sana bagislasin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?