2015 Nisan Anneleri

Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın yardımcımız olsun. Canım hoşgeldin aramıza inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu rabbim.yardımcın olsun.

Günaydın güzel anneler.cok hafif renkte lekelenmem var geceden beri ve saat 3 te randevum var.korkuyorum biraz inşallah iyi haberlerle dönerim

Ben yine bir soru sorucam

Kaç günde bir doktor kontrolüne gidiyorsunuz? Ben 29 unda gitmiştim dr. 15-20 gün içinde gel dedi 20sinde giderim diyorum ama daha çok var ya eşim görsün diye de cumartesi gitmek istiyorum ne yapsam bilemedim.

Benim kanamam olduğu için haftada bir çağırıyorlar maalesef. Herhangi bir problem yoksa 3-4 hafta da bir gitmek ve gerekmedikçe ultrasona girmek doğru değil önceki hamileliğimde doktor söylemişti.

Günaydın güzel anneler.cok hafif renkte lekelenmem var geceden beri ve saat 3 te randevum var.korkuyorum biraz inşallah iyi haberlerle dönerim
Korkma canım bende de aynı durum oldu maalesef progestan verdi doktor 10 gün sonra gel dedi azalmıştı çok şükür ilaca devam ediyorum tamamen kesilene kadar devam edecekmişim

beni 3 hafta sonra cagırdı ama insan merak ediyo neyseki 18 inde az kaldı

Allah yardımcın olsun canım inşaallah bebeğin seninle hep beraber olur inşaallah ayrılık acısını tekrar yaşamazsın. Korkma ve Allah'a güven veren de o alan da. İnşaallah bu bebeğinin çocuklarını hatta onun torunlarını görürsün.

Isin icinde biri oldugunuzdan cok netlikle aciklamissiniz durumu. Insanin normal giden hayati bi anda tepetaklak olabilir. Cok ince dusunulmesi gereken bi durum. Son yillarda engelli bebek sayisinda artis var. Bu konuda ne gerekliyse yapmamiz gerekiyor. Bilgilendirme icin sagolun :)

amin canım insallah agzımdan dua eksik olmuyo surekli dua ediyorum rabbime bu sefer omru uzun saglıklı olsun diye

Geçmiş olsun canım.iğne ilaç vermemismiydi evde kullanmam için.ne dedi dr.yeni bir kanama mi?
İğneye devam ediyorum canım. Doktor olacağı varsa olura getirdi biraz. Kanama alanı büyümemiş muhtemelen içerideki pıhtı düşerken kanama yaptı. Çok teşekkür ederim bu arada :)

Rabbim bebeğini size bağışlasın inşallah...

canim, acil sifalar diliyorum. allah yavrunu sana bagislasin!
Sağol kızlar Allah razı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…