Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın ama sorun bende temizlik konusunda illa evim temiz ve düzenli olacak herşey tamam olacak ama artık son olaydan sonra aştım bunu ev götürüyo ama benim umrunda değil bebişim iyi olsunda :)
Maşallah canım Allah bozmasınaynen biz de öyleyiz şu an.. sağolsun eşim diyor zaten birak boşver diye, ya da ben yaparım diye :) hatta hiç tatlı yiyemiyorum, aslında tatlıyı da çok severiz.. beyim de canı çekmiş, baktı ki benden umut yok, kalkmış kek yapmışbana da tattırmasa iyiydi tabi sonra epey öğürdüm ama olsun düşünmüş ya erkekim
![]()
Herkese günaydın hayırlı cumalar
Bizim göbek çizgimiz oluştu başka oluşan varmı göbek çizgisi çıktı diye benim gibi sevinen varmı acaba![]()
Maşallah canım Allah bozmasın. :)
Günaydın güzel anneler.cok hafif renkte lekelenmem var geceden beri ve saat 3 te randevum var.korkuyorum birazinşallah iyi haberlerle dönerim
Kızlar benim o mide bulantımın tavan yaptığı gün meğer sevgili İ. Melih Gökçek'in içmiş olduğu o "tertemiz" sulardan kaynaklı mide-bağırsak rahatsızlığına tutulmuşum. dün mide bulantım geçti bu sefer de bağırsaklarım başladı. Bugün yine işe gidemedim. Çok kötü kramp giriyor mideme ve tuvaletten çıkamıyorumAnkara'da olan arkadaşlarım dikkat edin kendinize. Diş fırçalarken bile iyi su kullanın mutlaka... Hamilelikte daha da zor oluyor böyle şeyleri atlatmak çünkü ilaç kullanamıyoruz
patatese muza sardım ben de napiyim...
merhaba kızlar, benim tsh hamileliğin başında 3.43 çıkmıştı doktor ilaç vermemişti bugün tekrar ölçtürdüm şimdi netten sonuca baktım 1.28 çıkmış ilaçsız düşebiliyor mu bu kadar çok şaşırdım ayrıca çok sevindim ne zamandır içim içimi yiyordu 2.5 üstü herkes ilaç kullanıyor ben bu zamana kadar kullanmadım diye korkuyordum bişey olacak diye ama rahatladım şimdi
dr a göstermedim daha sonucu ama her ay yaptırcam tahlil çünkü ailede tiroid hastası çok benim de normalde hep 3 üstü çıkardı düşmesine çok şaşırdım zaten gebelikte sürekli değişiyormuşhormonal birşey olduğu için değişiklik gösterebilir tatlım. ama kontrol altında tutmakta fayda var.. yani yine doktor yönlendirir tabi ama şu an kan tahlili ile takibe alınabilir sanki..
dr a göstermedim daha sonucu ama her ay yaptırcam tahlil çünkü ailede tiroid hastası çok benim de normalde hep 3 üstü çıkardı düşmesine çok şaşırdım zaten gebelikte sürekli değişiyormuş
daha önceleri öyleydi çok sık olmasa da arada tahlil yaptıryordum 3 küsür 4 küsür çıkıyordu bakalım dr ne diyecek ama 1.28 e şu an için ilaç vereceğini sanmıyorum bir sonraki tahlilde yükselirse verebilirsürekli 3 üstündeyse ilaca başlamaları muhtemel.. ben de öyle ilaca başladım çünkü tatlım
Benim D3 oğlumda vardı ama sanırım 4. Ayda falan çıkmıştıbenim goveğimde çizgi yok baya inceledim
Gozunaydin canım maşallah :) ben de saatleri sayıyorum artık 3 gibi kontrolüm var inşallah güzel haberlerle dönmek nasip olurCnm döndüm çok şükür herşey yolundaydı inşallah sende hayırlı haberler alırsın yarın.
Ya allah yardımcın olsun cnm.ben özellikle erkeklerin 28 den önce evlendirilmesine gerçekten karşıyım ya hatta 30 a dayansınlar ama evlenmesinler.kadınlarla erkekler bir olmuyor gerçekten akılları beş karış havada oluyor çocuk gibiler.benim eşimle 10 yaş var aramda ama hep tamamladık birbirimizi işte ben yaşamadım bunları ama etrafımda bòyle örnekler çok var maalesef.inşallah olgunlaşır sende rahata erersin cnm.
ah o endişeler umarım güzel haberlerle gelirsin benim pazartesi randevum çok heyecanlıyımSlm kızlar herkes iyidir inşallah okulda geçmiş okuyamiyorum evde de bazen fırsatım olmuyo
Bugün kontrole gidicem bakalım inşallah endiselerim yersizdir her sey yolundadir.bu arada hepinize HAYIRLI CUMALAR. CUMA BEREKETİ SIZIN VE BEBISLERINIZIN ÜZERİNE OLSUN:)