• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Slm kızlar herkes iyidir inşallah okulda geçmiş okuyamiyorum evde de bazen fırsatım olmuyo :KK43:
Bugün kontrole gidicem bakalım inşallah endiselerim yersizdir her sey yolundadir.bu arada hepinize HAYIRLI CUMALAR. CUMA BEREKETİ SIZIN VE BEBISLERINIZIN ÜZERİNE OLSUN:)
Sizlere deHayırlı Cumalar arkadaşlar. Ben de yarın gideceğim kontrole 8+4te gitmiş olacağım vakit geçmiyor resmen ya. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

kızlar yaa ben de felaket halsızlık ve mıde bulantısı var progstan ve kan demır ne varsa kullanıyorum.ogle yemegınde 1 lımonu corbaya sıktım.ekşiyle bozdum kafayı.suan kolum kıpırdamıyor akil verın ne ıyı eder benı

canım 1 limon senın tansiyonunu dusurmezmi

mercımek corbası ıcebılıyorum ancak..mıdem herseyı reddedıyor.bende lımon sıktım.1 lımonu bıtırmısım.farkına varmam basımın donmesıyle anlaşıldı...gercı sabahta tok karnına basım dondu..yanı her halukarda bı saflık var uzerımde...performans sıfııır!!

mercımek corbası ıcebılıyorum ancak..mıdem herseyı reddedıyor.bende lımon sıktım.1 lımonu bıtırmısım.farkına varmam basımın donmesıyle anlaşıldı...gercı sabahta tok karnına basım dondu..yanı her halukarda bı saflık var uzerımde...performans sıfııır!!
valla benimde oyle butun gun evin içinde yat kalk aynen oyle halsizlik bi yandan bulantılar bir yandan ama cok sukur guzel rabbime hıc sikayetim yok

Selam kızlar,
benim de çok şükür hiç miğde bulantım olmadı ama şu son 2- gündür inanılmaz miğde-kursak yanması oluyor sürekli dondurma yemek istiyorum :) onun dışında et ve et ürünlerine karşı bir istemsizlik var sütü hiç içemiyorum süt aklıma gelmesi ile miğdem bulanıyor hemen, sabahları kahvaltıyı çok severdim ama artık çok sevemiyorum özellikle yumurtayı..:( bir de et, balık, tavuk hiiiç yemesem olmaz mı yaa :( ya cevizi bile zorla yiyorum bunların hepsi zorunlu yemem gereken şeyler olduğundan hiç canım almıyor ama diğer şeyleri afiyetle götürüyorum :)

bu arada ben ikili test yaptırmamaya karar verdim, bana çok saçma geliyor bu testler. birincisi %100 doğru sonuç vermiyor yani downsendromu diyip sapasağlam sağlıklı çocuklar geliyor dünyaya anneler ise boşu boşuna ikilemde kalıyor ya da boşuna aslında sağlıklı doğabilecek bebeğine kıyıyor :( inanın o kadar çok şey duydum ki yakın çevremden ve netten okudum ki, bir çok kişiye down sendromu demişler anneler kararsız kalmış aldırıp aldırmamakta ve dünyaya geldiklerinde bebişleri çok sağlıklılarmış. düşünsenize sırf bu testte down sendromu dedikleri için bebeklerini ya aldırsalardı :( bence boşuna strese gerek yok. ben bu testi yaptırsam ve bana down send. deseler ben aldırmam ozaman ne gerek var yaptırmaya? boşuna çektiğim stresle kalacağım, gerek yok diye düşünüyorum haksız mıyım?

deliyiz ya biz :KK70:gebelik normal ilerliyor benim de çizgim var diye seviniyorum
al benden de o kadar :-) dün bi de sevindim gittim kocama gösterdim "bak çizgim var benim" diye :-) adam anlamadı önce tabi, açıklayınca o da sevindi harbi akıl işi değil ama :KK70:

Ah anneler benim sağ tarafım ağrıyor bugün kramp gibi geliyor normal mi acaba

ama kızlar herkeste olmuyormuşki bu çiizgi hamileliğimiz normalmiş diyerek en ufak şeyden etkilenen bizleri normal değil psikolojisine sokuyorsunuz :KK43:
Aa yok canım. Niyetim o değildi. Herkes aynı belirtileri taşımıyor ki. Kafana takma bunları.

Aşeren var mı mesela? Ben aşermek mi bilmiyorum ama daha once yurtdışında kalıyordum. Şu an açlıktan midem bulanıyor ama burada bulabileceğim hiç birşeyi canım istemiyor. Şimdi Almanya'da markete gitseydim neler
:KK43::KK43:neler alırdım. Hepsi de çabuk bozulacak şeyler kargoyla da isteyemiyorum ailemden.Tuhaf bir ruh hali içindeyim bu yüzden. :KK43:

bu arada ben ikili test yaptırmamaya karar verdim, bana çok saçma geliyor bu testler. birincisi %100 doğru sonuç vermiyor yani downsendromu diyip sapasağlam sağlıklı çocuklar geliyor dünyaya anneler ise boşu boşuna ikilemde kalıyor ya da boşuna aslında sağlıklı doğabilecek bebeğine kıyıyor :KK43: inanın o kadar çok şey duydum ki yakın çevremden ve netten okudum ki, bir çok kişiye down sendromu demişler anneler kararsız kalmış aldırıp aldırmamakta ve dünyaya geldiklerinde bebişleri çok sağlıklılarmış. düşünsenize sırf bu testte down sendromu dedikleri için bebeklerini ya aldırsalardı :KK43: bence boşuna strese gerek yok. ben bu testi yaptırsam ve bana down send. deseler ben aldırmam ozaman ne gerek var yaptırmaya? boşuna çektiğim stresle kalacağım, gerek yok diye düşünüyorum haksız mıyım?
Aslında 2 li testin sonuçları sandığın gibi çıkmıyor, doktor sana bir risk değeri söylüyor bu 10000:1 de olabilir 10:1 de. 10 da bir gibi yüksek bir ihtimal dahi çıksa aslında o kadar da yüksek sayılmaz çünkü yüzdeye vurduğumuzdarip % 90 sağlıklı % 10 down sendromlu anlamına geliyor. Hiçbir doktor sizin çocuğunuz down sendromlu demiyor sadece ihtimalle bahsediyor, ama anne babalar yanlış yorumlanabilir. Aynı şey 10000:1 için de geçerli çok düşük bir ihtimal de olsa online bir çocuğunuz down sendromlu olabilir diyor doktor. Tabiki tercih meselesi ama ben yaptırılması taraftarının, sadece down sendromuna bakılmıyor çünkü

canım slm bendede var normal bu durum yiyebildiğin seyleri ya bende dün kustum meyve yiyorum portakal mandalin gibi.progestanda yapar bas dönmesi uyku halsizlik yat dinlen bol bol.su içmeyi ihmal etme.12. haftaya kadar böle gitcek ondan sonra azalıcak bulantı

Back
X