2015 Nisan Anneleri

Yok ya çizgiye falan takılmayın alakası dahi yok, yakın iki arkadaşımda da o çizgi oldu biri erkek biri kız çocuk sahibi oldu cinsiyetle zerre kadar ilgisi yok

kızlar bir sorum var telaşlıyım ve sabah kalktığımda karnım normal yani az çıkık akşama doğru karnım davul gibi oluyor çok tedirgin olmaya başladım normal mı bu

kızlar bir sorum var telaşlıyım ve sabah kalktığımda karnım normal yani az çıkık akşama doğru karnım davul gibi oluyor çok tedirgin olmaya başladım normal mı bu

aynen benimde çok şişkinliğim var anason ve rezene alıcam çay gibi içmek için çokta yemiyorum ama piğdem çok şiş soranlarada kabız olmuşum diyorum hamiş olduğumu bilmeyenlere yani

bende senin gibi düşünüyorum, yaptırmakta istemiyorum, ama doktorumuda sinirlendirmek istemem yani sonuçta sonuna kadar onunla ilerlemek isterim, olsun yinede yaptır sen derse yaptırırımartık napim...

Canım benim ilk kizimda hic çizgi yoktu. Goguslerimde pembe pembeydi. Yani her hamile de çıkmıyor. Cinsiyetle alakalimi bilmiyorum. Belki de pigmentler le alakalıdır.
canım deri renginle alakalı bence ve pigmentlerle ilgili olabilir.cinsiyetle ilgili oldugunu düsünmüyorum.bazılarında belirgin oluyor bazılarında cok hafif

Kizlar dun doktorun gelisimi cok hizli bu ayin sonuna kadar cinsiyetini soylerim dedi ben şu an ogrenmek istemiyorum sadece sagligi benim icin onemli benim gibi dusunen yok sanırım :O

Kizlar dun doktorun gelisimi cok hizli bu ayin sonuna kadar cinsiyetini soylerim dedi ben şu an ogrenmek istemiyorum sadece sagligi benim icin onemli benim gibi dusunen yok sanırım :O

Eveeet ben bilmek istiyorum. Baştan kız olsa güzel olur diyordum sanki ama şimdi kendimi erkeğe alıştırdım. Ne bileyim erkek gibi geliyor. İnsan bilmek istiyor ya ne bileyim. Kardeşim yani müstakbel teyzemiz de çok merak ediyor. Çabuk öğren birşeyler almak istiyorum diyor sürekli. Ben nasıl sabredicem diyor.

şu an için cinsiyeti hiç umrumda değil benim canım aklıma bile gelmiyor çoğunlukla çevremdekiler hatorlatmazsa

mavidelisi benimde sat tarihime göre 28 nisan doğum acaba sen yakın zamanda doktora gittin mi? 8 hafta civarı çağırıyor sanırım ben şimdi hastane araştırıyorum da ne zaman alsam randevuyu bilemedim.Sayfalar o kadar hızla çoğalıyor ki gözden kaçırabiliyorum bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…