- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
aynen benimde çok şişkinliğim var anason ve rezene alıcam çay gibi içmek için çokta yemiyorum ama piğdem çok şiş soranlarada kabız olmuşum diyorumhamiş olduğumu bilmeyenlere yani
mavidelisi benimde sat tarihime göre 28 nisan doğum acaba sen yakın zamanda doktora gittin mi? 8 hafta civarı çağırıyor sanırım ben şimdi hastane araştırıyorum da ne zaman alsam randevuyu bilemedim.Sayfalar o kadar hızla çoğalıyor ki gözden kaçırabiliyorum bazen.
Kizlar dun doktorun gelisimi cok hizli bu ayin sonuna kadar cinsiyetini soylerim dedi ben şu an ogrenmek istemiyorum sadece sagligi benim icin onemli benim gibi dusunen yok sanırım :O
Aynı yaa kilolu biriyim normalde yüzün çökmüş hocam solgun görünüyorsun iyi misin hep bu sorular. Ben de midemi üşütmüşüm diyorum.Bende de bulantı cok olunca millet solgun gorunuyorsun niye yemiyorsun falan diyorlar, ben de midem bozuk biraz diyorum
Ne guzel iste canim gelisimi de iyiymis neden stres yapiyosun ben deli gibi merak ediyorum onu öyle sevmek istiyorumKizlar dun doktorun gelisimi cok hizli bu ayin sonuna kadar cinsiyetini soylerim dedi ben şu an ogrenmek istemiyorum sadece sagligi benim icin onemli benim gibi dusunen yok sanırım :O
Aaşeyler. Niyetim o değildi. Herkes aynı belirtileri taşımıyor ki. Kafana takma bunları.
Aşeren var mı mesela? Ben aşermek mi bilmiyorum ama daha once yurtdışında kalıyordum. Şu an açlıktan midem bulanıyor ama burada bulabileceğim hiç birşeyi canım istemiyor. Şimdi Almanya'da markete gitseydim neler
neler alırdım. Hepsi de çabuk bozulacak şeyler kargoyla da isteyemiyorum ailemden.Tuhaf bir ruh hali içindeyim bu yüzden.
Ne renk leken geçmiş olsun bu aradamerhaba ben mayıs annelerinden olucam Allah izin verirse ama size de danışayım, siz daha deneyimlisiniz, lekelenmeleri olup da düşük yapan var mı aranızda, benim 2 haftadır leke var ama bu süreçte çok şükür bebek büyüdü kalbi attı. doktor progestaron vermedi. bugün yine bolca lekem geldi
bir de karnımda sürekli seğirme var sizde varmı?
Ayy inanmiyorum bende ayni durumdayim :) :) basit seyler ama burda yok iste napsakki :) almanyadan gelinmi geldin sende cnm
merhaba ben mayıs annelerinden olucam Allah izin verirse ama size de danışayım, siz daha deneyimlisiniz, lekelenmeleri olup da düşük yapan var mı aranızda, benim 2 haftadır leke var ama bu süreçte çok şükür bebek büyüdü kalbi attı. doktor progestaron vermedi. bugün yine bolca lekem geldi
bir de karnımda sürekli seğirme var sizde varmı?
Ay ben de bozdum eksiylekızlar yaa ben de felaket halsızlık ve mıde bulantısı var progstan ve kan demır ne varsa kullanıyorum.ogle yemegınde 1 lımonu corbaya sıktım.ekşiyle bozdum kafayı.suan kolum kıpırdamıyor akil verın ne ıyı eder benı
hayırlı olsun canm darısı başımıza inşallahBiz geldik çok şükür her şey yolunda:) boşa kurunu yapmışım 8+3 olmuşuz darısı diğer arkadaslara inşallah
Eveeet. Sen de mi yoksa? Ay çok zor. Eşim bana ne gaddarsın diye takılır çünkü öyle filmlerde falan ağlamam. Bugün canımın çektiği şeyleri düşünüp bir iki gözyaşı döktüm. Bu hormonlar insanın sinirlerini altüst ediyor ya.
Evet bende almanyayi birakip geldim nezamandir burdasin sen:) sonunda birini buldum doğumu nerde dusunuyosun:) o ağlamak haller bendede mevcut hepsi hormon napalimm[/QUOTE mrb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?