Kızlar ben artık saklamıyorum hamileliğimi. Yani ailelere falan söylemiştik ama eş dost da duymaya başladı.
İnsanlar mı fesat ben mi alınganım anlamadım. Benim daha karnımdan falan birşey belli olmuyor. Malum biraz kilo fazlalığı var bir de bol giyinirim kapalı olduğum için. Geçen bir toplantıya gittim. Duyan duydu. Ay evet yüzünde çok kötü olmuş falan demeye başladı biri. Oysa fondüten sürmüştüm. Gayet düzgün görünüyordum.

Sonra biri işte hamilelikte 5-6 kilo verirsin dedi. Ben de şu an kilo sorunum yok. Hamilelikte 2.5 kilo vermişim 3 ay dolmak üzere falan dedim. İşte evde yatma daha çok alırsın vs vs. Almaya niyetim yok dikkat ediyorum diyorum hala inatla akıl veriyorlar

Ben yarım tabak pilav yedim. Bunları söyleyen bayan iki porsiyon götürdü kahvaltı yapmadım diyerek.
Sonra gittiğim doktoru sordu biri ismini söyledim. O doktora mı gidiyorsun ay may yaptı. Ay o çok kilo takıntılı ona niye gidiyorsun dedi. Doktor bana sadece dikkat etmelisin dedi. Sonraki kontrollerde hiç lafını bile etmedi çünkü artış yok kilomda fakat o öyle doktorun ismini duyunca yüzünü buruşturdu ya acaba benim doktorum iyi değil mi düşünmeye başladım. Halbuki şimdiye kadar memnunum.
Canım sıkıldı bu laflara. Bir yandan böyle sevindik falan diyorlar bir yandan da laf sokuyorlar.herkesin ne söylediğini bırakcanim bazıları sadece laf olsun diye konuşuyor.sen memnunsan dr dan herşeyi duyma