2015 Nisan Anneleri

Kızlar benim bebeğim ölmüş kesenin şekli falan da değişmiş bugün kürtaj olcam Size sağlıklı mutlu huzurlu hamilelikler dilerim.arada gelir bakarım nasılsınız diye kendinize iyi bakın

[QUO="sugarpare, post: 36893525, member: 589404"]Takip et bakalım. Kahverengi lekelenme gayet normal. Doktorum bile endişelenme demişti.[/QUOTE]
geçen hafta 5 gün hastanede yattım o zaman bayağı kırmızı kanamam olmuştu.bugünde kahverengi.korkuyorum(

Geçmiş olsu="hafifsekerli, post: 36893571, member: 609393"]Kızlar benim bebeğim ölmüş kesenin şekli falan da değişmiş bugün kürtaj olcam Size sağlıklı mutlu huzurlu hamilelikler dilerim.arada gelir bakarım nasılsınız diye kendinize iyi bakın[/QUOTE]
Gecmis

[QUOTEsağolsun cekerli, post: 36893571, member: 609393"]Kızlar benim bebeğim ölmüş kesenin şekli falan da değişmiş bugün kürtaj olcam Size sağlıklı mutlu huzurlu hamilelikler dilerim.arada gelir bakarım nasılsınız diye kendinize iyi bakın[/QUOTE]
Basin sagolsun çok üzüldümAllah en kisa zamanda yerini doldursun

kızlar sizin esleriniz size nasil davraniyor benimkini ben bogacam artik kayinvalidem annesine gitti dun vb isten eve aksam yedi bucukda geldim yani gec geldim is yuzunden kayinpederr evde bi banyo ettim saat 8 oldu evde corbadan baska birsey yok esim soyleniyor sen ne yapiyorsunki bu adam kormu Allah askina yada ben robotmuyym ya benden hep birseyler istiyor bekliyor dunya . kadar utulu seyi var benim onun yarisi kadar kiyafetim yokya inadina sepetim birikdi biraz kac gundur yapmak istiyorum hep birsey.cikiyo utuleyemiyorum sayiyo gidiyone ben ne cocuk ya biz ne yemisiz ne yapmisiz hic ona gore ben hic birsey yapmiyorum oyle sinir ediyor oyle sinir ediyor dayanamiyorum ya igrenc igrenc espirileri var birsey degil adami tiksinmeye basladim artik her hareketini bu sabahda sag olsun o kadar sofra . kurdum kendi yedi ben sinirden hic birsey yemeden ise geldim sogudum ya cok sogudum aramizda hep sen ben var artik benim param dokunma benim kiyafetim giyme diyo ama aptalin tekiyim ben fedakarim o ise odun ben ona zamaninda parami bile verdim geri hic istemedim ama o yapsin hic . kocaya muhtac olumaz bu devirde 4600 liram var orda ben hep para orta koyuyorum onun yaptina bak asik oldun adamla asla evlenilmez

günaydın kızlar gece gece aklıma soru takıldı uyuyamadm allahim korusun bebegimiz karnınızı da ölse hemen haberimiz olmuyor.öldüğünde hemen gebelik belirtileri kesilir mi yani mide bulantısı kusma ve bendeki aşırı göğüs agrisi. yoksa gebelik sonlansada birkaç gün daha devam eder mi lütfen yardımcı olur musunuz

kara kara dusunme kiz yinede internet bak istersen boyle dusunursen insan nefes alamaz ula

Kızlar benim bebeğim ölmüş kesenin şekli falan da değişmiş bugün kürtaj olcam Size sağlıklı mutlu huzurlu hamilelikler dilerim.arada gelir bakarım nasılsınız diye kendinize iyi bakın

Allah en yakin zamanda yuzunu guldurur insallah cok uzuldum cok hemde ne desem bos biliyorum ama ins ikizi olur bidakine ve en yakim zamanda

geçmiş olsun canm Allah birdaha yaşatmasın inşallh ikinci gebeliğinde sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…