Takip et bakalım. Kahverengi lekelenme gayet normal. Doktorum bile endişelenme demişti.Kahverengi lekem gelmeye başladı kızlar bişey olur mu acaba
Basın sağolsun canım neden olmusKızlar benim bebeğim ölmüş kesenin şekli falan da değişmiş bugün kürtaj olcam Size sağlıklı mutlu huzurlu hamilelikler dilerim.arada gelir bakarım nasılsınız diye kendinize iyi bakın
Gelişmemiş kese normal haftasında ama bebek iyice küçülmüş sebebini dün tam olarak anlayamadım şaşkınlıktan bugün ayrıntılı olarak sorucamBasın sağolsun canım neden olmus
Kızlar benim bebeğim ölmüş kesenin şekli falan da değişmiş bugün kürtaj olcam Size sağlıklı mutlu huzurlu hamilelikler dilerim.arada gelir bakarım nasılsınız diye kendinize iyi bakın
Kahverengi lekem gelmeye başladı kızlar bişey olur mu acaba
çok üzüldüm canım allah sabır versin sanaGelişmemiş kese normal haftasında ama bebek iyice küçülmüş sebebini dün tam olarak anlayamadım şaşkınlıktan bugün ayrıntılı olarak sorucam
canim, allah sana ve esine sabir versin. cok uzuldum. basiniz sag olsun!Gelişmemiş kese normal haftasında ama bebek iyice küçülmüş sebebini dün tam olarak anlayamadım şaşkınlıktan bugün ayrıntılı olarak sorucam
Çok üzüldüm ben de. İnşallah çabuk atlatırsınız.Gelişmemiş kese normal haftasında ama bebek iyice küçülmüş sebebini dün tam olarak anlayamadım şaşkınlıktan bugün ayrıntılı olarak sorucam
Off ya cinsiyet tahminnde bulunmadi doktor. Ama allaha Şükür geliaimi cok iyi dedi
kara kara dusunme kiz yinede internet bak istersen boyle dusunursen insan nefes alamaz ulagünaydın kızlar gece gece aklıma soru takıldı uyuyamadm allahim korusun bebegimiz karnınızı da ölse hemen haberimiz olmuyor.öldüğünde hemen gebelik belirtileri kesilir mi yani mide bulantısı kusma ve bendeki aşırı göğüs agrisi. yoksa gebelik sonlansada birkaç gün daha devam eder mi lütfen yardımcı olur musunuz
Kızlar benim bebeğim ölmüş kesenin şekli falan da değişmiş bugün kürtaj olcam Size sağlıklı mutlu huzurlu hamilelikler dilerim.arada gelir bakarım nasılsınız diye kendinize iyi bakın
geçmiş olsun canm Allah birdaha yaşatmasın inşallh ikinci gebeliğinde sağlıkla kucağına alırsınKızlar benim bebeğim ölmüş kesenin şekli falan da değişmiş bugün kürtaj olcam Size sağlıklı mutlu huzurlu hamilelikler dilerim.arada gelir bakarım nasılsınız diye kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?