2015 Nisan Anneleri

ben manyakça oturup buna bakıyorum sürekli canm ya psikolojimi bozdum. Resmen .belirti olabilirmişte hiç olmayabilirmişte...bir ay sonra ultrasonla farkedilenler bile oluyormuş

gerçekten eşinize anlam veremiyorum bu kadar yeni evlisiniz gençsiniz bu nasıl hareketler canm ya cidden hiç normal değil davranışları...kayınvaldeniz yapmıyor mu yemek ben onu anlamıyorum oğullarını uyarmıyorlar mı davranışları konusunda

Malesef olgunlaşmadan çocuk sahibi oluyorsunuz. Üstelik kv ile kp ile birlikte kalıyorsunuz. Kendiniz olsanız o çorbaya ekmek doğrar yine doyarsınız ama başkaları da hizmet bekliyor. Eşinle güzel güzel konuşmanın vakti geldi sanırım. Kv ile aran iyise ona aç derdini. Eşine nasıl davranması gerektiğini anlatsın. Bir de blöf yap bakalım. Aynı anda eve ve işe yetişemiyorum. Üstelik hamileyim. İşten çıkacağım sen de kocam olarak bana bakarsın artık de. Ben de sana ve ailene dört dörtlük hizmet edeyim de. Ne tepki verecek bakalım.
Ama inan ki evde de olsan gebelikte hiç birşey dört dörtlük olmaz. Ben şu an evdeyim. Akşam eşim geldiğinde sofraya ne yemek koysam diye düşünüyorum. Benim canım zaten birşey istemiyor. Eşime söylüyorum. Canın sağolsun dışardan birşey istiyorsan alırım ben evde ne varsa yerim diyor. Sen önemlisin diyor. Yani böyle olmalı. Çamaşır suyu kullanmak istemiyorum dedim banyo tuvalet temizliğimizi yapıyor. Benim gönlüm hiç razı değil eşimin hem çalışıp hem de evde işi yapmasına çünkü fazla bir hizmet beklemiyor benden. Ama gebelikten önce bile bana hizmet ederdi. Yardımcı olurdu. Yani hayat müşterek canım. Senin eşin bunu daha kavrayamamış.

gunaydın kızlar kontrole gıttım geldım. mınıgın kalp atıslarını dınledık bır sorun yokmus.yalnız haftamız az gerı attı 8f4g olduk beklenen dogumda 21 nısan 2015 e cekıldı. dr sorun degıl nu durum dedı hadıo hayırlısı

Son düzenleme:
Benim de bir hafta öne attı. Anlam verememiştim. Normalmiş demek ki.

Canini sikma arkadadim evlilik boyle birsey . bana gore eşini evlenmeden öncene kadar tanirsan tani ilk bir yil aslında çokta tanimadigini ve ffarklı huylari olduğunu görüyorsun bizde ilk yyil çoksorun yasadik guvensizliklere varan bir suru ssaçmakavga bbazense maddiyat yüzünden su an 2 yil bitti bir çok şey yerine oturdu guvensizlikler ortadan kalkti ama gel Gorki benim ki de hamile olmama rağmen ev isi yemek utu herşeyi benden bekliyor ben de calisiyorum ama anlayis yok. Sen üzülme aslında çoğumuz ayni durumdayiz Esim bir kere evi süpürdü ardan 20 gün geçti güya hep kendi supurecrkti en iyisi takmamak önce bebeğimizin ve bizim sagligimiz önce gelir

Kızlar benim bebeğim ölmüş kesenin şekli falan da değişmiş bugün kürtaj olcam Size sağlıklı mutlu huzurlu hamilelikler dilerim.arada gelir bakarım nasılsınız diye kendinize iyi bakın
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN

Hafif şekerli arkadaşım çok geçmiş olsun ben de korkmayı bıraktım artık tevekkül ediyorum veren de alan da Allah dilerim yakın zamanda yeniden nasip eder. Benim şu an çok şükür düşük tehlikem yok ama geçmişte iki düşüğüm olduğu için çok evham yapıyordum eşimden Allah razı olsun aldı karşısına güzel bir konuşma yaptı bildiğim şeyleri söylese de hatırlatması iyi oldu. Bebek sağlıksızsa zaten olmayacak öyle bişey olursa birlikte üzülür birlikte atlatırız dedi ama sağlıklıysa da şu an durduk yere stres yaparak risk yaratıyorsun güzel günlerimizi kendine zehir ediyorsun deyince farkına vardım kendime geldim zaten elimden geleni yapıyorum her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum ilaç alıyorum önlem olarak dikkat ediyorum dua ediyorum bundan ötesi sadece tevekkül

kayinvalidem bazen yapiyor esini dusunmuyorya bi yere gidiosan esinide al bu sefer gec geldim yapmis olsaydi iyi olurdu gercekdn adam gitmez hic gitmez kahve yap onu bunu benimde canim kahve cekio uzak durma calisiyorum hele ben anlatma calisiyorum esim anlamiuo diyorum karnimda bebek var uyusamda uyansamda yorgun oluyoruz cunku biz uyurkende bebegin gelisimi icin vucut calisiyor bu yuzden uyku doymuyoruz uyanikkende iki kati yorgun gibi birsey oluyoruz bana destek ol diyorum biraz yardim et diyorum isi o kadar kolayki sabah arabayi alir aksama kaadar in siparis al o kadar oglene kadar ise cikmadan konusurlar boyle beni hic anlamiyor korumuyor anlamiyorumki bu ne ya ben hep dusunuuorum 1480 lira borcum var 4 aya onu bitirme calisiyorumki yuk olmim die kenara para atim die aldim maas 1000 milyar onuda bazen kesiyolar sigortamda bana denmeden iki ay once cikis olmus cildirmamak elde degil bi bayanin cocugu oluyo bakmasi gerek bayan icin gun doldurmak kolaymi insan cildirio aileler yani kavga etmem calisiyoruz annesi yaninda bana bi bagirdi bende bana sokmez bagrislarin sen kimsinki dedim o ailesi arkasi saklanabilir benim annem sizofren hastasi babam desen evlenmis 2 cocugu daha olmus beni sahipsiz sanip ustume gelemez kendimi ezditlrmiyorum babasininda agzi durmaz en ufak hirseye bin tane soyler ev ayri is ayri dert ya tek heycanim cocugum artik

oyle ama cocu

oyle ama cocukla bizi onemsemiyorki hastane kontrol bile gitmek istemez beyfendi bn onu yillardir taniyorum hep derlerya ayni cati altina girmeden onun ne oldunu bilemezsin gercekden oyle ama insan sinir oluyor 4 ay sonra issizlik maasi almayi dusunuyorum birde asada bizim triko var evlere temizleme isi veri 1000 tanesi 25 tl yapilacak is degil bak ben denedim kaynanamla isten geldim yemek edip basladim gece 12ye 4 kisi 900 tane ancak yaptik ama ben ona muhtac olmak istemiyorum gunde bin tane zorlicam kendimi ayda 750 eder borcumda kalmamis olacak bide erkkekler hanimini baksin die daha guclu yaratilmis ben hanimmiyim erkekmi o kizmi erkekmi anlayamadim

Sordun canim ama soylemedi daha erken diyee 11+3 gunluk daha ama ben cok merak ediyorum
ayni merak bendede acayip var bende suan 13 haftalik gitmeye calisiyoruk en son kontrolumden 10 gun gecti nasil dayanicam 3 haftadaha bilmiyorum bende suan 10 haafta 3 gunlugum

Canim seni cok takdir ediyorum uç kurusada olsa kendi parani kazanmak istiyor sun helal olsun vallahi. Ben memurun ama olmasam bile asgari ücret olur güvenlik görevlisi olur yine calisirdim Allah yardimcin olsun canim

Bu kadar fedakar olma bence verdikçe hep daha fazlasını isterler

Aslm :)

Bende senin gibi dusunuyodum ama giriş çıkış yapiyorm ben turk vatandasiyim ilerde çocuğumu goturebilmek icin almanya doğumlu olmali cnm sırf o yüzden. .sen giris çıkış yapiyomusun.. biz nasip olursa doğuma yakın eşime turist vizesi almayi dusunuyorz yanimda olsun diye ama bklm nasip hersey

Ben Alman vatandaşıyım. Gidip gelmem sorun değil. Bebeğe de Alman kimliği alabiliyorum zaten. Tabi senin için o şekilde yapman daha mantıklı. Senin orda sağlık sigortan devam ediyor o zaman değil mi?

Canim seni cok takdir ediyorum uç kurusada olsa kendi parani kazanmak istiyor sun helal olsun vallahi. Ben memurun ama olmasam bile asgari ücret olur güvenlik görevlisi olur yine calisirdim Allah yardimcin olsun canim

birsey degil sevmedim isleri yapiyorum esim bana gelinlik almak istemedi ablasinin gelinligini giymemii istedi hem benden uzun hem benden kilolu ablasi bende kabul etmedim 1300 liraya gelinlimi diktirdim islemelerini kendim yaptim ben daha dikis susleme seviyorum potre ciziyordum hic egitimim yok ama oluyor gibiydi herkez sasirir istersi egitimsiz olmama rahmen simdi cizmiyorum gunahmis yuz yeteneklerim baska ama ben sevmedim islerle ayakda kalma calisiyorum hayirlisi iste

Eklentiler

• 9F0B5309-1.webp
    73,9 KB · Görüntüleme: 112
  • 9F0B5296-1-1.webp
    103,6 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…