2015 Nisan Anneleri

Canım bence senin yaptığın normal. Yani bir aile olmaya çalıŞıyorsunuz elbette paranız yaşamınız ortak olacaktır... aynı evde olmanın sıkıntıları da olabilir bu... erkekler kendi aileleri önünde aslan kesiliyor bence... Ama o da yuva olmayi öğrenecektir insallah

Kızlar benim bebeğim ölmüş kesenin şekli falan da değişmiş bugün kürtaj olcam Size sağlıklı mutlu huzurlu hamilelikler dilerim.arada gelir bakarım nasılsınız diye kendinize iyi bakın
canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah sabırlar versin inşallah hayırlısıyla acısız ağrısız kürtajı da atlatır bir an önce toparlanırsın canım dualarım seninle...

Cok güzel olmuşsun tatlim... zevkin de çok Hos... Ama bu bir yetenek ve kimseye zararın yok... ben bunun günah olduğuna inanmıyorum... yazılı birsey yok bir kere...

Bu senin gelinliğin mi?

ins ama birsey beklemiyorum bence evlilik aile olmak zorlukda beraber ustesinden gelmek birbirinile destek olmak sukretmek herseye her zorluga rahmen en azindan sevdigim yanimda gerisi duzelir demek ama yok ben bu dusuncelerime hic uymadini dusunuyorum ev zaten evde kendime bi ait yatak odasi dusunuyorum gerisi hic benim istedim her yemek olmaz benimkini bazen dokuyor kaynanam ya anlamiyorum ki esim sever kayinpeder sever o neden boyle eder bilmiomki napim esim aksam hem tv acmis hem bilgisayar oha dedim bune gidip dinlenim diyorum yok ailem ne der babasi sonra bilgisayar gecer sen orda.oylece kukuman kusu iste

Bugun 7. Haftam bitior ilk defa bu kadar midem bulandi en agir 8. Haftaymis sizin oyle mi oldu kacinci haftanizda azaldi ? 10. Haftaya kadar boyle surerse yandim hic birsey yiyemiyorum sadece haslanmis patates.

Masalah cok guzel . biliyormusun eşinden öncebende bana yeni bir ggelinliği layikgormeyen yengesinin gelinliğini. Giymemiş ailece isteyen bir adamla nisanliydim o zaman isim olmadigi için çok ezdiler universite bitirmeme ragmen calisma dediler bide nisanimda takilan takilar bile bana verilmedi kayinvaludenin yatak odasinda saklandi dayanamadim üstelik kapali olmama rağmen düğünde tesettür gelinlik giy dediler bu son nokta oldu saygisizligi da cabasi ayrildim ve çok şükür ayni düşüncede hayirli oldugunu düşündüğüm esimle evlwndim.

iyi yapmıssın es dedin kıymet bilmeli benimkininde babası gelinlik fikrini atmıstı ortaya benımkı babasının dedini yapar hep ben dedim damatlını kendın al gelinlimi kendim alacam dedım insanın ömründe bi defa oluyor ama işde bizede takılan paradan bana hiç düşmedi onların taraf gitti takı o kadar fazla bise yok yani benim babamda bana fazla destek olmadı o yuzden ayamı yorganına göre uzerınden kalkabilecem kadar seyler yaptım bende artık hayırlısı

Bugun 7. Haftam bitior ilk defa bu kadar midem bulandi en agir 8. Haftaymis sizin oyle mi oldu kacinci haftanizda azaldi ? 10. Haftaya kadar boyle surerse yandim hic birsey yiyemiyorum sadece haslanmis patates.

benim de çok bulantım oldu bu gebeliğimde ama şimdi geçiyor yavaş yavaş 7. 8. haftalarda yediğimi çıkarıyordum ama şimdi arada bir bulanıyor geçiyor sanırım zamanla

Merhaba kızlar :) Allah ın izniyle bende nisan annesi olacağım suan yatarak hamileliğimi geçiriyorum inşallah bu sıkıcı zamanları bebeğimle birlikte atlatacagim Allah hepimize sağlıklı eli ayağı yüzü gözü düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin uzun zamandır takip halindeydim aktif olarak sohbete katılmak istedim

Bende bir dönem beraber yaşadım. Elbette kac yıllık ev hanımının üstüne kendin düzen kuramazsın yani yaptığın gibi, uyum sağlamaya çalışabilirsin... Ama ben de sıkıntılar yaşadım dedigin gibi... destek de aldım. Yapabilecek en iyi şey onun 6 yaşındaki bir çocuk olduğunu kabul et ... ve tüm bunlari konus. Ama karşı tarafı suçlamadan, ona hislerini isteklerini anlat tatlı dille... bak biz böyleydik ya ben çok özledim hem bak biz yuvayiz artik ne güzel bebegimiz olacak, ben birlikte paylaşalım istiyorum vs vs diye tatlı dille uzun uzun anlat... unutma ama 6 yaşındaki cocuk trip de atar atar da... ona göre konus. Oyle tatlı dille de konus ki kavgaya çevrilmesine fırsat verme

hoş geldin canım hayırdır niye yatarak geçiriyosun hayırlı olsun bebeğinn

Hosbulduk canım 8.haftamda kanamam oldu rahim altında istirahat verdi progestan ve iğne oluyorum iğne bir tane kaldı ne kadar sıkıcı olsada bebeğim için yatıyorum arada yavas yavas dolaniyorum çaktırmadan kimseye
hoş geldin canım hayırdır niye yatarak geçiriyosun hayırlı olsun bebeğinn

Kizlar dunden beri mide bulantim siskinligim yorgunlugum falan bitmişti korktum10gun onceden hastaneye gittim bebisim orda kipir kipirdi 25mm olmusuz belirtiler bitti diye üzülmeyin masallah gayet iyiydi sorun yok cok sukur hepimiz saglikli bi sekilde atlatiriz bu gunleri ins

Belirtileriniz bitti diye korkmayın gerçekten vücut bir süre sonra hamilelige alistigi icin bulantilari kesiyor hic bulantısı olmayan bazen 12 haftadan sonra bulantı yaşıyor her kadının yapısı bambaşka önemli olan bebeğin iyi olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…