2015 Nisan Anneleri

Hmm gecmiş o
anladım canım geçmiş olsun bıl bol dinlen bebilin için hayırlısıyla su zamanları bi atlatsak benimde kasıklarım geceden berri ara ara agrıyo bugun bende dinleniyorum sanki heran regli olacak gibi agrım var pazartesi gitcem doktora inşallah bebeğimi sağlıklı gorursem rahatlıcam ozaman rabbim bize bağışlasın bebişlerimiZi

Canım bir süre öyle oluyor gerçekten regl günlerinde özellikle mesela benim kanamam tam regl zamanlarimda oldu o günlerde dinlenmek lazim irsi durumlarda mevcut tabi bizde kızın hamileligi anneninkine benzer durumu iyice dinlenmemiz lazım bebişlerimiz iyi olsunda gerisi hiiiccc önemli değil

Ayy masallah size canim benim.. darisi bize :) gerci bir arkadaş bahsetmiş en kötü 8.hafta oluyormus diye... ben de geçen hafta cok rezil haldeydim artik ama iki gündür cok şükür yemek yiyebiliyorum biraz biraz... insallah biz de öyle oluruz...

Ins canim ya hayirlisiyla hepimiz bu gunleri atlatalim da bebislerimizi alalim kucagimiza ilki kotu sonuclaninca insan herseyden panikliyo iste

Ay
Aynen onlar iyi olsunda ya kime sorsam gebelikte kasık agrısı oluyo dîyolar ama işte ayırt edilmiyo bu normal bir durumda olabiliyo yada düşüktede benzer agrılar oluyo ayırt etmem mumkün değil oyuzden insan tedirhin oluyo bi acabamı diyoruz belirtiler cok benzer

din

Benimde bulantilarim çokazaldi ben 6-7-8 haftalarda cçok fenaydim en ufak bir koku beni alt üst ediyordu su bile icemiyordum en rahat bu haftam çok şükür hatta gece yatmadan acikmalar bile basladi ekmek arasi atistiriyorum artik minisler ne zaman isterse o zaman yiyeceğiz ben birde sabah 5 buçuk gibi midemm kaziniyor tabi osaate etmiyorum ama çok garip bebisler uyanik oluyor galiba

Canım sende bendensin bende de düşük tehlikesi olduğu için yatak istirahatindeyim. İnşllah bu günler geçecek Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız ... Bu arada sürekli yattığım için giderek şişiyormuşun gb geliyo sen çok kilo aldın mı ne zamandır dinleniyorsun ve nasıl besleniyosun :)

Oof bu hem cinslerimiz niye böyle fesat ya... erkekler gibi dümdüz olsalar bazen keske. Takma canım sen çok bilen tekrar doğursun.

Kızlar benim bebeğim ölmüş kesenin şekli falan da değişmiş bugün kürtaj olcam Size sağlıklı mutlu huzurlu hamilelikler dilerim.arada gelir bakarım nasılsınız diye kendinize iyi bakın
Allah sabır versin canım. Inşallah kendini toparladiginda seni çok bekletmeden saglikli bir bebegin olur.

Kızlar benim bebeğim ölmüş kesenin şekli falan da değişmiş bugün kürtaj olcam Size sağlıklı mutlu huzurlu hamilelikler dilerim.arada gelir bakarım nasılsınız diye kendinize iyi bakın
Canım bende kaybettim ilk bebeğimi kanamam da yoktu üstelik. Doktora bir gittim meğer kalbi durmuş geri kalmış gelişmesi. Ama doktorum bana çok doğru birşey söylemişti. Biten gebelikler düşenler, kalbi duranlar aslında sağlıksız oldukları için devam edemiyorlar. Doğanın bir dengesi gibi yaşayamayacak olanlar devam edemiyor. Allah çok büyük. Herşeyi hayırlı zamanda verir bebeğinide tabiiki. Allahım sana hayırlı vakitte aratmadan sağlıklı bir çocuk nasip etsin. Allanda Allah verende Allah. Ben kendimi hep böyle teselli ettim. Allaha emanet ol kendine dikkat et canım.

Canım basın sağolsun çok çok geçmiş olsun. Allah sabır versin. RABBİM tekrar yaşatmasın inşallah.

İnşallah canım canım bazen çok fazla sıkılıyor ama bebisimi düşünüyorum bütün sıkıntım uçuyor içimden Ben meyve ağırlıklı besleniyorum kilo alımım normal diye düşünüyorum ama çok sık acıkıyorum o kesin sürekli yeme ihtiyacım varmış gibi 3, 5 haftadır yatış modundayım

kızlar benimde bebeğimin kalbi durmuş kurtaj olucam salı günü allah sizlere hayırlı bebekler ve doğumlar nasip etsin inşallah

Bende 1 haftadır yatıyorum. Ama ne kadar yatarım belli değil. Kanaman ya da lekelenmen kalmadı dimi

kızlar benimde bebeğimin kalbi durmuş kurtaj olucam salı günü allah sizlere hayırlı bebekler ve doğumlar nasip etsin inşallah
Canım Allah, sabır ve güç versin. Az önce hafifsekerli ye de yazmıştım. Kendini hiç üZme yaşamış biri olarak söylüuorum bunu. Ben bebeğin kalbinin durduğu duyduğumda garip bir huzur hissetmiştim. Sevindiğimdeb falan değil sadece bu takdirin Allahtan geldiğini bildiğim için. Şükretmiştim bana erkenden bu acıyı gösterdi daha alıştırmadan diye. O yüzden hayırlısı dilemek gerek. Allah öyle büyükki. Ama bizi sınıyor işte. Önce veriyor bakıyorki kulu şükrediyor mu. Sonra alıyor acaba sabredip tevekkül edecek mi isyan mı edecek diye. Bu bizim imtahanımız. Allahım seninde yardımcın olsun. Hayırlı vakitte sağlıklı bir evlat versin. Sen yeterki inançlı ve sabırlı ol. Allaha emanet ol canım.

Koyu kahverengi lekelenmem ara ara geliyor az miktarda bazen.Kanama alanım küçülmeye başlamıştı en son bakalım kontrolde ne durumda olduğunu görücez

Bende 1 haftadır yatıyorum. Ama ne kadar yatarım belli değil. Kanaman ya da lekelenmen kalmadı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…