2015 Nisan Anneleri

Koyu kahverengi lekelenmem ara ara geliyor az miktarda bazen.Kanama alanım küçülmeye başlamıştı en son bakalım kontrolde ne durumda olduğunu görücez
İnşallah küçülmüştür. Benim kanama alanıda riskliymiş çok büyük dedi doktor. 50mm kanama alanı var. Kese bile o kadar değil . Senin ne kadardı

kızlar benimde bebeğimin kalbi durmuş kurtaj olucam salı günü allah sizlere hayırlı bebekler ve doğumlar nasip etsin inşallah
Canım benim kim daha şanslı Rabbim bilir ama senin artık tıpkı #hafif şekerli# gibi cennette bi sefaatcin var. Allah sabır versin inşallah. Rabbim en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin

cnmm bnmm gözün aydınnn aynı kaderi paylaşıyoruz bende melek annesiyim bnm oğlumda 10 gün yaşadı geçen sene 3 ekimde doğum yaptım 13 ekimde kaybettim yavrumu bende 10. ayımda hamile kaldım sezeryandan dolayı 6/7 ay korundum üçüncü denememizde rabbim güldürdü yüzümüzü :) ALLAHIM bu yavrularımıza uzun ömürler versin rabbim o acıyı bir daha yaşatmasınn kocaman öpüyorummm

hafifsekerli ve ayalp çok geçmiş olsun, Allah sabrını versin, en kısa zamanda hayırlısıyla yerini doldursun inşallah...

kızlarrr nasılsınızzz? ben iyiyim diyim iyi oluyum inşallahhh :) bnm mide bulantım tüm hızıyla devam ediyo şükür miniğim iyi kendini her daim farkettiriyo sağolsun :) hafifşekerli ve ayalp arkadaşlarım çok üzüldüm rabbim sabrınızı versin emin olun başında olması sizin için en hayırlısı ben doğumdan sonra kaybettim acı aynı acı ama erken olması daha iyi rabbim en kısa zamanda tekrar güldürsün yüzünüzü

İyi akşamlar kızlar kötü haberler gelmiş çok üzüldüm Allah yardım etsin sabır versin. Ben de bugün doktora gittim ama muyene için değil kullandığım iğnelerin raporu çıkarılcaktı.kendi doktorum devletle anlaşmalı bi hastaneye yönlendirdi.çok tatlı bir doktordu istanbulda olanlar aklınızda olsun cenk bey maltepede onko tıp ta çalışıyor 4 ten sonrada gülen tıp merkezinde.çok anlayılıydı bi sürü şey anlattı bulantım için zencefil önerdi kabızlık için de kuru kayısı incir üzüm pestil önerdi hemen aldım.Beklemediğim halde gelmişken muayeneye de alayım dedi hiç beklemiyodum ben 8 h 3 g biliyodum doktor 8 h 5 g dedi Allaha şükür kalbi atıyodu bebeğin boyu 20 mm dedi inşallah böyle devam eder

iyi akşamlar kızlar, bugün kasıklarımın alt tarafında sancı vardı biraz, gece de rüyamda kanamam olduğunu gördüm, hiç evham yapmıyorum ama bilinçaltında var demek ki, bu topiği takip etmeden önce bu kadar bebeğini kaybeden insan olduğunun farkında değildim, Allah sabır versin hepsine...

benim kontrolüm de pazartesi günü inşallah herşey yolundadır, nerdeyse bir ay oldu ilk muayeneye gideli, merak ediyorum durumumuzu...

Hayır olsun rüyan. Ama hiç olumsuz düşünmemek evham yapmamak lazım. İlk hamileliğimde sürekli olumsuz düşündüm. Sonuç malum. Şimdi hep olumlu düşünmeye çalışıyorum, dua ediyorum. Zaten olması gerekende bu. Korkunun ecele faydası yok

Dün akşam tvde canan karatay vardı, başını yakalayamadım ama anladığım kadarıyla gebelikte yapılan şeker yükllemesinin bebeğe çok zararlı olduğunu anlatıyordu, zaten beslenme konusunda da şekerin tamamen kesilmesini öneriyor. Yaptırmasak ne olur ki acaba, benim ailemde şeker hastası da yok, ilkinde de bişey çıkmamıştı Allahın izniyle...

Merhaba kızlar ; kötü haberler alan arkadaşlarıma sabırlar diliyorum.. Çok zor ama bununda bir sınav olduğunu ve herşeyin Allah tan geldiğini düşününce inanın daha güçlü oluyorsunuz. Bende malesef kalbinin durduğunu salı günü öğrendim herhangi bir nedende bilemiyorlar malesef ve perşembe günü kürtaj için tekrar gittim. Doktorum hemen kürtaj yapmak istemedi ve kendım düşürmem için ilaçlar verdi nitekim kendim düşürdüm... Fiziksel olarak o kadar değil ama ruhsal olarak zor bir gündü. Rabbim kimseye yaşatmasın.. Yolun başındayken böyle olması belki daha hayırlıydı diye avutuyorum kendimi elimden başka birşey gelmiyor ne yazıkki.. 10 gün sorna kontrolüm var doktorum sonra hazır hissetiğin zaman tekrar düşünebilirsin dedi.. Nisan annesi olmayı çok istemiştik ama nasip değilmiş. Anne adayı arkadaşlarımı şimdiden kutluyorum hayırlı sağlıklı evlat kucağınıza almanızı Rabbim nasip etsin inşallah..

Öyle tabiki canım, ben sağlıklı bir hamilelik geçirdim ve iki bucuk yaşında bir oğlum var Allah bağışlasın, ilkinde hiç takibim olmuyordu böyle, aklıma da gelmiyordu haliyle, şimdi okudukça ister istemez insanın bilinçaltına yerleşiyor demek ki... Yoksa normalde kafama takmıyorum zaten, dr.a da sık gitmedim bu yüzden...

Maşallah doğacak evladında sağlıklı sıhatli uZun ömürlü olsun inşallah. :) takmamana sevindim o zaman :)

kızlar benimde bebeğimin kalbi durmuş kurtaj olucam salı günü allah sizlere hayırlı bebekler ve doğumlar nasip etsin inşallah
çok geçmiş olsun arkadaşım Rabbim yeni bir bebeğin tekrarını hayırlısı ile nasip etsin inşaallah

Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım tekrarını hayırlısı ile nasip etsin

ARKADAŞLAR dünden beri ciddi şekilde sağ kasığıma yakın yerde ağrı var sizden de olan varmı normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…