Öyle oluyo canim bn de gorunce rahatladim ama bu sefer 20gunden once gitmicem ins dayanabilirsem tabiya öyle tabi de, insan merak ediyor ne durumda diye, burda da okuyunca herkes doktorda.. canı çekiyo
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle oluyo canim bn de gorunce rahatladim ama bu sefer 20gunden once gitmicem ins dayanabilirsem tabiya öyle tabi de, insan merak ediyor ne durumda diye, burda da okuyunca herkes doktorda.. canı çekiyo
![]()
Onu bende tr de iken dinlemiştim , aslında bir anlamda haklı o kadar minicikler ki o kadar çok şeker ile bebeğin hareketleri yavaşlıyor , dengesi bozabiliyormuş .. Fakat birde işin şu tarafı var eğer anne gebelik şekeri ise bu nasıl bililmeli ve nasıl öncesinden önlem alınmalı çünkü bende ilk hamilelikte çıktı ve çok sıkı diyet yaptım sadece şeker almamakta yetmiyor , bir çok gıda da aynı zamanda kan şekerini yükseltmek için yeterli olabiliyor . Aklıma bana verilen kan şekerini ölçen alet geldi belki ondan alınıp takip edilebilir ben öyle yapmayı düşünüyorum nasıl kullanılacağını da öğrenmiştim sizlerde doktor tavsiyesi ile alabilirsiniz ..Dün akşam tvde canan karatay vardı, başını yakalayamadım ama anladığım kadarıyla gebelikte yapılan şeker yükllemesinin bebeğe çok zararlı olduğunu anlatıyordu, zaten beslenme konusunda da şekerin tamamen kesilmesini öneriyor. Yaptırmasak ne olur ki acaba, benim ailemde şeker hastası da yok, ilkinde de bişey çıkmamıştı Allahın izniyle...
Gunaydin canim ben de 2 bucuktan sonra uyuyamadim saga don sola don sabah oldu kahve falanda icmiyorum ustelik serin bir yayladayim suan sicak ta degil uyku duzenimiz alt ust oldu tabi her uyandigimda da dr randvm aklima geliyor pztsi once sen sali da ben mutlu haberler le doneriz insallahgünaydın herkese...ben gittikçe rekora koşuyor altı olmadan uyandım bugünönceleri ondan önce uyanmazdım noluyor anlamıyorum
inşallh canm sanırım birazda kaygı bizi bu hale getirdi uyanınca direk aklıma geliyor uyu uyuyabilirsen...inşallh geçsin şu günler artık hayırlı güzel haberlerlerleGuna
Gunaydin canim ben de 2 bucuktan sonra uyuyamadim saga don sola don sabah oldu kahve falanda icmiyorum ustelik serin bir yayladayim suan sicak ta degil uyku duzenimiz alt ust oldu tabi her uyandigimda da dr randvm aklima geliyor pztsi once sen sali da ben mutlu haberler le doneriz insallah
Kafamiz rahat degilki canim inşallah bebiserimizi byumus ve saglikl bir şekilde görürüz bu randevumda ilk kez esimde gelecek inşallah bebeği m babasina el sallarinşallh canm sanırım birazda kaygı bizi bu hale getirdi uyanınca direk aklıma geliyor uyu uyuyabilirsen...inşallh geçsin şu günler artık hayırlı güzel haberlerlerle
Bende 3 haftadir bekliyorum canim. İnsallahGünaydın kızlar bende uyuyamadim dön sağa dön sola benim perşembe günü randevum iple çekiyorum banada çok geliyo 3hafta ama yapcal bişey yok galiba allah yardımcımız olsun
İnsalah gittigimizde bebelerimizin saglikli olduğun gorruzzzGünaydın kızlar bende uyuyamadim dön sağa dön sola benim perşembe günü randevum iple çekiyorum banada çok geliyo 3hafta ama yapcal bişey yok galiba allah yardımcımız olsun
İnşallah canım ya valla hepimizde kaygı seviyesi tavan yapmış durumdaİnsalah gittigimizde bebelerimizin saglikli olduğun gorruzzz
günaydın herkese...ben gittikçe rekora koşuyor altı olmadan uyandım bugünönceleri ondan önce uyanmazdım noluyor anlamıyorum
benim de içerde kanama alanım var bi ara küçülmüştü ama sonra her gittiğimizde büyüyor en son pazartesi 32mm idi iki ayrı dr a gidiyorum ben dün gittiğim dr küçülmüş kanama odağın dedi ama boyut vermedi bebek 3cm olmuş 12. haftalarda kaybolur demişti dr 2 hafta sonra ikili test için gidicem inş o zamana kadar bişey kalmaz ben haftada 1 iğne oluyorumBenimde ilk kanamada alanım genisti haftalar geçtikçe küçülüyor canım o küçülüyor kesen büyüyor ve yukarı çıkıyor tehlikede azalmış oluyor sen şuan herhangi bir ilac kullanıyor musun?
Canım senin ani hareketler yapmaman lazım. Ben mumua gb yatıyorum aman diyim :))Günaydın güzel hamişlerBende uyuyamayangillerdenim :) Ama stres gercekten tetikliyor resmen kalk diyor gece birara esimi ortmek icin aniden dogruldum sonra niye aniden dogruldum ben diye kafama taktim dogurana kadar kafayi yemezsem iyidir
![]()
Canım Allah sabır versin tez vakitte Rabbim karnını kucağını doldurun inş.Kendine çok dikkat et dualarımız seninlekızlar benimde bebeğimin kalbi durmuş kurtaj olucam salı günü allah sizlere hayırlı bebekler ve doğumlar nasip etsin inşallah
Aynı şekilde bende gördüm canımiyi akşamlar kızlar, bugün kasıklarımın alt tarafında sancı vardı biraz, gece de rüyamda kanamam olduğunu gördüm, hiç evham yapmıyorum ama bilinçaltında var demek ki, bu topiği takip etmeden önce bu kadar bebeğini kaybeden insan olduğunun farkında değildim, Allah sabır versin hepsine...
Aynı soru benim kafamda da var kadın bebeklerinizi zehirlemeyin diyor resmen şeker zehir diyor benimde kafam karıştı ki hocayı severim hep dinlerim kendiside gebeliğin de yaptırmamışDün akşam tvde canan karatay vardı, başını yakalayamadım ama anladığım kadarıyla gebelikte yapılan şeker yükllemesinin bebeğe çok zararlı olduğunu anlatıyordu, zaten beslenme konusunda da şekerin tamamen kesilmesini öneriyor. Yaptırmasak ne olur ki acaba, benim ailemde şeker hastası da yok, ilkinde de bişey çıkmamıştı Allahın izniyle...