• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Dün akşam tvde canan karatay vardı, başını yakalayamadım ama anladığım kadarıyla gebelikte yapılan şeker yükllemesinin bebeğe çok zararlı olduğunu anlatıyordu, zaten beslenme konusunda da şekerin tamamen kesilmesini öneriyor. Yaptırmasak ne olur ki acaba, benim ailemde şeker hastası da yok, ilkinde de bişey çıkmamıştı Allahın izniyle...
Onu bende tr de iken dinlemiştim , aslında bir anlamda haklı o kadar minicikler ki o kadar çok şeker ile bebeğin hareketleri yavaşlıyor , dengesi bozabiliyormuş .. Fakat birde işin şu tarafı var eğer anne gebelik şekeri ise bu nasıl bililmeli ve nasıl öncesinden önlem alınmalı çünkü bende ilk hamilelikte çıktı ve çok sıkı diyet yaptım sadece şeker almamakta yetmiyor , bir çok gıda da aynı zamanda kan şekerini yükseltmek için yeterli olabiliyor . Aklıma bana verilen kan şekerini ölçen alet geldi belki ondan alınıp takip edilebilir ben öyle yapmayı düşünüyorum nasıl kullanılacağını da öğrenmiştim sizlerde doktor tavsiyesi ile alabilirsiniz ..

Buraya çok sık gelemiyorum fakat sürekli aklımdasınız .. Bir zamanlar sizlerde gibi telaş , endişe ve duygu seli bende de vardı ama şimdi oğlumdan çoğu zaman unutuyorum .. Sadece Midem ve belim arada hatırlatıyor sağolsun ..
Bebeğini kaybeden minik melek annelerine Rabbim gani gani sabır versin inş daha nice sağlıklı kuzular nasip eder mevlam .. Rabbim şefaatçi olur inş herbir annemize .. Âmin

Guna
günaydın herkese...ben gittikçe rekora koşuyor altı olmadan uyandım bugün :KK43: önceleri ondan önce uyanmazdım noluyor anlamıyorum
Gunaydin canim ben de 2 bucuktan sonra uyuyamadim saga don sola don sabah oldu kahve falanda icmiyorum ustelik serin bir yayladayim suan sicak ta degil uyku duzenimiz alt ust oldu tabi her uyandigimda da dr randvm aklima geliyor pztsi once sen sali da ben mutlu haberler le doneriz insallah

Guna

Gunaydin canim ben de 2 bucuktan sonra uyuyamadim saga don sola don sabah oldu kahve falanda icmiyorum ustelik serin bir yayladayim suan sicak ta degil uyku duzenimiz alt ust oldu tabi her uyandigimda da dr randvm aklima geliyor pztsi once sen sali da ben mutlu haberler le doneriz insallah
inşallh canm sanırım birazda kaygı bizi bu hale getirdi uyanınca direk aklıma geliyor uyu uyuyabilirsen...inşallh geçsin şu günler artık hayırlı güzel haberlerlerle

Günaydın kızlar bende uyuyamadim dön sağa dön sola benim perşembe günü randevum iple çekiyorum banada çok geliyo 3hafta ama yapcal bişey yok galiba allah yardımcımız olsun

inşallh canm sanırım birazda kaygı bizi bu hale getirdi uyanınca direk aklıma geliyor uyu uyuyabilirsen...inşallh geçsin şu günler artık hayırlı güzel haberlerlerle
Kafamiz rahat degilki canim inşallah bebiserimizi byumus ve saglikl bir şekilde görürüz bu randevumda ilk kez esimde gelecek inşallah bebeği m babasina el sallar

günaydın herkese...ben gittikçe rekora koşuyor altı olmadan uyandım bugün :KK43: önceleri ondan önce uyanmazdım noluyor anlamıyorum

bende 6 bucukta uyandim:)
hamilelikte bunlar cok normal kizlar
9 ay ara ara yasicaz
bebek dogduktan sonra en az 1 yil 3_4 saat deliksiz uyku yok
vucut hazirlik yapiyor:)

Günaydın güzel hamişler:KK68: Bende uyuyamayangillerdenim :) Ama stres gercekten tetikliyor resmen kalk diyor gece birara esimi ortmek icin aniden dogruldum sonra niye aniden dogruldum ben diye kafama taktim dogurana kadar kafayi yemezsem iyidir:confused:

günaydın kızlar ben de sabahları 7-7.30 gibi kalkıyorum ama akşamları erken yatıyorum sabah erken kalkacağımı bildiğim için 8-9 saat uyku yetiyor bana bu arada bebeklerini kaybeden arkadaşlara çok geçmiş olsun Allah sabırlar versin en kısa zamanda sağlıklı bebeklerine kavuşurlar inşallah..

Benimde ilk kanamada alanım genisti haftalar geçtikçe küçülüyor canım o küçülüyor kesen büyüyor ve yukarı çıkıyor tehlikede azalmış oluyor sen şuan herhangi bir ilac kullanıyor musun?
benim de içerde kanama alanım var bi ara küçülmüştü ama sonra her gittiğimizde büyüyor en son pazartesi 32mm idi iki ayrı dr a gidiyorum ben dün gittiğim dr küçülmüş kanama odağın dedi ama boyut vermedi bebek 3cm olmuş 12. haftalarda kaybolur demişti dr 2 hafta sonra ikili test için gidicem inş o zamana kadar bişey kalmaz ben haftada 1 iğne oluyorum

Günaydın güzel hamişler:KK68: Bende uyuyamayangillerdenim :) Ama stres gercekten tetikliyor resmen kalk diyor gece birara esimi ortmek icin aniden dogruldum sonra niye aniden dogruldum ben diye kafama taktim dogurana kadar kafayi yemezsem iyidir:confused:
Canım senin ani hareketler yapmaman lazım. Ben mumua gb yatıyorum aman diyim :))

Ay
iyi akşamlar kızlar, bugün kasıklarımın alt tarafında sancı vardı biraz, gece de rüyamda kanamam olduğunu gördüm, hiç evham yapmıyorum ama bilinçaltında var demek ki, bu topiği takip etmeden önce bu kadar bebeğini kaybeden insan olduğunun farkında değildim, Allah sabır versin hepsine...
Aynı şekilde bende gördüm canım:(demekki bilinçalrımızda var arada kasıklarıma tek taraflı ağrım oluyor benimde bazen sağda bazen solda hayırlısı canım:)

Dün akşam tvde canan karatay vardı, başını yakalayamadım ama anladığım kadarıyla gebelikte yapılan şeker yükllemesinin bebeğe çok zararlı olduğunu anlatıyordu, zaten beslenme konusunda da şekerin tamamen kesilmesini öneriyor. Yaptırmasak ne olur ki acaba, benim ailemde şeker hastası da yok, ilkinde de bişey çıkmamıştı Allahın izniyle...
Aynı soru benim kafamda da var kadın bebeklerinizi zehirlemeyin diyor resmen şeker zehir diyor benimde kafam karıştı ki hocayı severim hep dinlerim kendiside gebeliğin de yaptırmamış

evet canan Karatay kesinlikle yaptırmayın diyor ama doktorda her itirazımızda sinir olacaktır sanırım :(

Back
X