• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

evet canan Karatay kesinlikle yaptırmayın diyor ama doktorda her itirazımızda sinir olacaktır sanırım :KK43:
Canım doktorun görevi azarlamak değil sana durumu açıklamak. Eğer aksini düşünüyorsa adam gibi anlatsın ki sende bilinçlen. Ama maalesef bazı doktorların burnu 1 karış havada olduğu için ağzından cımbızla laf alınıyor ve soru sorduğunda triplere giriyor. Kadın doğum dışındaki doktorların böyle olması belki tolore edilir ama hamile bir bayanla ilgilenen doktorun bence daha sabırlı ve daha insalcıl olması lazım

Günaydın kızlar
Yatak istirahati yapan arkadaşlara bişey sormak istiyorum hep sirt üstümü yatiyorsunuz.bende uyanık olduğumda sırt üstü yatmaya çalışıyorum ama uyuyup uyandığımda kendimi ya sağa dönmüş yada sola dönmüş yatarken buluyorum.bişey olur mu acaba hep sirt üstü yatmakta zor ya.

Ben Alman vatandaşıyım. Gidip gelmem sorun değil. Bebeğe de Alman kimliği alabiliyorum zaten. Tabi senin için o şekilde yapman daha mantıklı. Senin orda sağlık sigortan devam ediyor o zaman değil mi?
anladım cnm sen şanslısin o yönden ozaman sevindim senin adına. Babamin üzerine gorunuyorum orda inşallah bi sorun çıkmaz.. nerden geldin sen

Bebeğini kaybeden arkadaslarda Rabbim sabır versin tez vakitte yerini doldursun sagliklu gebelikler nasip etsin insallah..

Canım doktorun görevi azarlamak değil sana durumu açıklamak. Eğer aksini düşünüyorsa adam gibi anlatsın ki sende bilinçlen. Ama maalesef bazı doktorların burnu 1 karış havada olduğu için ağzından cımbızla laf alınıyor ve soru sorduğunda triplere giriyor. Kadın doğum dışındaki doktorların böyle olması belki tolore edilir ama hamile bir bayanla ilgilenen doktorun bence daha sabırlı ve daha insalcıl olması lazım
öyle kesinlikle canım benim doktorum biraz dik ve açık sozlu biri ama çok iyi bir doktor da bunun yanında ...ams benim hamilelik kaygılarım normalin üstünde çunku ben tam bir anksiyete hastasıyım ve ilaçlarımıda kullanmadığım için herşey tavan yapmış durumda :( yarın gittiğimde bı rahatsızlığımdan bahsedeceğim daha önce soylememiştim zaten kürtaj sırası anksiyete değil depresyon ağır basmıştı :(

Günaydın kızlar
Yatak istirahati yapan arkadaşlara bişey sormak istiyorum hep sirt üstümü yatiyorsunuz.bende uyanık olduğumda sırt üstü yatmaya çalışıyorum ama uyuyup uyandığımda kendimi ya sağa dönmüş yada sola dönmüş yatarken buluyorum.bişey olur mu acaba hep sirt üstü yatmakta zor ya.
Bende yatışlardayım. Doktora sordum yan yatınca bişey olur mu dedim olmaz dedi ama ben çekimserim. Genellikle sırt üstü yatıyorum hatta çoğunlukla. Çünkü eve ilk çıktığım gün kıpır kıpır bir sağa bir sola döndüm sabahına kanamam oldu yine. Önemli olan ani ve sert hareketler kaçınmak sanırım. Ama favorim sırt üstü :)

öyle kesinlikle canım benim doktorum biraz dik ve açık sozlu biri ama çok iyi bir doktor da bunun yanında ...ams benim hamilelik kaygılarım normalin üstünde çunku ben tam bir anksiyete hastasıyım ve ilaçlarımıda kullanmadığım için herşey tavan yapmış durumda :KK43: yarın gittiğimde bı rahatsızlığımdan bahsedeceğim daha önce soylememiştim zaten kürtaj sırası anksiyete değil depresyon ağır basmıştı :KK43:
Anladım canım. Tedirgin olmamaya çalışki olumsuzlukları çağırma

Günaydın ķızlar.ben sabah uyanamayanlardanim esim giderken bile cogu zaman gözümü acamiyorum.kizlar bisey sorucam idrara ciktigimda kasiklarimda bi baski ve agri oluyo kasiklarimi tutarak yapiyorum.sizede oluyomu

Günaydın ķızlar.ben sabah uyanamayanlardanim esim giderken bile cogu zaman gözümü acamiyorum.kizlar bisey sorucam idrara ciktigimda kasiklarimda bi baski ve agri oluyo kasiklarimi tutarak yapiyorum.sizede oluyomu
Günaydın kızlar,
Evet canım benim de oluyor. Uyuyamama geçen haftaya kadar vardı tüm tatil 6 buçukta uyandım. Bu hafta da sürekli uykum var. Gün içinde bile uyku basıyor.

Bende yatışlardayım. Doktora sordum yan yatınca bişey olur mu dedim olmaz dedi ama ben çekimserim. Genellikle sırt üstü yatıyorum hatta çoğunlukla. Çünkü eve ilk çıktığım gün kıpır kıpır bir sağa bir sola döndüm sabahına kanamam oldu yine. Önemli olan anve sert hareketler kaçınmak sanırım. Ama favorim sırt üstü :)
Gece ya sağa yada sola dönüyorum.sırt üstü yatinca uzayıp dinmek istiyorum sanki öyle yapmaktansa cekiniyoeum

Günaydın kizlar hepimize mutlu guzel haberli pazarlar yarin okul basliyo bugün guzelce dinlenmek istiyorum veliler ogrenciler ilk gun cok yorucu olacak evde olmak cok guzeldi ;)

Kizlarr hayirli pazarlar karninizda kasintilar basladimi birde catlak olmadin diye bişeyler kullanmaya basladinizmi ben bebeyagi ve bio oil kullanıyorum ama vucudumda tatli tatli kasinti var anlayamadim :KK43:

Be
Kizlarr hayirli pazarlar karninizda kasintilar basladimi birde catlak olmadin diye bişeyler kullanmaya basladinizmi ben bebeyagi ve bio oil kullanıyorum ama vucudumda tatli tatli kasinti var anlayamadim :KK43:
bendede cok kasıntı var kasıklarımdada bide göğüs ucum cok kaşınıyo henüz bi kreme baslamadım yarın randevum var sorcam doktora ne önerirse kullanırım artık canım ilerde daha cok kasınacaklar yoksa dayanılmaz olur tatlı tatlı :)

Be

bendede cok kasıntı var kasıklarımdada bide göğüs ucum cok kaşınıyo henüz bi kreme baslamadım yarın randevum var sorcam doktora ne önerirse kullanırım artık canım ilerde daha cok kasınacaklar yoksa dayanılmaz olur tatlı tatlı :)
Zaten 80 kg ile hamile kaldim cok korkuyorum domates gibi olcam sanırım

Günaydın kızlar
bana dr nasıl yatmam gerektiğini söylemedi netten araştırdığım kadarıyla sırt üstü ve ayakların altına yastık koyarak ayaklar yukarıda olacakmış ilk başlarda hep sırt üstü yattım gece gündüz yana dönünce ağrılarım oluyordu ama artık uyanıkken sırt üstü gece yana dönüp yatıyorum ağrılarım geçtiği için kasıklarınız ağrırsa sırt üstü yatıp ayaklarınızı yüksekte tutun ağrılarınızn azaldığını farkedeceksiniz

günaydın herkese...ben gittikçe rekora koşuyor altı olmadan uyandım bugün :KK43: önceleri ondan önce uyanmazdım noluyor anlamıyorum
hahahhaha yalnız değilmişim :KK54: ben de sabah ezan vaktinden önce uyanıyorum tavanı izliyorum resmen bi süre.. :KK43: şam şeytanı gibi açılıyo gözlerim uyku fln hak getire, sonra sonra sızıyorum kendiliğimden:oops:

canım o sıkışma hissinden olabilir sanki? çünkü bi bardak su içsem, max.yarım saat sonra sanki saatlerdir yapmamış gibi gidiyorum tuvalete azıcık bişe geliyo.. sende de böyle oluyodur belki? o ağrıyı kasık ağrısıyla karıştırmıyosun dimi? :KK43:

kızlaar ben daha şimdiden sağıma yatamıyorum,, hep sola hep sola.. yüz üstünden hallice sola =) sağa yatınca batıyo sanki :KK56: siz nasıl rahat ediyorsunuz?

Back
X