kızlar benim kasıklarım özellikle yattığım zaman kalkarken çok ağrıyor,o an kıpırdayamıyorum hatta bazen tahminen 2_3 dk falan sürüyor bu durum,sizde de oluyor mu?Bir de yatarken pozisyona dikkat ediyor musunuz?Ben yüz üstü yatmamaya çalışıyorum ama bazen farkında olmadan yatabiliyorum.Buarada 9 + 3 üm.
Bana Dr bu haftalar da hiç farketmez dedi yuzustu bile yapilabilir mis korkma ben de bitek yuzustu uyumayi seviyorum canım şimdiden kendini sıkıntıya sokmakızlar benim kasıklarım özellikle yattığım zaman kalkarken çok ağrıyor,o an kıpırdayamıyorum hatta bazen tahminen 2_3 dk falan sürüyor bu durum,sizde de oluyor mu?Bir de yatarken pozisyona dikkat ediyor musunuz?Ben yüz üstü yatmamaya çalışıyorum ama bazen farkında olmadan yatabiliyorum.Buarada 9 + 3 üm.
anladım canım teşekkür ederim,bu kasık ağrıları normal mi acaba?iki hafta önce dra gittiğimde ben konuyu açmadan kendisi kasık ağrılarının normal olduğunu söyledi ama ben nerdeyse her kalkışımda oluyor ve batar gibi,bişey yapamıyorum.Cuma günü gidecem inş.,hayırlısıyla sağsalim geçirseydik şu günlerimizi ve bebişlerimizi sağlıcakla alsaydık kucağımıza..Bana Dr bu haftalar da hiç farketmez dedi yuzustu bile yapilabilir mis korkma ben de bitek yuzustu uyumayi seviyorum canım şimdiden kendini sıkıntıya sokma
canım gebeligimin ilk haftalarında tuvalete cıkarken yanma oluyodu kan tahlillerimdede bakteri ve idrar yolları enfeksiyonu cıkınca doktorum hemen ilaç yazdı. eger enfeksiyon yada bakteri temizlenmezse gebeligin ilerleyen dönemlerinde zorlar bizi böbreklere geçerse dedi ve bana Alfoxil 1 gram tablet sabah aksam verdi 5 gun kullandım 1 kutu gecti cok sukur.
Canim banada normal demişti bu haftalarda olurmuş benim bide çok ayakta kalınca oluyo korkudan hemen oturmak istiyorum bende perşembe gidicem inşallah allah hepimize yardım eder sonuna kadar sağlıklı uzun ömürlü bebelerimizi alırız kucagimizaanladım canım teşekkür ederim,bu kasık ağrıları normal mi acaba?iki hafta önce dra gittiğimde ben konuyu açmadan kendisi kasık ağrılarının normal olduğunu söyledi ama ben nerdeyse her kalkışımda oluyor ve batar gibi,bişey yapamıyorum.Cuma günü gidecem inş.,hayırlısıyla sağsalim geçirseydik şu günlerimizi ve bebişlerimizi sağlıcakla alsaydık kucağımıza..
Merhaba hayırlı olsun
Bende de var ve bende bol su içmeye çalışıyorum aynıyız benim de 9 haftalık kansızlıkta var doktor 3 ayına kadar ilaç vermicem bol su iç ve et ye dedi et de pek sevmiyorum ama kuru siyah üzüm bakıcam kansızlık için
evet, tabii ki var..
ben ilk öğrendiğimde yapılan testlerde aynı şekilde enfeksiyon tespit edildi.
doktor hamilelikte rahatlıkla kullanılabileceğini söylediği monurol adında suya katılıp içilen bir ilaç verdi.
tek doz bir şey zaten..
ve aynın sizin de doktorun dediği gibi bol su içmek temizliyormuş.
ben de ilacı kullandım, ama daha doktora gitmedim. bu cumartesi kontrole gittiğimde yeniden test yapılacak bakalım...
Kızla ranızda Emsey Hospital e giden varmı? Kurtköyde ki?
Birde ben doktorun yanına gittiğimde soracağım bütün soruları unutuyorum. Doktor konuşunca kafam karışıyor. Şuan bebeğim 10 haftalık oldu. Sizce doktora neler sormalıyım? En önemli bulduğunuz sorular neler?
Canim ozelde ikili testi ne kadara yaptiriyosunuz bnm devlette de ozelde de dr um var da ona gore yaptircam ozeldeki begenmedim ama hmen evimizin arkasinda 3 dkya dr dayım ona devam ederim ilersindebende istemiyordum ama doktorum itiraz istemiyorum dedi :) bende tamam dedim canm zaten ense kalınlığı normal dedi sseninkine de bakar ilk önce
Tm canim yazmissin simdi gördüm uygunmus testler pahali oluyo diye biliyodumbende istemiyordum ama doktorum itiraz istemiyorum dedi :) bende tamam dedim canm zaten ense kalınlığı normal dedi sseninkine de bakar ilk önce
Sağol canım iyiyim sen nasılsın işlerden ancak fırsat bulabildim bulantım daha hafifledi gibi ama geçmedi tabi. Miniğim de çok şükür iyi haftaya ikili test için gidicez inşallah :)inşallahhh cnm bnm nasılsınnnn bakalım miniğin nasıl mide nasıllll :)
Normal çıkmasına çok sevindim cnaım gözünaydın. Bi de kadın doğum doktorun mu yaptı ölçümü yoksa başka dr mu yaptıBugün bizimde buluşma günümüzdü. Kıpır kıpırdı kuzuş. 2 li testi miz yapıldı sonuçlar haftaya ama doktor ense kalınlığı nın normal olduğunu söyledi. Ben test için +40 tl verdim
şükür olsun cnm bende iiyim bnm midem aynı pek bir değişme yokSağol canım iyiyim sen nasılsın işlerden ancak fırsat bulabildim bulantım daha hafifledi gibi ama geçmedi tabi. Miniğim de çok şükür iyi haftaya ikili test için gidicez inşallah :)
Gulnurrr
Gulnur ben ikili test 11-14 hafta arasi yapiliyor diye biliyorum, yani illaha su gun yapilacak diye birsey yok. Bir de bu test kandan bakiliyor, yani nerdeysen orda bir laboratuarda yaptirip sonucu doktoruna yollarsin.
Normal çıkmasına çok sevindim cnaım gözünaydın. Bi de kadın doğum doktorun mu yaptı ölçümü yoksa başka dr mu yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?