2015 Nisan Anneleri

cnmm seni çok ii anlıyorum bende aynı durumdayım geçmeyecek diye çok korkuyorum bnm geçen seneki hamileliğimde geçmedi 8 ay kustum çok korkuyorum allahım yardımcımız olsun miniklerimizi korusun

Ay canım ya Kıyamam kış meyveleri az biraz çıktı bazıları ama inşallah daha erken bulursun

canm 4.35 de tuvalete kalktım uyumadım sinir krizi geçircem cidden...kedişimlen oturduk anlamsızca nie böyle oluyor okula nasıl gideceğim
ama gecicek annesi....
ilk 3 ay vucut alisma surecinde bak bana aldigim nefesten tat alamadim haftalardir...
ikinci 3 ay super gecicek
top patlasa uyanmicaz:)

canm 4.35 de tuvalete kalktım uyumadım sinir krizi geçircem cidden...kedişimlen oturduk anlamsızca nie böyle oluyor okula nasıl gideceğim
Pooof Zombiye baglican arkadaşım en sonundabende sabah sabah sanayiye gitcem diye erken kalktımbenim bugün dersim yok boş günüm ama ev pislikten taninmayacak halde

Ay canım ya Kıyamam kış meyveleri az biraz çıktı bazıları ama inşallah daha erken bulursun
Ya öyle tuhaf ki bir tek onu yiyebilirmişim gibime geliyor. Ev yeme içme dolu meyvemiz de var. Çok şükür. Eşim ne istersen dışarıdan alırız diyor ama yok hiiiiç birşey istemiyorum.

Merhaba canım hoş geldin; ) ben de 2010 Kasım annesiyim bir oğlum var bakalım kardeşimiz ne olacak

Ya öyle tuhaf ki bir tek onu yiyebilirmişim gibime geliyor. Ev yeme içme dolu meyvemiz de var. Çok şükür. Eşim ne istersen dışarıdan alırız diyor ama yok hiiiiç birşey istemiyorum.
Canım çok iyi anlıyorum haftasonu aynısı bana oldu ev de yemek kaynıyor birsey çekti canım yapmam imkansız en sonunda eşim aradı buldu. Suyu vb kurusu bilmem birseyi varsa şimdilik nefesini köreltsen

Canım çok çok geçmiş olsun. Ve cok şükür bebeğin seninle inşallah güzel haberler alırsın canim

Reactions: nix
Çok hesapliymis ya ben İspanyol paça kot istiyorum lacivert siyah falan. Eşimin ders programı ile benimki uymuyo hiç bi çıkıp gidemedik almaya daha
Canım lcw İspanyol paça ve boru paça da getirmiş bolca. Çok fazla renk ve çeşit vardı. Benim gittiğim mağaza Konyanın en büyüğü acaba çeşit o yüzden de fazlamidir bilmem. Ben de defacto ya baktım sadece Tayt ve şort vardısanki tesettürlü hamile yok(

Pooof Zombiye baglican arkadaşım en sonundabende sabah sabah sanayiye gitcem diye erken kalktımbenim bugün dersim yok boş günüm ama ev pislikten taninmayacak halde
ayy ne güzel boş gunun var çok kıskndım :) birde öğlenciyim şaka gibi zaten oğlencilik gece hiçbir imecek içmeyeceğin artık 8 den sonra

ama gecicek annesi....
ilk 3 ay vucut alisma surecinde bak bana aldigim nefesten tat alamadim haftalardir...
ikinci 3 ay super gecicek
top patlasa uyanmicaz:)
inşallh canm ya cidden çok sinir bozucu durumdayım geçsin artık..ne rahat hamilelik geçiriyorsun kusmuyorsyn dediler dediler uykum gitti

kızlar ben dün yulaf ezmesi aldım. sabah sıcak sütle karıstırdım. bir kaşık bal cevız ve muz dılemledım. kahvaltıda onu yedım. sadece süt peynır artık tıksındırıyor bu sekılde degısık geldı ve mıdem bulanmadan yedım 07:30 da yedım hala tokum normal kahvaltı yaptıgımda bu saatlerde mıdem hafıf kazınıyordu yulaf tok tutuyor bu sayede bulantı olmuyor. birde yulaf çok besleyici lifdli oldugu ıcın kabıxzlıgı da engellıo tavsıye ederım

Günaydın Kızlar

Ben cumartesini beklemeyip yarın dr. gitmeye karar verdim :) Yarın tam 10. haftam olacak.

Demek ki orada çeşit fazla. Benim baktığım yerlerde yoktu. İnternette de bedenler tükenmiş. Sen sadece tesettürden yana sorun yaşıyorsan iyi. Bana hem tesettür olacak hem 46 beden olacak hem de hamile giyim olacak. İstanbul'da bir Avmye gittim. Hedef C&A ve H&M idi. C&Ada koca mağazada küçücük bir köşeye hamile giyimleri koymuşlar. Tek tük birşeyler kalmıştı. H&M'de ise hamile bölümü bile yoktu. Bu mağazamızda yok dediler. Oysa Almanya'da öyle miydi.. Sizin de aklınızda bulunsun bu mağazalarda güzel şeyler oluyor ama Marmara Park'ta yoktu. Benim şanssızlığım işte.

kızlarr gebvelik gunlugu tutuyormusunuz? benım bastan berı aklımda ama usendıgıme daha baslamadım. hafta hafta tutup her haftaya göbiş resmi ile varsa usg resmını koymayı dusunuyorurm.
oğlumda sadece içimden geldiğinde ve etkilendigim şeylerde yazdım çalıştığım için fazla fırsatım da olmamıştı ama şimdi çok güzel ani oldu. Bu kuzucugum için daha hicbirsey yapmadım
ayy ne güzel boş gunun var çok kıskndım :) birde öğlenciyim şaka gibi zaten oğlencilik gece hiçbir imecek içmeyeceğin artık 8 den sonra
ders programım iyi aslında sadece perşembe cuma yoğunum biraz ondada 15:20 de evde olurum. Ama canım benim 16 saat dersim var merkez okul olunca müdür programa çok ugrasmadi. Ben eski okulumda 18 saat derse sadece 3 gün gidiyordum ahhh ah

ay masallah canim ne guzel Allah bagislasin

günaydın kızlar bayadır giremiyorum iyisinizdir umarım bende bi sıkıntı yok çok şükür.
2 tane beli lastikli pantolon aldım bide annemin bluzlerinden takılıyorum
havalar soğuyana kadar onlarla idare edicem inşallah esas şişme kışın olacağı için artık kışlık birşeyler alırım diye düşündüm. Gerçi şimdiden göbüş ve memikler şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…