• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Ben en son normal muayene için gittiğimde idrar kesem boştu. Birşey göremiyorum su içmedin mi hiç dedi. Alttan bakmamız lazım dedi. İlk defa alttan muayene etti. Yani idrara sıkışık gidince görüyor sanırım.
ilk defa alttan muayene etti diyorsun benim üç ay doldu him üstten muayene olmadım hep alttan yaptı doktor hatta en son gittiğimde karnımdan yaptı bebeği küçük gördü şüphede kalınca tekrar alttan baktı benimki niye bunca zaman hep alttan baktı acaba ya problem olur mu ki?

işte fiyatlar çoook farklı canım inceleyen kişilerle alakalı ama risk altında değilsen ve benim gibi doktor zoruyla yaptırıyorsan hiç değmez okadar paraya

risk altında olacak bir durumum yok sadece iki kes ikişer gün süren kahverengi akıntım oldu o kadar.. doktor yaptırın dedi yaptıracaz işte bilemiyorum :(

risk altında olacak bir durumum yok sadece iki kes ikişer gün süren kahverengi akıntım oldu o kadar.. doktor yaptırın dedi yaptıracaz işte bilemiyorum :KK43:
yok canm kalıtımsal sorunlar yaş vs de etkili ya başka yerde yaptıramazmısın daha uygun

ilk defa alttan muayene etti diyorsun benim üç ay doldu him üstten muayene olmadım hep alttan yaptı doktor hatta en son gittiğimde karnımdan yaptı bebeği küçük gördü şüphede kalınca tekrar alttan baktı benimki niye bunca zaman hep alttan baktı acaba ya problem olur mu ki?
bende hep alttan muayene oldum canım bir sakıncası yok idrara sıkısık gitmediğimiz için oluyor bidahakine idrara sıkısık gidelim

Çok severim ayvayı . Okuduğumdan beri aklıma düştü ne yalan söyliyim:oops:
Benim canım ama asıl sürekli patatesli şeyler çekiyo. Patates kızartması. Kavurması fln :) bu arada ayva yiyince bebek gamzeli olurmuş söyliyim:KK54:
Ben oglumda inanilmaz ayva yedim ama gamzeli degil benim var ama onun yok.Hatta bu ayva mevzusu esimle ilk tanismamizda olmustu.Arkadas ortaminda otururken annen sana hamileyksn ne yemis ogren de bende evlndigimde esime onu yediriyim cocugumunda senin gibi gamzeleri olsun demisti:KK23:

yaa kızlar kavunu çok seviyorum ama kavun midemi çok kötü yapıyo :KK43:
canım asitli ondan yapabilir ve çoğunda çabuk sararması için kimyasallar kullanıyor .Benim de annemler ekiyordu ondan yiyebiliyordum yoksa bende çok yiyemiyorum

Ben oglumda inanilmaz ayva yedim ama gamzeli degil benim var ama onun yok.Hatta bu ayva mevzusu esimle ilk tanismamizda olmustu.Arkadas ortaminda otururken annen sana hamileyksn ne yemis ogren de bende evlndigimde esime onu yediriyim cocugumunda senin gibi gamzeleri olsun demisti:KK23:
Çok iyiymiş:KK19:

ya bende gamzeli olsun istiyorum ne eşim gamzeli ne de ben :) Eşim esmer ben kumralım ben biraz anneme benzesin istiyorum sarışın maviş gözlü ondan hep anneme bakasım var ama eşime de çok aşığım bakmadan duramıyorum :))

Benim canıma tak etti. İnternetten sipariş edeceğiz sanırım. Yarına kadar bekleyeceğim mecbur. 500 g 25 Tl diyor. Üstüne kargo. Şaka gibi.

Back
X