işyerindeki abla kız oldugu için diyo kız cocukları asagıda hıssedılıyo dıyo.BENDE AYNI YERDE HİSSEDİYORUM CNM NORMAL GALİBA :)
Bizim okulda tolerans tanıyorlar ben branşım gereği nöbet tutmuyorum ama benden 2 hafta önde olan arkadaş var sınıfçı ona da 2 haftadır tutturmuyorlar nobet6. aya gelince nöbetten düşürüyorlarmış ama daha dayanmam lazım :) sağol teşekkürler canım sana da çok geçmiş olsun inşallah doğumla beraber geçer gider
Canm 19. Haftadasın zaten :)ya canım banada 19 haftalıkken randevu al dediler ama ben suan 18 +4 üm 1 hafta daha beklemelımiyim bilemedim benimde kafam karıştı burdaki takvime gore 19 um cunkü
benimde oyle canım gobek deliğinin 2 parmak falan altında oluyo zaten şuan bende o bolgede hissediyom
evet canım aynen öyle oluyor özellikle sırt üstü uzanınca demi.hissetmek cok güzel Allaha şükür.cok tatlı ya oySanırım ben de hissetmeye başladım artık :) Çok güzel bi duygu gerçekten şükürler olsun. Bi anlık oluyor zaten sanki baloncuk patlıyormuş gibi oluyor anlatılacak gibi de değilki o his
BİLEMİYORUM Kİ CNM BNMKİNİN CİNSİYETİ BELLİ DİĞİL AMA KIZA BENZİYO DEDİLER :)işyerindeki abla kız oldugu için diyo kız cocukları asagıda hıssedılıyo dıyo.
Hemde nasıl güzel şükürler olsun Allahıma bugünleri çok bekledik ama sonunda dualarımızı kabul etti Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kuzum. Bende ilk defa bugün oturduğum yerde hissetmeye başladım çok çok güzel :)evet canım aynen öyle oluyor özellikle sırt üstü uzanınca demi.hissetmek cok güzel Allaha şükür.cok tatlı ya oy
Bu sene başındada demişlerdi ama kalmıştı öyle hadi bakalım inşallah olurda ücretsiz izinlere falan gerek kalmazkızlar dün haberlerde dogum izinleri 2015 de yeniden yapılandırılacak diyodu uzatılacakmıs ya insallah bizede faydalanırız bu durumdan.16 haftalık izin cogaltılacakmıs
amin amin amin canım insallah daha bol bol hissedecegiz datlılarımızın hareketlerini Allaha şükürHemde nasıl güzel şükürler olsun Allahıma bugünleri çok bekledik ama sonunda dualarımızı kabul etti Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kuzum. Bende ilk defa bugün oturduğum yerde hissetmeye başladım çok çok güzel :)
insalah canım ya cok iyi olur cokkkkkk bizede yansır insallah 2015 de diyoduBu sene başındada demişlerdi ama kalmıştı öyle hadi bakalım inşallah olurda ücretsiz izinlere falan gerek kalmaz
Normalde haftada 45 saat dolayısıyla günde 7,5 saatten fazla yapıyordu. Hamile olduğumu ilk öğrendiğim gün çalışma saatim 7,5 saate düştü cnm. Doktor raporu getireyim mi dedim hatta Yanımda doktorun yazdığı hamile olduğuma dair rapor vardı. Ama gerek yok dediler. Kanunda Hamileler günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz ve gece mesaisi yaptırılamaz yazıyor canım. Süt izni Döneminde de aynı şekilde bebek 1 yaşını doldurana kadar günde 7,5 saatten fazla çalıştırılması da yasak.normalde mi 7,5 yoksa hamile olduğun için mi 7,5? ben ik ile konuştuğumda doktorun sana bir rapor hazırlar ona göre düzenleme yapabiliriz dedi. ama yönetmelikte doktor raporu diye bir şey yazmıyor hamileler 7,5 saatten fazla çalıştırılamazlar yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?