2015 Nisan Anneleri

Bir tek benim Esim mi erkek bebek istiyormus yav :) erkek olacak diye agzi kulaginda geziyo adam kiz olsa da çok severdim diyor. Ama için için erkek sevdalisi. Kendisi 6 kizdan sonra doğunca boyle oldu heral

Bizim ilk ama benimki de en başından beri erkek erkek dedi durdu :) hatta kızdım, kiz olsa olmaz mi diye, abi olsun istiyorum dedi kıskanç baba
Ultrason a giderken bile gösterdi mi pipisini dedi yahu

asıl son zaman cok kılo alınıyormus ben 70i bulcam galıba

Ayy ben de galiba ben de... yesen bir türlü yemesen hic olmuyor.. o yüzden yemeye devam

evet canım problem cıkarıyorlar ben 9. haftada bındım tabıkı sylemedım soylesem belkı rapor ıstıceklerdı

Tatlim ben de bindim 9.haftada.. söyledim de üstelik yurtdışına çıktım yani daha dikkatli oluyorlar. Bir sorun olmadi ama.. son zaman çıkan tanıdıklarım da var. Rapor almadılar. sadece doktorlarından izin aldılar risk olur mu diye.. rapor sanirim 9 ay falan olunca isteniyor olabilir, gidilen ülkede doğum yapmaya çalışan falan oluyor diye...

Ben de hergün getiriyorum ve mütemadiyen yiyorum
Ama öteki türlü daha kötü bence. Çünkü aç kalınca saldırıyorum yemege cok rahatsız ediyor...

Evet canim doktor dedi rapor yazmamiz lazim diye. Riskli bir durum olmazsa yazip gönderiyorum büyük ihtimalle bir şey olma. Yazariz dedi. Bende o yüzden erken gidiyorum mecbur. Şubat tatilinde 7. Ay bitmek üzere olacak bnmde .
Demekki ben uçakla gidemeyecgm artık eşim izin alıp arabayla götürecek beni 7 saatt sürüyor arabayla otobüsle 10saat.

Kizlar dun ayrintiliya girdim.cok sukur hersey yolunda.devlet hastanesinde yaptirdim cokta guzel inceledi.sonrada dr gosterdim hersey normal olmasi gerektigi gibi dedi.icim rahatladi.
gözün aydın canım darısı bizlere insallah bende 70 le hamile kaldım 4 kilo verdim 66 oldum bir kilo yeni aldım 67 yim suan

Kizlar dun ayrintiliya girdim.cok sukur hersey yolunda.devlet hastanesinde yaptirdim cokta guzel inceledi.sonrada dr gosterdim hersey normal olmasi gerektigi gibi dedi.icim rahatladi.
Gözünaydın canım maşallah kuzuya bişeyciği yokmuş Allah sağlık versin inşallah darısı bizlerin başına

kızlar bnde sadece 1 kılo aldım 66 yla hamıle kaldım 2 kg verdım 64 e dustum. suan 65 kg yım. ılk 20 hafta ıcın gayet ıyı ınsallah boyle devam eder.

Benim de karnım aynı durumda özellikle yürüdüğümde gerginleşiyor iyice patlayacak gibi hissediyorum bi de acıyor gerilmekten

Merhaba bu asilar kacinci haftada basliyor?bide seker yüklemesi yaptıran varmi?oneriyormusunuz seker yuklemesini?
ya ben seker yuklemesı yaptırmak ıstemıyrm daha once yaptırmıstım seker tehtıdım yok cok kıloda almadım ayrıca sekerlı gıda cok tuketmıyorum. dr yaptır dıye zorlamazsa yaptrımıcam

öğretmen arkadaşlar izni nasıl yapacksınız?doğum öncesi aktarma yapmaya gerek pek kalmıyor aslında ama benim beklenen dogum tarihim 15 nisan.ikinci dönemin başında 31 haftalık oluyorum.idarecimde gıcık.ya diyorum şubat sonuna kadar çalışıp seminerlerde de raporla uğraşmak zorunda kalmayayım...fikri olan var mı

ya ben seker yuklemesı yaptırmak ıstemıyrm daha once yaptırmıstım seker tehtıdım yok cok kıloda almadım ayrıca sekerlı gıda cok tuketmıyorum. dr yaptır dıye zorlamazsa yaptrımıcam
Doktoruna sormadim daha ben.ama sağlık ocagi yaptirmaniz gerekiyor filan dedi.yaptirmiycam dedi imzali kagir istiyorlar.sağlık bakanligi istiyormuş.canan karatayda yaptirmayin bebeğe zarari var diyor.

Çok geçmiş olsun tatlım inşallah izin almışsındır evde dinleniyorsundur

yok gülüm calısıyorum izin almadım,cok kötü olursam rapor alırım.simdilik idare ediyorum bitanem Allah razı olsun

bende karasızım canım yaptırmakta ben yaptırayım diyorum ama annem de saglıkcı benim,kesinlikle yaptırma diye kızdı banakarasız kaldım

. Esim okul muduru istersen sorabilirim.

Canim 2. Doneme hic baslamayim diyorum bn seminere de bebisimle gelmeyi dusunuyorum esimle ayni okuldayim o yuzden kizimizla bahcede otururuz diyoruz 3 saat suruyo zaten rapor almam ama rahatsiz olmazsam subat sonuna kadar da calisirim belki o zamana baglu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…