- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
Bir tek benim Esim mi erkek bebek istiyormus yav :) erkek olacak diye agzi kulaginda geziyo adamkiz olsa da çok severdim diyor. Ama için için erkek sevdalisi. Kendisi 6 kizdan sonra doğunca boyle oldu heral
asıl son zaman cok kılo alınıyormus ben 70i bulcam galıba
evet canım problem cıkarıyorlar ben 9. haftada bındım tabıkı sylemedım soylesem belkı rapor ıstıceklerdı
ayy valla aynıyız yani benımde biara gece kalkmalarım vardı aclıktan uyanıyodum simdi bitti onlar bende suan dukkanımız var esimle beraber calısıyoz dukkana geldim muz elma mandalina ceviz azık getırıyorum yanımda onları yedım
Demekki ben uçakla gidemeyecgm artık eşim izin alıp arabayla götürecek beni 7 saatt sürüyor arabayla otobüsle 10saat.Evet canim doktor dedi rapor yazmamiz lazim diye. Riskli bir durum olmazsa yazip gönderiyorum büyük ihtimalle bir şey olma. Yazariz dedi. Bende o yüzden erken gidiyorum mecbur. Şubat tatilinde 7. Ay bitmek üzere olacak bnmde .
Öğrendgm iyi oldu artık uçaktan vazgecerim o zaman arabayla gideriz memleketeevet canım problem cıkarıyorlar ben 9. haftada bındım tabıkı sylemedım soylesem belkı rapor ıstıceklerdı
gözün aydın canımKizlar dun ayrintiliya girdim.cok sukur hersey yolunda.devlet hastanesinde yaptirdim cokta guzel inceledi.sonrada dr gosterdim hersey normal olmasi gerektigi gibi dedi.icim rahatladi.
Benm otobüsle 17 saat arabayla 14 falan.. Mecbur uçakla gitcem ben dayanamam yoksaDemekki ben uçakla gidemeyecgm artık eşim izin alıp arabayla götürecek beni 7 saatt sürüyor arabayla otobüsle 10saat.
Merhaba bu asilar kacinci haftada basliyor?bide seker yüklemesi yaptıran varmi?oneriyormusunuz seker yuklemesini?Kızlar aynı gün ağrı olmuyor ertesi günü kas ağrısı yapıyor, aşı olunan kolu kullanmak pek mümkün olmuyor
Gözünaydın canım maşallah kuzuya bişeyciği yokmuş Allah sağlık versin inşallah darısı bizlerin başınaKizlar dun ayrintiliya girdim.cok sukur hersey yolunda.devlet hastanesinde yaptirdim cokta guzel inceledi.sonrada dr gosterdim hersey normal olmasi gerektigi gibi dedi.icim rahatladi.
Benim de karnım aynı durumda özellikle yürüdüğümde gerginleşiyor iyice patlayacak gibi hissediyorum bi de acıyor gerilmektenKızlar bende 47 ile başladım 50.5 kiloyum çatlak için kakao yağı kayısı yağı susam yağı sürüyorum hem çok güzel kokuyor karnımda gerginlik hissediyorum patlıycakmış gibi aynı durumu yaşayanlar var mı :)
Çok geçmiş olsun tatlım inşallah izin almışsındır evde dinleniyorsundurkızlar nasılsınız takip edemiyorum.grip oldumcok hastayım.uyuyamadım hiç dün. dikkat edin sizde
ya ben seker yuklemesı yaptırmak ıstemıyrm daha once yaptırmıstım seker tehtıdım yok cok kıloda almadım ayrıca sekerlı gıda cok tuketmıyorum. dr yaptır dıye zorlamazsa yaptrımıcamMerhaba bu asilar kacinci haftada basliyor?bide seker yüklemesi yaptıran varmi?oneriyormusunuz seker yuklemesini?
Doktoruna sormadim daha ben.ama sağlık ocagi yaptirmaniz gerekiyor filan dedi.yaptirmiycam dedi imzali kagir istiyorlar.sağlık bakanligi istiyormuş.canan karatayda yaptirmayin bebeğe zarari var diyor.ya ben seker yuklemesı yaptırmak ıstemıyrm daha once yaptırmıstım seker tehtıdım yok cok kıloda almadım ayrıca sekerlı gıda cok tuketmıyorum. dr yaptır dıye zorlamazsa yaptrımıcam
Gök görmediğin bir oğlu olmuş çekmiş koparmis misali oluruz bizdeBi doğsun da çekeceği var zaten minişlerin annişlerinden :) o kadar bekledik yani dimi :)
Oleey dogumla çoğu gitcekkkKızlar bakın ne buldumEki Görüntüle 1302014
Çok geçmiş olsun tatlım inşallah izin almışsındır evde dinleniyorsundur
ya ben seker yuklemesı yaptırmak ıstemıyrm daha once yaptırmıstım seker tehtıdım yok cok kıloda almadım ayrıca sekerlı gıda cok tuketmıyorum. dr yaptır dıye zorlamazsa yaptrımıcam
öğretmen arkadaşlar izni nasıl yapacksınız?doğum öncesi aktarma yapmaya gerek pek kalmıyor aslında ama benim beklenen dogum tarihim 15 nisan.ikinci dönemin başında 31 haftalık oluyorum.idarecimde gıcık.ya diyorum şubat sonuna kadar çalışıp seminerlerde de raporla uğraşmak zorunda kalmayayım...fikri olan var mı
. Esim okul muduru istersen sorabilirim.öğretmen arkadaşlar izni nasıl yapacksınız?doğum öncesi aktarma yapmaya gerek pek kalmıyor aslında ama benim beklenen dogum tarihim 15 nisan.ikinci dönemin başında 31 haftalık oluyorum.idarecimde gıcık.ya diyorum şubat sonuna kadar çalışıp seminerlerde de raporla uğraşmak zorunda kalmayayım...fikri olan var mı
Canim 2. Doneme hic baslamayim diyorum bn seminere de bebisimle gelmeyi dusunuyorum esimle ayni okuldayim o yuzden kizimizla bahcede otururuz diyoruzöğretmen arkadaşlar izni nasıl yapacksınız?doğum öncesi aktarma yapmaya gerek pek kalmıyor aslında ama benim beklenen dogum tarihim 15 nisan.ikinci dönemin başında 31 haftalık oluyorum.idarecimde gıcık.ya diyorum şubat sonuna kadar çalışıp seminerlerde de raporla uğraşmak zorunda kalmayayım...fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?