2015 Nisan Anneleri

Oluyormuş canim boyle kimisi çok istermiş kimiside tiskinirmis ilişkiden allahtan bende öyle bisey yok aksine dahada fazlalasti

Oluyormuş canim boyle kimisi çok istermiş kimiside tiskinirmis ilişkiden allahtan bende öyle bisey yok aksine dahada fazlalasti
ilahi sen kuzum maşallah maşallah bebiş hareket ediyor ya ondan çekiniyorum biraz da galiba

Çok geçmiş olsun inşallah erkenden önlem alınır Allah şifa versin tez zamanda

gayet normal tatlımmm bizdede hamileliğimden beri tık yok :):) eşim takılıyo kardeş olduk diyeee

ilahi sen kuzum maşallah maşallah bebiş hareket ediyor ya ondan çekiniyorum biraz da galiba
Valla canim bilmiyorum eşime asidi düştüm bizim bebek ona benziycek herhalde ama biliyormusun vücut mutluluk hormonu salgiladigi için bebek daha mutlu ve huzurlu oluyormus.çok arastiriyorum bebeğim için herse

Bundan sonrası inşallah sorunsuz olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Allaha emanetsiniz sende bebeğinde :)

Reactions: nix
sadece 1 kilo aldım

175 boy, 65 ıle hamıle kaldım 3-4 kılo aldım. 10 gundur tartılmadım. sanırım 70 olmusumdur :S

bende 63 le hamile kaldım şuanda 66/67 arası çıkıyorum boyumda 1,68 :)

sizler ne güzel az kilo almışsınız kızlar ben homili gırtlak yiyorum engel olamıyorum malesef ...

Ona agiz deniyor canim kesinlikle bebek onu içmeli. Antibiyotik gibi koruyor onu.. Ama çok erken değil mi şimdiden?

evet çok sağlıklı birşeymiş doktorum sakın sıkma dedi o yüzden ama her gün damlıyo anlamadım gitti. bu vakitlerde gelmesi normalmiş netten araştırdım şimdi nette de sıkmayın ve panik yapmayın diyo.

cnm ilk aylarda midem çok kötüydü yiyemedim o yüzden ilk 3 ay hiç almadım yeni yeni alıyorum ama böyle gidersem bende aşıcam valla

Ay hakketten ha yaş cinsiyet bukadar yani rabbim aynı zamanda gondermiş nerde oturuyosun peki ben istanbul

canım ben 27 yasındayım yasta minik bir farkımız var sadece :) istanbul bende beylikdüzü sen neredesin

canım çok geçmiş olsun bebişin sağlıklı olsunda önemli olan bu canım biraz dikkat edersin doğuma kadar sonrasında ki dünya güzeli minik için değer inş.kolay geçirirsinizz

Valla canim bilmiyorum eşime asidi düştüm bizim bebek ona benziycek herhalde ama biliyormusun vücut mutluluk hormonu salgiladigi için bebek daha mutlu ve huzurlu oluyormus.çok arastiriyorum bebeğim için herse
Aaaaa gerçekten mi bak bunu bilmiyodum eşime kulak vereyim bende bazı davranışları gözüme batıyor bide ondan galiba offf

kuzum rabbim şifani versin inşallah Allah kolaylik versin sana cikmasaydi iyiymiş ama herşey bebislerimiz icin Allahtan ilk gebeliginden tecrübelisin ve napman nelere dikkat etmen gerektiğini iyi biliyosun rabbim kuzularimiza sağlık versin

gayet normal tatlımmm bizdede hamileliğimden beri tık yok :):) eşim takılıyo kardeş olduk diyeee
seninki kardes benimki bacanak diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…