- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Oluyormuş canim boyle kimisi çok istermiş kimiside tiskinirmis ilişkiden allahtan bende öyle bisey yok aksine dahada fazlalastiKızlar özel bi soru ama sormadan edemicem bende mi var bi anormallik. Ne sıklıkla birlikte oluyorsunuz? Ben hiç istemiyorumeşim de bişey demiyo allahtan. Sadece bugün laf arasında benden tiksiniyo musun diye sordu ne alaka ya falan diye şakaya vurdurdum. Sadece ilişki istemiyorum Normal mi
Birbirimize destek için buradayız canım zaten :) iyiki varsınızhepinize çok teşekkür ederim canlarım moral verdiğiniz için. iyiki buraya üye olmuşumm :)
Oluyormuş canim boyle kimisi çok istermiş kimiside tiskinirmis ilişkiden allahtan bende öyle bisey yok aksine dahada fazlalasti
Normal canm zaten vucudumuz değişti hormonlar falan. .:) :) kuzum bizimde hamilelikten sonra ayda 3,4 anca oluyordu. Kısa Kısa tabi. 2 haftadır bende tık yoknormal demekki içim rahatladı valla Ohhh be
Çok teşekkürler ya çekinerek sordum ama dostlarım beni aydınlattı iyiki varsınız canlar :)Normal canm zaten vucudumuz değişti hormonlar falan. .
Hımmmm aramızda 1 yaş var benim kızım olacak yani eğer değişmezse doktor tam göremedi kız dedi ama umarım öyledir çok alıştırdık çünkü kendimiziYasim 29 canim
İnşallah kötü bir haber almayız kuzum yaamin canım benim cidden çok kötü onunla bende kötü oldum durduramadım kendimi ağlayıp duruyorum
Çok geçmiş olsunTatlım benim ilk gebelikte olduğu için erken verdiler ve malasef düşündükleri gibi şeker çıktı yani bazı durumlarda 28 . Haftayı beklememeli beni iyiki bekletmemişler şimdi kontrol altında tutulacam .. Sizinde özellikle ailede varsa ve doktorunuz öneriyorsa beklemeyin . Erken teşhis herşeyde olduğu gibi bu hastalıkta da çok önemli .
gayet normal tatlımmm bizdede hamileliğimden beri tık yok :):) eşim takılıyo kardeş olduk diyeeeKızlar özel bi soru ama sormadan edemicem bende mi var bi anormallik. Ne sıklıkla birlikte oluyorsunuz? Ben hiç istemiyorumeşim de bişey demiyo allahtan. Sadece bugün laf arasında benden tiksiniyo musun diye sordu ne alaka ya falan diye şakaya vurdurdum. Sadece ilişki istemiyorum Normal mi
Valla canim bilmiyorum eşime asidi düştüm bizim bebek ona benziycek herhaldeilahi sen kuzum maşallah maşallah bebiş hareket ediyor ya ondan çekiniyorum biraz da galiba
Bundan sonrası inşallah sorunsuz olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Allaha emanetsiniz sende bebeğinde :)canım bız basından berı hıc yapmadık tup bebek zaten bızım ılk ay yasaktı sonra kanamam oldu kanama alanı gıdene kadar yıne yasak dedı. su an ıcınde her ıhtımale karsı bız korkuyoruz zor elde ettıgımız bı bebek. esımde bende ıstıyoruz ama yapamıyoruz yapmayıda dusunmuyoruz sonuna kdr.
Aynen canım kanka olduk artık kahveye gidelim okey oynamaya diyo :) teşekkürlergayet normal tatlımmm bizdede hamileliğimden beri tık yok :):) eşim takılıyo kardeş olduk diyeee
Delinecek ne var canim.aklina takilan herşeyi sor sen lüzumÇok teşekkürler ya çekinerek sordum ama dostlarım beni aydınlattı iyiki varsınız canlar :)
İyiki varsınız melek annişlerDelinecek ne var canim.aklina takilan herşeyi sor sen lüzum
sadece 1 kilo aldım
175 boy, 65 ıle hamıle kaldım 3-4 kılo aldım. 10 gundur tartılmadım. sanırım 70 olmusumdur :S
bende 63 le hamile kaldım şuanda 66/67 arası çıkıyorum boyumda 1,68 :)
Ona agiz deniyor canim kesinlikle bebek onu içmeli. Antibiyotik gibi koruyor onu.. Ama çok erken değil mi şimdiden?
İyiki bebislerimizde varki simdi burada onlar sayesinde konuda biliyoruz bitanemİyiki varsınız melek annişler
cnm ilk aylarda midem çok kötüydü yiyemedim o yüzden ilk 3 ay hiç almadım yeni yeni alıyorum ama böyle gidersem bende aşıcam vallasizler ne güzel az kilo almışsınız kızlar ben homili gırtlak yiyorum engel olamıyorum malesef ...
evet çok sağlıklı birşeymiş doktorum sakın sıkma dedi o yüzden ama her gün damlıyo anlamadım gitti. bu vakitlerde gelmesi normalmiş netten araştırdım şimdi nette de sıkmayın ve panik yapmayın diyo.
Ay hakketten ha yaş cinsiyet bukadar yani rabbim aynı zamanda gondermiş nerde oturuyosun peki ben istanbul
Slm kızlar bugün geçen hafta yapılan şeker yüklememin sonucu geldi ve malasef gebelik şekeriyim hemde ilk hamileliğinden daha fazla o zamanlar 8 lerde idi şimdi şeker yükleme sonucu 10.5 ki bu epey yüksek yani Benim karaciğer insülin üretmede sorun yaşıyor bizede bebeğimi korumak adına diyet yapmak düşer ki bu sadece şekerden uzak kalmak anlamına gelmiyor kızlar zaman zaman size yedikleri söyler kan şekerimi ölçüp paylaşırım sizde çok şaşıracaksınız yedikleriniz çok az ve protein ağırlıklı olmasına rağmen yüksek olabiliyor .. Neyse inş burda tek bu durumu yaşayan ben olurum ve kimsenin başına gelmez .. Ve umarım ki bende insülin kullanma zorunluluğu yaşamam . Perş günü diyetisyen doktor ve uzmanı ile randevüm var bakalım daha neler bizi bekliyor ..
Aaaaa gerçekten mi bak bunu bilmiyodumValla canim bilmiyorum eşime asidi düştüm bizim bebek ona benziycek herhaldeama biliyormusun vücut mutluluk hormonu salgiladigi için bebek daha mutlu ve huzurlu oluyormus.çok arastiriyorum bebeğim için herse
kuzum rabbim şifani versin inşallah Allah kolaylik versin sana cikmasaydi iyiymiş ama herşey bebislerimiz icin Allahtan ilk gebeliginden tecrübelisin ve napman nelere dikkat etmen gerektiğini iyi biliyosun rabbim kuzularimiza sağlık versinSlm kızlar bugün geçen hafta yapılan şeker yüklememin sonucu geldi ve malasef gebelik şekeriyim hemde ilk hamileliğinden daha fazla o zamanlar 8 lerde idi şimdi şeker yükleme sonucu 10.5 ki bu epey yüksek yani Benim karaciğer insülin üretmede sorun yaşıyor bizede bebeğimi korumak adına diyet yapmak düşer ki bu sadece şekerden uzak kalmak anlamına gelmiyor kızlar zaman zaman size yedikleri söyler kan şekerimi ölçüp paylaşırım sizde çok şaşıracaksınız yedikleriniz çok az ve protein ağırlıklı olmasına rağmen yüksek olabiliyor .. Neyse inş burda tek bu durumu yaşayan ben olurum ve kimsenin başına gelmez .. Ve umarım ki bende insülin kullanma zorunluluğu yaşamam . Perş günü diyetisyen doktor ve uzmanı ile randevüm var bakalım daha neler bizi bekliyor ..
seninki kardes benimki bacanak diyogayet normal tatlımmm bizdede hamileliğimden beri tık yok :):) eşim takılıyo kardeş olduk diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?