Kuzum çok geçmiş olsun öncelikle. Kendine dikkat et inşallah ağrın biter ve bidaha da böyle korkulacak şeyler yaşamazsın o doğumhaneye sadece doğum anında gidersin inşallah :) doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yaşlara bebişinle birlikte :)Kizlar buz dün akşami acilde geçirdik sancim geçmedi kanla idrarime bakildi bi sorun yok dedi doğumhaneye gönderdi beni ultrasona ay cok heycanlandim ilk defa doğumhaneye girdim elim ayağım birbirine dolaştı:) şükür bebeğim iyi bi sorun var demedi yani ama ben goremedim ekrani bide alttan baktı idrara sıkışık olmadigim icin açıklık varmi diye onada guzel dedi içim rahatladi ama benim ağrım hala gecmedi acaba hareketsizliktenmi oluyoki.. buarada dün doğumgünümdü acilde geçti olsun minik kuzum iyi olsunda:)
Ama doğumhaneden cok etkilendim ben ya cokk heyecanli biyer:)
hahah başlasın tabi canım kocacıklara da yazık yhaÇok şaşırdımtamam o zaman eğlence başlasın dermişim
Fazla yüz vermeyinhahah başlasın tabi canım kocacıklara da yazık yha
Aynen ya çok üzülüyorum onahahah başlasın tabi canım kocacıklara da yazık yha
Fazla yüz vermeyinkocalariniza
Saol cnm iceriye girdim koridora bi baktim birisi dogumu bekliyodu heralde agliyodu sancidan panik oldum bende Ay rabbim hayirli dogumlar nasip etsin hepimize:)geçmiş olsun tatlım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız :) bende doğumhaneye alındım acilden :) o doğum masası çok ürkütücü :)
cok saol cnm cok tskr ederim insallah :)Kuzum çok geçmiş olsun öncelikle. Kendine dikkat et inşallah ağrın biter ve bidaha da böyle korkulacak şeyler yaşamazsın o doğumhaneye sadece doğum anında gidersin inşallah :) doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yaşlara bebişinle birlikte :)
Benim oglusumda çok hareketliydi maşallah.çok hayli oluyor demi?agzi burnu kolları bacaklar kurban olurum onu verene.kızlar ultrasonda bebeğim bi hareketliydi sormayın sznde öylemi ?
merhaba canım son adet tarihlerimiz ve bebeklerimizin cinsiyeti aynı ilk bebeğinmi olacak senin?Benimde son adet tarihi 16 temmuz bdt 22.04.15 cinsiyet erkek
. Ya canimSaol cnm iceriye girdim koridora bi baktim birisi dogumu bekliyodu heralde agliyodu sancidan panik oldum bende Ay rabbim hayirli dogumlar nasip etsin hepimize:)
cok saol cnm cok tskr ederim insallah :)
dun bide kuafore gitmidtim sacimi kestirdim fon cektirdim aksam esim cicekle pastayi mutfaga birakip gittik hemen saskinim oda korktu
Ya canim hamileyken sac kestirilemez derler.geçmiş olsun allahim bir daha gostermesin.Saol cnm iceriye girdim koridora bi baktim birisi dogumu bekliyodu heralde agliyodu sancidan panik oldum bende Ay rabbim hayirli dogumlar nasip etsin hepimize:)
dun bide kuafore gitmidtim sacimi kestirdim fon cektirdim aksam esim cicekle pastayi mutfaga birakip gittik hemen saskinim oda korktu
İnş güzel ve olumlu haberlerle dönersin CNm daha birşey yokken kendine ve bebeğine eziyet etme , Rabbim büyük en güzelini eyler inş . Biz dua edilim gerisi mevlamın ..Kızlar yarın doktor randevum var ayrıntılı gibi uzun bir muayene olacak.ne olur dualarınız eksik etmeyin kaç gündür zehir ettim kendime günleri bişey çıkacak diye korkularıma engel olamıyorum.
Oyy kıyamam Size farklı bi doğum günü olmuş, bi sorun ya ona şükür :) tatlı bi anı olmuşSaol cnm iceriye girdim koridora bi baktim birisi dogumu bekliyodu heralde agliyodu sancidan panik oldum bende Ay rabbim hayirli dogumlar nasip etsin hepimize:)
Kuzum benimki 20 dk suruyor.arkadaşlar aylık gittiğiniz kontrollerde doktor ultrasonla yaklaşık kaç dakika bakıyor size bizimki çok kısa sürüyor
Aramizda 1 gün var.bellimi cinsiyeti canimarkadaşlar aylık gittiğiniz kontrollerde doktor ultrasonla yaklaşık kaç dakika bakıyor size bizimki çok kısa sürüyor
radistanbul girdim.zeynep kamil oyle doluki igne atsan yere.dusmezsen nerde girdin canım zey.ep kamilde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?