2015 Nisan Anneleri

Kuzum çok geçmiş olsun öncelikle. Kendine dikkat et inşallah ağrın biter ve bidaha da böyle korkulacak şeyler yaşamazsın o doğumhaneye sadece doğum anında gidersin inşallah :) doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yaşlara bebişinle birlikte :)

geçmiş olsun tatlım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız :) bende doğumhaneye alındım acilden :) o doğum masası çok ürkütücü :)
Saol cnm iceriye girdim koridora bi baktim birisi dogumu bekliyodu heralde agliyodu sancidan panik oldum bende Ay rabbim hayirli dogumlar nasip etsin hepimize:)

cok saol cnm cok tskr ederim insallah :)
dun bide kuafore gitmidtim sacimi kestirdim fon cektirdim aksam esim cicekle pastayi mutfaga birakip gittik hemen saskinim oda korktu

. Ya canim
Ya canim hamileyken sac kestirilemez derler.geçmiş olsun allahim bir daha gostermesin.

arkadaşlar aylık gittiğiniz kontrollerde doktor ultrasonla yaklaşık kaç dakika bakıyor size bizimki çok kısa sürüyor

Kızlar yarın doktor randevum var ayrıntılı gibi uzun bir muayene olacak.ne olur dualarınız eksik etmeyin kaç gündür zehir ettim kendime günleri bişey çıkacak diye korkularıma engel olamıyorum.
İnş güzel ve olumlu haberlerle dönersin CNm daha birşey yokken kendine ve bebeğine eziyet etme , Rabbim büyük en güzelini eyler inş . Biz dua edilim gerisi mevlamın ..

Oyy kıyamam Size farklı bi doğum günü olmuş, bi sorun ya ona şükür :) tatlı bi anı olmuş

kızlar bişi sorcam, ens son doktora gittiğimde bana 15 aralıkta gel şekerine bakalım dedi. şimdi kafama takılan gittiğimde bana önce test mi yapacak yoksa direkt şeker yüklemesi mi? tecrübeli annelerden yardım rica ediyorum.

Arkadaşlar selam herkese,
bugün tetanoz aşısı için aile hekimine gittim ama ultrasona göre 19+4 olmama rağmen son reglime göre 18+ küsur çıkıyor diye yapılmadı aşı.27 kasıma gün verdi ama tabi hesabıma göre o zaman 22 hafta falan oluyor. Tetanoz aşısında geç kalınması gibi bir durum olur mu ki?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…