- 2 Eylül 2014
- 1.299
- 2.000
- 178
- 38
Teşekkür ederim canım aminİnsallah canim allah bebeğini sana bağışlasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım aminİnsallah canim allah bebeğini sana bağışlasın
rabbim yardımcınız olsun .inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın .
Sağolun kızlar iyiki varsınızFlybutterfly Allah yardımcın olsun yavrunu sana bağışlasın inşallah
canim benimde yuzum sivilce doldu hatta boynumdada cikmaya basladi kirmizi kirmizi buyukKizlar yüzünde sivilce cikan oldu mu 1 haftada 6 tane falan büyük sivilce cikti normalde adete yakin 1 tane cikar hemen giderdi ergenlik de bile sivilcem olmamisti arkdslar kizin olacak galiba diyo erkek cocuk anneyi guzellestirir kiz cocuk güzelliğini anneden alirmis hayirlisiyla kiz istiyorum ins öyledir)
cok gecmis olsun gerekmedikce ayaga kalkma elini karnina koyup Ya Mübdi oku 99 defa.esinde okusun karnina koyup elini.bebegini Allah sana bagislasin.Sağolun kızlar iyiki varsınız![]()
Canim evet cocuk icin zor olabilir ama bu da Allahin bir imtihani herkesin farkli imtihanlari vardir belki de en zoru evlatla olandir. Ama dedihin gibi her engelli dogacak denilen cocuk aldirilsaydi bi cok saglam cocuk da sirf drlarin soylemesiyle alinmis olacakti cevremde de bibkac arkdda yuzde 100 engelli denmis fakat suan sinif 1. Si olan olanlar sapasaglam olanlar var herkes her testi yaptirma imkanina sahip degil malesef bn de aldirmayi dusunmem yaptircam cunku oyle birsey olursa kabullenmek kendimi alistirmak istiyorum malesef gunumuz o kadar kotu ki sadece engelli cocuklara degil normal cocuklara da o seylri yapan sapıklar var Allah hidayet versin onlara bu cocuklarimizjn ailelerine de sabir versin bn dogacak bi cocugu aldirmanin cinayetten farksiz oldugunu düşünüyorum ins o yerlerde calisan gorevliler de sizin gibi iyi niyetle yaklasir guzel davranirlar da cocuklar daha rahat yasarben engelliler merkezinde çalışıyorum.burada engelli çocuğa sahip velilerin hepsinin hali içler acısı.hiç birinin sosyal hayatı yok çogunun kocası terk etmiş zoru görünce.işlerinden ayrılmışlar ki bu çocuklara tam gün bakıcılık yapmak gerek.
ve en acınası olanı bu annelerin en büyük derdi ben ölsem bu çocuga kim bakacak.tamam siz çocugu yinede aldırmayın fakat bizler amerikada falan değil türkiye de yaşıyoruz.günümüzde bakım evlerinde engelli çocuklara tecavüz ve taciz türü bir sürü olay yaşanıyor.işin içinde oldugumdan biliyorum.
daha geçen ay bir kız öğrencim kaçırılıp tecavüze uğradı .kaçıran hapiste şuan ama peki ya o çocugun yaşadığı travma ne olacak.
sadece kendinizi düşünmeyin doğacak engelli çocuk içinde hayat bir ızdırap oluyor.diğer çocuklar gibi yaşamıyorlar.normal çocuklar acımasızdır ve dalga geçerler bunları mı yaşasın istiyorsunuz sırf siz günaha girmemek için bir ömür boyu engelli olan çocugun günahına gireceksiniz.yapmayın böyle.kendinizi değil doğacak engelli çocugu düşünün derim
allah korusun kimse yaşamasın inşallah.ama bir kaç sayfa geride %100 sonu veren bir testin türkiyede yapıldgını yazmıştım.ilgilenirseniz
http://www.hakankilavuz.com.tr/tr/index.php/gebelik/42-down-sendromu/169-cff-dna-analizi.html
Nette okudum vucudumuz yaglanmaya baslamis canim o yüzden 9.haftalarda normalmis ama ins artmaz cok kötü duruyocanim benimde yuzum sivilce doldu hatta boynumdada cikmaya basladi kirmizi kirmizi buyuk
evet canim androjen hormonlar artmaya baslams benim tuylerimde artti.benim ilk zamanlardan beri var sivilce.Nette okudum vucudumuz yaglanmaya baslamis canim o yüzden 9.haftalarda normalmis ama ins artmaz cok kötü duruyo
Burda bir arkadaş yazmıştı adet gününe yakın kasıkta ağrı olurmuş diye benim de 4 gün sonra hasta olmam lazımdı kasıklarımda adet sancısına benzer bi ağrı başladı bahsettiği şey bu muydu acaba
Evet canım aklıma geldikçe okuyacağın Allah razı olsun :)cok gecmis olsun gerekmedikce ayaga kalkma elini karnina koyup Ya Mübdi oku 99 defa.esinde okusun karnina koyup elini.bebegini Allah sana bagislasin.
aynen ben 4 ay daha sabretme calisccam ama . suan bile cok zor esim bide ev isi tam edemiyorum die soyleniyor hamile olmak erkeklere gore cok kolay gaaliba hem is hem ev baksana yapamioz die soyleniyorMidem çok bulanıyo benimaranızda çalışan var mı? Ben her gün 3 saat yol gidiyorum. Ne kadar dayanırım bilmiyorum ama sabahları çok zorlanıyorum.
Nasıl böyle birşey söyler canım ya kusura bakma ama çok kızıyorum. Şükretmesi lazım. Allah rahatsızlık vermesin. Bak benim ne kadar yatacağım belli değil ev işi yaptımda ne oldu şimdi tuvalet yatak arasındayım yemeği bile kalkmadan yiyorum.aynen ben 4 ay daha sabretme calisccam ama . suan bile cok zor esim bide ev isi tam edemiyorum die soyleniyor hamile olmak erkeklere gore cok kolay gaaliba hem is hem ev baksana yapamioz die soyleniyor
İnsallah canim... hayirli sağlıklı ömür versin rabbimIns canim ya ne kadar oyle de olsa dusunmeden edemiyosun Allah bu bebegime omur verir ins
yontulmamis odunda hic anlamiyor ama hic yeni evli sayiliriz 4 aya girecez ya benim kuzenlerim evli esi kizi uyandirmiy i sofraa kuruyo aksam yorgun kiz istio yorgun adam tost bile yapio kiz oyle mutluki henuz hamile bile degil yani ama ben evlendim esimden enfeksiyon kaptim doktora bile goturmedi ustelik beni igrendi gecer die goturmuyordu banada gecmesin diodu inat ettim ozel hastane gittim doktor cok kotu enfeksiyon kapmissin esinden sana gecmis deyince cildirdim dahada 3 dort gunluk evliyiz adamin zerre umrunda degilim 6 gun tedaviden sonra duzeldik bir kere adet gordum hemen hamile kaldim yani yemeni ediyoruz utulerini iyi yapiyordum simdi o kadar halim olmuyor bi dunya utulu seyi var kilo aldigi icin giyemio kiloyu kafaya taktigi kadar biz hic umrunda degiliz doktor hamilelik kontrole 7 sekiz kere gittim o iki kere ben zorluyorumda oyle ne olacak bilmem sabah soylenip duruyor benide sinir ediyor evlilik bu kadar cirkinmiydi ya cocugumda bi tek heycanim var artik oyle severek aldim onuki aile bile karsi almistim ben artik suslenemiyorumda icimden gelmiyo basta ikincisi namaz kiliyoruz annesi babasi bir yasiyoruz suslensem hemen ustume atlio ne anladimm hemen bozacaksa susden oyle gidiio isteNasıl böyle birşey söyler canım ya kusura bakma ama çok kızıyorum. Şükretmesi lazım. Allah rahatsızlık vermesin. Bak benim ne kadar yatacağım belli değil ev işi yaptımda ne oldu şimdi tuvalet yatak arasındayım yemeği bile kalkmadan yiyorum.
aynen ben 4 ay daha sabretme calisccam ama . suan bile cok zor esim bide ev isi tam edemiyorum die soyleniyor hamile olmak erkeklere gore cok kolay gaaliba hem is hem ev baksana yapamioz die soyleniyor
ben engelliler merkezinde çalışıyorum.burada engelli çocuğa sahip velilerin hepsinin hali içler acısı.hiç birinin sosyal hayatı yok çogunun kocası terk etmiş zoru görünce.işlerinden ayrılmışlar ki bu çocuklara tam gün bakıcılık yapmak gerek.
ve en acınası olanı bu annelerin en büyük derdi ben ölsem bu çocuga kim bakacak.tamam siz çocugu yinede aldırmayın fakat bizler amerikada falan değil türkiye de yaşıyoruz.günümüzde bakım evlerinde engelli çocuklara tecavüz ve taciz türü bir sürü olay yaşanıyor.işin içinde oldugumdan biliyorum.
daha geçen ay bir kız öğrencim kaçırılıp tecavüze uğradı .kaçıran hapiste şuan ama peki ya o çocugun yaşadığı travma ne olacak.
sadece kendinizi düşünmeyin doğacak engelli çocuk içinde hayat bir ızdırap oluyor.diğer çocuklar gibi yaşamıyorlar.normal çocuklar acımasızdır ve dalga geçerler bunları mı yaşasın istiyorsunuz sırf siz günaha girmemek için bir ömür boyu engelli olan çocugun günahına gireceksiniz.yapmayın böyle.kendinizi değil doğacak engelli çocugu düşünün derim
allah korusun kimse yaşamasın inşallah.ama bir kaç sayfa geride %100 sonu veren bir testin türkiyede yapıldgını yazmıştım.ilgilenirseniz
http://www.hakankilavuz.com.tr/tr/index.php/gebelik/42-down-sendromu/169-cff-dna-analizi.html
sizede cok gecmis olsun Allah bebeginize saglik sıhatinize tez zamanda kavusmayi nasip etsin insallahNasıl böyle birşey söyler canım ya kusura bakma ama çok kızıyorum. Şükretmesi lazım. Allah rahatsızlık vermesin. Bak benim ne kadar yatacağım belli değil ev işi yaptımda ne oldu şimdi tuvalet yatak arasındayım yemeği bile kalkmadan yiyorum.
yontulmamis odunda hic anlamiyor ama hic yeni evli sayiliriz 4 aya girecez ya benim kuzenlerim evli esi kizi uyandirmiy i sofraa kuruyo aksam yorgun kiz istio yorgun adam tost bile yapio kiz oyle mutluki henuz hamile bile degil yani ama ben evlendim esimden enfeksiyon kaptim doktora bile goturmedi ustelik beni igrendi gecer die goturmuyordu banada gecmesin diodu inat ettim ozel hastane gittim doktor cok kotu enfeksiyon kapmissin esinden sana gecmis deyince cildirdim dahada 3 dort gunluk evliyiz adamin zerre umrunda degilim 6 gun tedaviden sonra duzeldik bir kere adet gordum hemen hamile kaldim yani yemeni ediyoruz utulerini iyi yapiyordum simdi o kadar halim olmuyor bi dunya utulu seyi var kilo aldigi icin giyemio kiloyu kafaya taktigi kadar biz hic umrunda degiliz doktor hamilelik kontrole 7 sekiz kere gittim o iki kere ben zorluyorumda oyle ne olacak bilmem sabah soylenip duruyor benide sinir ediyor evlilik bu kadar cirkinmiydi ya cocugumda bi tek heycanim var artik oyle severek aldim onuki aile bile karsi almistim ben artik suslenemiyorumda icimden gelmiyo basta ikincisi namaz kiliyoruz annesi babasi bir yasiyoruz suslensem hemen ustume atlio ne anladimm hemen bozacaksa susden oyle gidiio iste
anlatamiyrum kayinvalidem yardimi oluyor ama ben yemekde yapabiliyorum bn bulasikda yikiyabiliyorum kayin validem dio kusmakdan kan gelirmis bogazindan yemeklerini bulasiklarini komsularini yaparmis esini 6 ay tiksinmis yataklarini bile ayirmis ben az cok utu yapiyorum temizlik yapma calisiyorum topluyorum arada dusuyorum yataga bak cunku bunyem kaldirmiyor mecbur dinleniyorum isten geliyorum eveBişi sorucam geçen yadıklarını da okudum sen kv ile kalıyorsun değil mi?
Kv yaşlı mı ev işini yapamıyor mu akşama kadar yoksa eşin mi anlayışsız(kusura bakma ama sen gayet iyisin miden bulansa sürekli yatmak zorunda olsan ne yapacaktı acaba)
bende onu
anlatamiyrum kayinvalidem yardimi oluyor ama ben yemekde yapabiliyorum bn bulasikda yikiyabiliyorum kayin validem dio kusmakdan kan gelirmis bogazindan yemeklerini bulasiklarini komsularini yaparmis esini 6 ay tiksinmis yataklarini bile ayirmis ben az cok utu yapiyorum temizlik yapma calisiyorum topluyorum arada dusuyorum yataga bak cunku bunyem kaldirmiyor mecbur dinleniyorum isten geliyorum eve