• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Günaydın annisler hepimize hayirli cumalar dun nette birinin 10 haftalik bebegini kaybettigini ogrendim çok üzüldüm Allah kimseye yasatmasin bu aciyi inş :(

bende 12 yıl engelli cocuklarla calıstım allah yardım etsın annede zorda cocuk da zorda turkiyede bu iş çok iyi ilerlemiyor malesef

Haklısın ama sorun bende temizlik konusunda illa evim temiz ve düzenli olacak herşey tamam olacak ama artık son olaydan sonra aştım bunu ev götürüyo ama benim umrunda değil bebişim iyi olsunda :)

aynen biz de öyleyiz şu an.. sağolsun eşim diyor zaten birak boşver diye, ya da ben yaparım diye :) hatta hiç tatlı yiyemiyorum, aslında tatlıyı da çok severiz.. beyim de canı çekmiş, baktı ki benden umut yok, kalkmış kek yapmış :KK68: bana da tattırmasa iyiydi tabi sonra epey öğürdüm ama olsun düşünmüş ya erkekim :KK8:

aynen biz de öyleyiz şu an.. sağolsun eşim diyor zaten birak boşver diye, ya da ben yaparım diye :) hatta hiç tatlı yiyemiyorum, aslında tatlıyı da çok severiz.. beyim de canı çekmiş, baktı ki benden umut yok, kalkmış kek yapmış :KK68: bana da tattırmasa iyiydi tabi sonra epey öğürdüm ama olsun düşünmüş ya erkekim :KK8:
Maşallah canım Allah bozmasın:nazar:. :)

Kızlar benim o mide bulantımın tavan yaptığı gün meğer sevgili İ. Melih Gökçek'in içmiş olduğu o "tertemiz" sulardan kaynaklı mide-bağırsak rahatsızlığına tutulmuşum. dün mide bulantım geçti bu sefer de bağırsaklarım başladı. Bugün yine işe gidemedim. Çok kötü kramp giriyor mideme ve tuvaletten çıkamıyorum :KK43: Ankara'da olan arkadaşlarım dikkat edin kendinize. Diş fırçalarken bile iyi su kullanın mutlaka... Hamilelikte daha da zor oluyor böyle şeyleri atlatmak çünkü ilaç kullanamıyoruz :KK43: patatese muza sardım ben de napiyim...

merhaba kızlar, benim tsh hamileliğin başında 3.43 çıkmıştı doktor ilaç vermemişti bugün tekrar ölçtürdüm şimdi netten sonuca baktım 1.28 çıkmış ilaçsız düşebiliyor mu bu kadar çok şaşırdım ayrıca çok sevindim ne zamandır içim içimi yiyordu 2.5 üstü herkes ilaç kullanıyor ben bu zamana kadar kullanmadım diye korkuyordum bişey olacak diye ama rahatladım şimdi

Kızlar benim o mide bulantımın tavan yaptığı gün meğer sevgili İ. Melih Gökçek'in içmiş olduğu o "tertemiz" sulardan kaynaklı mide-bağırsak rahatsızlığına tutulmuşum. dün mide bulantım geçti bu sefer de bağırsaklarım başladı. Bugün yine işe gidemedim. Çok kötü kramp giriyor mideme ve tuvaletten çıkamıyorum :KK43: Ankara'da olan arkadaşlarım dikkat edin kendinize. Diş fırçalarken bile iyi su kullanın mutlaka... Hamilelikte daha da zor oluyor böyle şeyleri atlatmak çünkü ilaç kullanamıyoruz :KK43: patatese muza sardım ben de napiyim...

canım çok geçmiş olsun.. melihciğim her ne kadar su içse de kimse inanmamıştır diye düşünüyorum... çünkü etrafta oı kadar çok zehirlenen var ki... ve duyduğum tüm doktorlar, meyvenizi bile iyi suyla yıkayın diyorlar. ben de tedirgin oluyorum artık... hamile bir arkadaşım da zehirlendi epey hastanede yattı..
şimdi yemekler ve meyve sebzeler için kaynamış su kullanıyorum onun dışında çay, kahve, diş fırçalama vs hepsine iyi su...
ne olacaksa böyle bakalım :KK57:

merhaba kızlar, benim tsh hamileliğin başında 3.43 çıkmıştı doktor ilaç vermemişti bugün tekrar ölçtürdüm şimdi netten sonuca baktım 1.28 çıkmış ilaçsız düşebiliyor mu bu kadar çok şaşırdım ayrıca çok sevindim ne zamandır içim içimi yiyordu 2.5 üstü herkes ilaç kullanıyor ben bu zamana kadar kullanmadım diye korkuyordum bişey olacak diye ama rahatladım şimdi

hormonal birşey olduğu için değişiklik gösterebilir tatlım. ama kontrol altında tutmakta fayda var.. yani yine doktor yönlendirir tabi ama şu an kan tahlili ile takibe alınabilir sanki..

benim sabah bulantılarım neredeyse kalmadı ama akşama doğru midem kalkıyo biraz çok şükür hiç kusmadım yemek yiyebiliyorum 6-8. haftalarda yoğındu bulantım ama şimdi çok az herkesin hamileliği kendine özel bence çünkü benim normal hayatta midem herşeye bulanırdı kusmazdım ama çok bulantı çekerdim hamilelikte hep kusarım sanıyordum ama öle olmadı bulantı işi biraz şans inş herkesin 12. haftada kesilir bulantısı da hamileliğimizin tadını çıkartırız

hormonal birşey olduğu için değişiklik gösterebilir tatlım. ama kontrol altında tutmakta fayda var.. yani yine doktor yönlendirir tabi ama şu an kan tahlili ile takibe alınabilir sanki..
dr a göstermedim daha sonucu ama her ay yaptırcam tahlil çünkü ailede tiroid hastası çok benim de normalde hep 3 üstü çıkardı düşmesine çok şaşırdım zaten gebelikte sürekli değişiyormuş

dr a göstermedim daha sonucu ama her ay yaptırcam tahlil çünkü ailede tiroid hastası çok benim de normalde hep 3 üstü çıkardı düşmesine çok şaşırdım zaten gebelikte sürekli değişiyormuş

sürekli 3 üstündeyse ilaca başlamaları muhtemel.. ben de öyle ilaca başladım çünkü tatlım

sürekli 3 üstündeyse ilaca başlamaları muhtemel.. ben de öyle ilaca başladım çünkü tatlım
daha önceleri öyleydi çok sık olmasa da arada tahlil yaptıryordum 3 küsür 4 küsür çıkıyordu bakalım dr ne diyecek ama 1.28 e şu an için ilaç vereceğini sanmıyorum bir sonraki tahlilde yükselirse verebilir

Cnm döndüm çok şükür herşey yolundaydı inşallah sende hayırlı haberler alırsın yarın.

Ya allah yardımcın olsun cnm.ben özellikle erkeklerin 28 den önce evlendirilmesine gerçekten karşıyım ya hatta 30 a dayansınlar ama evlenmesinler.kadınlarla erkekler bir olmuyor gerçekten akılları beş karış havada oluyor çocuk gibiler.benim eşimle 10 yaş var aramda ama hep tamamladık birbirimizi işte ben yaşamadım bunları ama etrafımda bòyle örnekler çok var maalesef.inşallah olgunlaşır sende rahata erersin cnm.
Gozunaydin canım maşallah :) ben de saatleri sayıyorum artık 3 gibi kontrolüm var inşallah güzel haberlerle dönmek nasip olur

Slm kızlar herkes iyidir inşallah okulda geçmiş okuyamiyorum evde de bazen fırsatım olmuyo :KK43:
Bugün kontrole gidicem bakalım inşallah endiselerim yersizdir her sey yolundadir.bu arada hepinize HAYIRLI CUMALAR. CUMA BEREKETİ SIZIN VE BEBISLERINIZIN ÜZERİNE OLSUN:)
ah o endişeler umarım güzel haberlerle gelirsin benim pazartesi randevum çok heyecanlıyım

Back
X