- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sormanah o endişeler umarım güzel haberlerle gelirsin benim pazartesi randevum çok heyecanlıyım
Sizlere deHayırlı Cumalar arkadaşlar. Ben de yarın gideceğim kontrole 8+4te gitmiş olacağım vakit geçmiyor resmen ya. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.Slm kızlar herkes iyidir inşallah okulda geçmiş okuyamiyorum evde de bazen fırsatım olmuyo
Bugün kontrole gidicem bakalım inşallah endiselerim yersizdir her sey yolundadir.bu arada hepinize HAYIRLI CUMALAR. CUMA BEREKETİ SIZIN VE BEBISLERINIZIN ÜZERİNE OLSUN:)
yok erkekmi bilmiyorum ama her anne adayın da oluyormuşBenim de var. Yani koyu değil tabi ki. Erkek mi demek oluyormuş bu? Aslı astarı var mı bunun?![]()
canım 1 limon senın tansiyonunu dusurmezmikızlar yaa ben de felaket halsızlık ve mıde bulantısı var progstan ve kan demır ne varsa kullanıyorum.ogle yemegınde 1 lımonu corbaya sıktım.ekşiyle bozdum kafayı.suan kolum kıpırdamıyor akil verın ne ıyı eder benı
deliyiz ya bizyaaaaa bende de vaaaarrrrrrrama aşağı tarafta var şimdilik
canım 1 limon senın tansiyonunu dusurmezmi
valla benimde oyle butun gun evin içinde yat kalk aynen oyle halsizlik bi yandan bulantılar bir yandan ama cok sukur guzel rabbime hıc sikayetim yokmercımek corbası ıcebılıyorum ancak..mıdem herseyı reddedıyor.bende lımon sıktım.1 lımonu bıtırmısım.farkına varmam basımın donmesıyle anlaşıldı...gercı sabahta tok karnına basım dondu..yanı her halukarda bı saflık var uzerımde...performans sıfııır!!
al benden de o kadardeliyiz ya bizgebelik normal ilerliyor benim de çizgim var diye seviniyorum
Aa yok canım. Niyetim o değildi. Herkes aynı belirtileri taşımıyor ki. Kafana takma bunları.ama kızlar herkeste olmuyormuşki bu çiizgi hamileliğimiz normalmiş diyerek en ufak şeyden etkilenen bizleri normal değil psikolojisine sokuyorsunuz![]()
Aslında 2 li testin sonuçları sandığın gibi çıkmıyor, doktor sana bir risk değeri söylüyor bu 10000:1 de olabilir 10:1 de. 10 da bir gibi yüksek bir ihtimal dahi çıksa aslında o kadar da yüksek sayılmaz çünkü yüzdeye vurduğumuzdarip % 90 sağlıklı % 10 down sendromlu anlamına geliyor. Hiçbir doktor sizin çocuğunuz down sendromlu demiyor sadece ihtimalle bahsediyor, ama anne babalar yanlış yorumlanabilir. Aynı şey 10000:1 için de geçerli çok düşük bir ihtimal de olsa online bir çocuğunuz down sendromlu olabilir diyor doktor. Tabiki tercih meselesi ama ben yaptırılması taraftarının, sadece down sendromuna bakılmıyor çünkübu arada ben ikili test yaptırmamaya karar verdim, bana çok saçma geliyor bu testler. birincisi %100 doğru sonuç vermiyor yani downsendromu diyip sapasağlam sağlıklı çocuklar geliyor dünyaya anneler ise boşu boşuna ikilemde kalıyor ya da boşuna aslında sağlıklı doğabilecek bebeğine kıyıyorinanın o kadar çok şey duydum ki yakın çevremden ve netten okudum ki, bir çok kişiye down sendromu demişler anneler kararsız kalmış aldırıp aldırmamakta ve dünyaya geldiklerinde bebişleri çok sağlıklılarmış. düşünsenize sırf bu testte down sendromu dedikleri için bebeklerini ya aldırsalardı
bence boşuna strese gerek yok. ben bu testi yaptırsam ve bana down send. deseler ben aldırmam ozaman ne gerek var yaptırmaya? boşuna çektiğim stresle kalacağım, gerek yok diye düşünüyorum haksız mıyım?
canım slm bendede var normal bu durum yiyebildiğin seyleri ya bende dün kustum meyve yiyorum portakal mandalin gibi.progestanda yapar bas dönmesi uyku halsizlik yat dinlen bol bol.su içmeyi ihmal etme.12. haftaya kadar böle gitcek ondan sonra azalıcak bulantımercımek corbası ıcebılıyorum ancak..mıdem herseyı reddedıyor.bende lımon sıktım.1 lımonu bıtırmısım.farkına varmam basımın donmesıyle anlaşıldı...gercı sabahta tok karnına basım dondu..yanı her halukarda bı saflık var uzerımde...performans sıfııır!!
kızlar bendede yok cizgi daha ilerleyen vakitlerde olusur zaten mutlakaal benden de o kadardün bi de sevindim gittim kocama gösterdim "bak çizgim var benim" diye
adam anlamadı önce tabi, açıklayınca o da sevindi harbi akıl işi değil ama
![]()
Canım arkadaşımda da erkenden çıkmıştı. Erkek doğurdu. Ama forumda b arkadaş çizgi çıktığı halde kız doğurduğunu soyledi . oyuzden kararsız kaldimHadi ya benim 5. Haftadan beri belirmeye başladı o çizgi. Çok erken değil mi ya? Eşim bile farketti çizgiyi.