- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim ilk kizimda hic çizgi yoktu. Goguslerimde pembe pembeydi. Yani her hamile de çıkmıyor. Cinsiyetle alakalimi bilmiyorum. Belki de pigmentler le alakalıdır.kızlar cizgi zaten gebelerin hepsinde cıkıyo sadece bazılarında erken olusmus
benim de oyle oluyor canim, doktora sormustum o da normal dedi. merak etme!kızlar bir sorum vartelaşlıyım ve sabah kalktığımda karnım normal yani az çıkık akşama doğru karnım davul gibi oluyor çok tedirgin olmaya başladım normal mı bu
![]()
benim batmalarım geçmişti ilk hafalar olmuştu son iki hafatdır bulantı kasık ağrısı kalmamıştı,bugün böyle başladım güne ağlamamak için kendimi zor tutuyorumbenim de oyle oluyor canim, doktora sormustum o da normal dedi. merak etme!
karın şişliği için teşekkür ederim canımbenim batmalarım geçmişti ilk hafalar olmuştu son iki hafatdır bulantı kasık ağrısı kalmamıştı,bugün böyle başladım güne ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
kızlar bir sorum vartelaşlıyım ve sabah kalktığımda karnım normal yani az çıkık akşama doğru karnım davul gibi oluyor çok tedirgin olmaya başladım normal mı bu
![]()
bu arada ben ikili test yaptırmamaya karar verdim, bana çok saçma geliyor bu testler. birincisi %100 doğru sonuç vermiyor yani downsendromu diyip sapasağlam sağlıklı çocuklar geliyor dünyaya anneler ise boşu boşuna ikilemde kalıyor ya da boşuna aslında sağlıklı doğabilecek bebeğine kıyıyorinanın o kadar çok şey duydum ki yakın çevremden ve netten okudum ki, bir çok kişiye down sendromu demişler anneler kararsız kalmış aldırıp aldırmamakta ve dünyaya geldiklerinde bebişleri çok sağlıklılarmış. düşünsenize sırf bu testte down sendromu dedikleri için bebeklerini ya aldırsalardı
bence boşuna strese gerek yok. ben bu testi yaptırsam ve bana down send. deseler ben aldırmam ozaman ne gerek var yaptırmaya? boşuna çektiğim stresle kalacağım, gerek yok diye düşünüyorum haksız mıyım?
Izliyorum hihihikızlar showu izleyin bebişle ilgili seyler konusuyolar
canım deri renginle alakalı bence ve pigmentlerle ilgili olabilir.cinsiyetle ilgili oldugunu düsünmüyorum.bazılarında belirgin oluyor bazılarında cok hafifCanım benim ilk kizimda hic çizgi yoktu. Goguslerimde pembe pembeydi. Yani her hamile de çıkmıyor. Cinsiyetle alakalimi bilmiyorum. Belki de pigmentler le alakalıdır.
Kizlar dun doktorun gelisimi cok hizli bu ayin sonuna kadar cinsiyetini soylerim dedi ben şu an ogrenmek istemiyorum sadece sagligi benim icin onemli benim gibi dusunen yok sanırım :O
şu an için cinsiyeti hiç umrumda değil benim canım aklıma bile gelmiyor çoğunlukla çevremdekiler hatorlatmazsaKizlar dun doktorun gelisimi cok hizli bu ayin sonuna kadar cinsiyetini soylerim dedi ben şu an ogrenmek istemiyorum sadece sagligi benim icin onemli benim gibi dusunen yok sanırım :O
Sağlıklı olsun da kız, erkek hiç farketmez. :) Ama çizgim var.Canım arkadaşımda da erkenden çıkmıştı. Erkek doğurdu. Ama forumda b arkadaş çizgi çıktığı halde kız doğurduğunu soyledi . oyuzden kararsız kaldim
Kontrolün nasıl geçti ozgulgulece?Gozunaydin canım maşallah :) ben de saatleri sayıyorum artık 3 gibi kontrolüm var inşallah güzel haberlerle dönmek nasip olur
Aynen canim tabiki oluşur :)kızlar bendede yok cizgi daha ilerleyen vakitlerde olusur zaten mutlaka