• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

aynen benimde çok şişkinliğim var anason ve rezene alıcam çay gibi içmek için çokta yemiyorum ama piğdem çok şiş soranlarada kabız olmuşum diyorum :p hamiş olduğumu bilmeyenlere yani

Bende de bulantı cok olunca millet solgun gorunuyorsun niye yemiyorsun falan diyorlar, ben de midem bozuk biraz diyorum :-)

mavidelisi mavidelisi benimde sat tarihime göre 28 nisan doğum acaba sen yakın zamanda doktora gittin mi? 8 hafta civarı çağırıyor sanırım ben şimdi hastane araştırıyorum da ne zaman alsam randevuyu bilemedim.Sayfalar o kadar hızla çoğalıyor ki gözden kaçırabiliyorum bazen.

Canim gittim ama bir yurt disina çıktım, gitmeden önce ve sonra kontrole girdim. Yani en son geçen'pazartesi gittim, 2 hafta sonra ikili teste çağırdı... Bende yeni doktor belirlemeye calisiyorum, iki hafta sonrasına ona giderim diye düşünüyorum

Yeni şu ara gitmen normal sanirim

Kizlar dun doktorun gelisimi cok hizli bu ayin sonuna kadar cinsiyetini soylerim dedi ben şu an ogrenmek istemiyorum sadece sagligi benim icin onemli benim gibi dusunen yok sanırım :O
Ne guzel iste canim gelisimi de iyiymis neden stres yapiyosun ben deli gibi merak ediyorum onu öyle sevmek istiyorum

merhaba ben mayıs annelerinden olucam Allah izin verirse ama size de danışayım, siz daha deneyimlisiniz, lekelenmeleri olup da düşük yapan var mı aranızda, benim 2 haftadır leke var ama bu süreçte çok şükür bebek büyüdü kalbi attı. doktor progestaron vermedi. bugün yine bolca lekem geldi :(
bir de karnımda sürekli seğirme var sizde varmı?

Aaşeyler. Niyetim o değildi. Herkes aynı belirtileri taşımıyor ki. Kafana takma bunları.

Aşeren var mı mesela? Ben aşermek mi bilmiyorum ama daha once yurtdışında kalıyordum. Şu an açlıktan midem bulanıyor ama burada bulabileceğim hiç birşeyi canım istemiyor. Şimdi Almanya'da markete gitseydim neler
:KK43::KK43:neler alırdım. Hepsi de çabuk bozulacak şeyler kargoyla da isteyemiyorum ailemden.Tuhaf bir ruh hali içindeyim bu yüzden. :KK43:

Ayy inanmiyorum bende ayni durumdayim :) :) basit seyler ama burda yok iste napsakki :) almanyadan gelinmi geldin sende cnm

kızlar aranızda doktorun cinsiyet tahmininde bulunduğu var mı. belirtileri ne ki ben çok merak ediyorum. yarın kontrolüm var sabahı yapamıycam sanırım

merhaba ben mayıs annelerinden olucam Allah izin verirse ama size de danışayım, siz daha deneyimlisiniz, lekelenmeleri olup da düşük yapan var mı aranızda, benim 2 haftadır leke var ama bu süreçte çok şükür bebek büyüdü kalbi attı. doktor progestaron vermedi. bugün yine bolca lekem geldi :KK43:
Ne renk leken geçmiş olsun bu arada

benım de sabah 10 da kontrolum var cok heyecanlı ve endıselıyım de. ya sıkıntı varsa kalbı atıyor mu gıbı bır suru delı soru.
hayırlısıyla gıdıp gelelım inş. bu arada karından baktıracaksanız idrara sıkısık olun kontrol oncesı kızlar. azcık cıkolata da yıcem ben bukez hareket eder belkı dıye hihihi

Ayy inanmiyorum bende ayni durumdayim :) :) basit seyler ama burda yok iste napsakki :) almanyadan gelinmi geldin sende cnm

Eveeet. Sen de mi yoksa? Ay çok zor. Eşim bana ne gaddarsın diye takılır çünkü öyle filmlerde falan ağlamam. Bugün canımın çektiği şeyleri düşünüp bir iki gözyaşı döktüm. Bu hormonlar insanın sinirlerini altüst ediyor ya. :KK48:

merhaba ben mayıs annelerinden olucam Allah izin verirse ama size de danışayım, siz daha deneyimlisiniz, lekelenmeleri olup da düşük yapan var mı aranızda, benim 2 haftadır leke var ama bu süreçte çok şükür bebek büyüdü kalbi attı. doktor progestaron vermedi. bugün yine bolca lekem geldi :KK43:

Lekenin rengi önemli. Doktor kontrolündeysen, ilaç vermişse ve herşey yolunda ilerliyorsa kendini üzme. Bende de bir kaç gün kahverengi lekelenme oldu. Progestan kullandım geçti. Seğirme bugün hissettim. Temizlik yaparken eğildim kalktım o zaman hissettim. Acaba hareket mi ediyor dedim ama tabi bunu henüz hissetmek mümkün değil. Rahim genişliyor kaslar oynuyordur ondandır. Lekelenme varsa kendini yormamaya bak. Ayaklarını uzat yat.

kızlar yaa ben de felaket halsızlık ve mıde bulantısı var progstan ve kan demır ne varsa kullanıyorum.ogle yemegınde 1 lımonu corbaya sıktım.ekşiyle bozdum kafayı.suan kolum kıpırdamıyor akil verın ne ıyı eder benı
Ay ben de bozdum eksiyle :D tatliyi hic sevmiyorum ki cikolatayi cok severdim. Mesela bugun limonlu tuzlu bi tabak roka yedim. Ay nasil keyifle yedim anlatamam. Ben bebe aspirin kullandigim halde yine de limondan vazgecemiyorum. Demir icin erken degil mi canim. Doktorun mu verdi.ben iki doktora gittim. Biri vitamin baslayalim digeri gerek yok 3 ay dedi. Tahlil yaptirdim baktim tum degerlerim normal ben de 1 ay sonra baslarim dedim erteledim.gereksiz kilo alicam yoksa

iyi geceler herkese.Ya kızlar bu mide bulantıları beni mahvediyor. 24 saat hiç mi geçmez ya. 1 haftada 2 kilo verdim ki ben diyet yapsam böyle kilo veremem yani. İlk hamileliğimde de olmuştu ama ben unutmuşum o günlerin zorluğunu galiba.İnşallah midesi bulanan herkes en kısa zamanda atlatır.

Eveeet. Sen de mi yoksa? Ay çok zor. Eşim bana ne gaddarsın diye takılır çünkü öyle filmlerde falan ağlamam. Bugün canımın çektiği şeyleri düşünüp bir iki gözyaşı döktüm. Bu hormonlar insanın sinirlerini altüst ediyor ya. :KK48:

Evet bende almanyayi birakip geldim nezamandir burdasin sen:) sonunda birini buldum doğumu nerde dusunuyosun:) o ağlamak haller bendede mevcut hepsi hormon napalimm

Back
X