• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Mrb bende almanyada yasıyorum sizde yalniş deyılsem almanyadasınız neresındensın acaba
Eveeet. Sen de mi yoksa? Ay çok zor. Eşim bana ne gaddarsın diye takılır çünkü öyle filmlerde falan ağlamam. Bugün canımın çektiği şeyleri düşünüp bir iki gözyaşı döktüm. Bu hormonlar insanın sinirlerini altüst ediyor ya. :KK48:

iyi geceler herkese.Ya kızlar bu mide bulantıları beni mahvediyor. 24 saat hiç mi geçmez ya. 1 haftada 2 kilo verdim ki ben diyet yapsam böyle kilo veremem yani. İlk hamileliğimde de olmuştu ama ben unutmuşum o günlerin zorluğunu galiba.İnşallah midesi bulanan herkes en kısa zamanda atlatır.

Amin....
bende unutmusum ilkinde neler cektigimi...
keske hatirlatmasaydi kendini...

Ne renk leken geçmiş olsun bu arada

Lekenin rengi önemli. Doktor kontrolündeysen, ilaç vermişse ve herşey yolunda ilerliyorsa kendini üzme. Bende de bir kaç gün kahverengi lekelenme oldu. Progestan kullandım geçti. Seğirme bugün hissettim. Temizlik yaparken eğildim kalktım o zaman hissettim. Acaba hareket mi ediyor dedim ama tabi bunu henüz hissetmek mümkün değil. Rahim genişliyor kaslar oynuyordur ondandır. Lekelenme varsa kendini yormamaya bak. Ayaklarını uzat yat.

açık kahverengi bazen minik koyu pıhtı gibi olabiliyor:110:. doktor ilaç vermedi. ben uzanırken karnıma bakıyorum hep seğiriyor. ilk lekem geldiğinde çok korkmuştum iki haftada bebek büyüyüp kalbi atınca rahatladım biraz. leke geliyor ama bebek büyüyor. yine de tam azaldı bitiyor deyince bolca görüyorum hevesim kaçıyor. düşük riski 3. aya kadar değil mi? daha 1,5 ay var benim 7. hafta bitiyor bugün.:mad:

günaydın anneler güzel haberlerle dolu güzel bir haftasonu geçirelim inşaallah

Evet bende almanyayi birakip geldim nezamandir burdasin sen:) sonunda birini buldum doğumu nerde dusunuyosun:) o ağlamak haller bendede mevcut hepsi hormon napalimm
Üç senedir Türkiye'deyim. Bu soruyu bana çok soran oluyor da ben hiç Almanya'da doğum yaparım diye birşey düşünmedim. Sağlık sigortam burada ve eşimin üzerine. Yani orada yapmak istesem nasıl olur bilmiyorum. Sen ne düşünüyorsun? Sonuçta kocalarımız da burada. İşini gücünü bırakıp gelemezbenimle.

açık kahverengi bazen minik koyu pıhtı gibi olabiliyor:110:. doktor ilaç vermedi. ben uzanırken karnıma bakıyorum hep seğiriyor. ilk lekem geldiğinde çok korkmuştum iki haftada bebek büyüyüp kalbi atınca rahatladım biraz. leke geliyor ama bebek büyüyor. yine de tam azaldı bitiyor deyince bolca görüyorum hevesim kaçıyor. düşük riski 3. aya kadar değil mi? daha 1,5 ay var benim 7. hafta bitiyor bugün.:mad:
Canım kan rengin kahverengiyse daha iyi ama açık renkse kırmızı gbyse sıkıntılı. Usgde baktı mı kan varmıymış içerde

Kızlar ben artık saklamıyorum hamileliğimi. Yani ailelere falan söylemiştik ama eş dost da duymaya başladı.
İnsanlar mı fesat ben mi alınganım anlamadım. Benim daha karnımdan falan birşey belli olmuyor. Malum biraz kilo fazlalığı var bir de bol giyinirim kapalı olduğum için. Geçen bir toplantıya gittim. Duyan duydu. Ay evet yüzünde çok kötü olmuş falan demeye başladı biri. Oysa fondüten sürmüştüm. Gayet düzgün görünüyordum. :KK16:
Sonra biri işte hamilelikte 5-6 kilo verirsin dedi. Ben de şu an kilo sorunum yok. Hamilelikte 2.5 kilo vermişim 3 ay dolmak üzere falan dedim. İşte evde yatma daha çok alırsın vs vs. Almaya niyetim yok dikkat ediyorum diyorum hala inatla akıl veriyorlar:KK47:
Ben yarım tabak pilav yedim. Bunları söyleyen bayan iki porsiyon götürdü kahvaltı yapmadım diyerek.
Sonra gittiğim doktoru sordu biri ismini söyledim. O doktora mı gidiyorsun ay may yaptı. Ay o çok kilo takıntılı ona niye gidiyorsun dedi. Doktor bana sadece dikkat etmelisin dedi. Sonraki kontrollerde hiç lafını bile etmedi çünkü artış yok kilomda fakat o öyle doktorun ismini duyunca yüzünü buruşturdu ya acaba benim doktorum iyi değil mi düşünmeye başladım. Halbuki şimdiye kadar memnunum.o_O

Canım sıkıldı bu laflara. Bir yandan böyle sevindik falan diyorlar bir yandan da laf sokuyorlar.:KK11:

Kızlar ben artık saklamıyorum hamileliğimi. Yani ailelere falan söylemiştik ama eş dost da duymaya başladı.
İnsanlar mı fesat ben mi alınganım anlamadım. Benim daha karnımdan falan birşey belli olmuyor. Malum biraz kilo fazlalığı var bir de bol giyinirim kapalı olduğum için. Geçen bir toplantıya gittim. Duyan duydu. Ay evet yüzünde çok kötü olmuş falan demeye başladı biri. Oysa fondüten sürmüştüm. Gayet düzgün görünüyordum. :KK16:
Sonra biri işte hamilelikte 5-6 kilo verirsin dedi. Ben de şu an kilo sorunum yok. Hamilelikte 2.5 kilo vermişim 3 ay dolmak üzere falan dedim. İşte evde yatma daha çok alırsın vs vs. Almaya niyetim yok dikkat ediyorum diyorum hala inatla akıl veriyorlar:KK47:
Ben yarım tabak pilav yedim. Bunları söyleyen bayan iki porsiyon götürdü kahvaltı yapmadım diyerek.
Sonra gittiğim doktoru sordu biri ismini söyledim. O doktora mı gidiyorsun ay may yaptı. Ay o çok kilo takıntılı ona niye gidiyorsun dedi. Doktor bana sadece dikkat etmelisin dedi. Sonraki kontrollerde hiç lafını bile etmedi çünkü artış yok kilomda fakat o öyle doktorun ismini duyunca yüzünü buruşturdu ya acaba benim doktorum iyi değil mi düşünmeye başladım. Halbuki şimdiye kadar memnunum.o_O

Canım sıkıldı bu laflara. Bir yandan böyle sevindik falan diyorlar bir yandan da laf sokuyorlar.:KK11:

doktorunu arastir ama kimsenin lafina takilma iyiyse iyidir doktor akrabasimiki onlarin banada oyle diolar umrumda bil e olmuyor kimse seni sen gibi dusunmez birak ne derseler desinler sen hayat dolu ol

Allah'tan bunlar dış kapının dış mandalı aileler çok olumlu ve seviniyorlar ama ilk kez duyurdum hamileliğimi.

Canım sıkıldı bu laflara. Bir yandan böyle sevindik falan diyorlar bir yandan da laf sokuyorlar.herkesin ne söylediğini bırakcanim bazıları sadece laf olsun diye konuşuyor.sen memnunsan dr dan herşeyi duyma:KK11:

Back
X