• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

cnmm bnmm gözün aydınnn aynı kaderi paylaşıyoruz bende melek annesiyim bnm oğlumda 10 gün yaşadı geçen sene 3 ekimde doğum yaptım 13 ekimde kaybettim yavrumu :KK43: bende 10. ayımda hamile kaldım sezeryandan dolayı 6/7 ay korundum üçüncü denememizde rabbim güldürdü yüzümüzü :) ALLAHIM bu yavrularımıza uzun ömürler versin rabbim o acıyı bir daha yaşatmasınn kocaman öpüyorummm :KK68:
Amin melek annem inşallah bir daha yaşamayız biz biliriz acısını allah yaşatmasın kimseye çok zor çok

kızlar benimde bebeğimin kalbi durmuş kurtaj olucam salı günü allah sizlere hayırlı bebekler ve doğumlar nasip etsin inşallah
Allah bi daha yasatmasjn canim ins hayirli zamanda tekrar saglikli bir evladin olur sabret ve dua et hayirlisiyla olur gene inş

kızlar selam..
ben 9.haftamdayım şuan, sadece ilk hafta gittim doktora ve bi sonraki randevum ay sonu.. görüyorum benimle başa baş olanlar bu aralar kontrolde hep.. siz mi sık gidiyorsunuz ben mi seyrek anlamadım gitti :KK17:

kızlar selam..
ben 9.haftamdayım şuan, sadece ilk hafta gittim doktora ve bi sonraki randevum ay sonu.. görüyorum benimle başa baş olanlar bu aralar kontrolde hep.. siz mi sık gidiyorsunuz ben mi seyrek anlamadım gitti :KK17:
Canım kalp atisindan sonra ayda 1 cagiriyo ama bn bugun 10gun once gittim dr 20gun sonra ikili test icin gel dedi normalde ayda 1 iyi çok gitmenek en iyisi onemli bişey olmadikca gitmemek gerekiyo aslında

Canım kalp atisindan sonra ayda 1 cagiriyo ama bn bugun 10gun once gittim dr 20gun sonra ikili test icin gel dedi normalde ayda 1 iyi çok gitmenek en iyisi onemli bişey olmadikca gitmemek gerekiyo aslında

:KK51: ya öyle tabi de, insan merak ediyor ne durumda diye, burda da okuyunca herkes doktorda.. canı çekiyo :KK60:

İyi akşamlar kızlar kötü haberler gelmiş çok üzüldüm Allah yardım etsin sabır versin. Ben de bugün doktora gittim ama muyene için değil kullandığım iğnelerin raporu çıkarılcaktı.kendi doktorum devletle anlaşmalı bi hastaneye yönlendirdi.çok tatlı bir doktordu istanbulda olanlar aklınızda olsun cenk bey maltepede onko tıp ta çalışıyor 4 ten sonrada gülen tıp merkezinde.çok anlayılıydı bi sürü şey anlattı bulantım için zencefil önerdi kabızlık için de kuru kayısı incir üzüm pestil önerdi hemen aldım.Beklemediğim halde gelmişken muayeneye de alayım dedi hiç beklemiyodum ben 8 h 3 g biliyodum doktor 8 h 5 g dedi Allaha şükür kalbi atıyodu bebeğin boyu 20 mm dedi inşallah böyle devam eder
Biz de bugün 8+4 diye biliyorduk 8+5 dedi. 20mm bizim pıtırcık da. Allah sağlık sıhhatli doğum nasip etsin.

Benimde ilk kanamada alanım genisti haftalar geçtikçe küçülüyor canım o küçülüyor kesen büyüyor ve yukarı çıkıyor tehlikede azalmış oluyor sen şuan herhangi bir ilac kullanıyor musun?

İnşallah küçülmüştür. Benim kanama alanıda riskliymiş çok büyük dedi doktor. 50mm kanama alanı var. Kese bile o kadar değil :KK43: . Senin ne kadardı

Benimde ilk kanamada alanım genisti haftalar geçtikçe küçülüyor canım o küçülüyor kesen büyüyor ve yukarı çıkıyor tehlikede azalmış oluyor sen şuan herhangi bir ilac kullanıyor musun?
İnşaaaaallah küçülsün ya :) ben şuanda hergün 100mg progesteron iğnesi oluyorum 21 ine kdr devam edecekmiş. + yatak istirahati :)

Meraba arkadaşlar.. Epeydir giremedim k.k.ne. malesef üzücü şeyler yasanmis.. Bebeklerini kaybeden arkadaşlar, Rabbim sabir versin.. Ve bir de herseyin hayirlisini.. Hepsi imtihan bizler için.. Dua etmeye devam edelim birbirimiz için insallah.. Rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin hepimize..

Back
X