• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Herkese günaydınlar valla esas işim başlayıp odaklanınca buraya fazla girememeye başladım. Sanırım bundan sonra da böyle olur. Minikleri de çok özlemişim ama çok kalabalık olduk 5 kişi daha gelmiş 48 kişi olduk bütün gün sarıldılar belime kendimi koruyacam diye bir hal oldum şimdi hem minik fındığıma hem de 48 tane kuzuma yetmem gerekiyor ama zor geçecek dün eve geldiğimde ayak ağrımdan inledim boğazım da hemen faranjit başladı bile nezle olan çocuklarım da vardı kendimi korumam imkansız yani.Bir de ders çalışmamış sıpalar hem sevdim hem haşladım onları 2.sınıf olduk harfleri unutan var öldürecem dedim sizi :mad:
Bu arada aşağıdaki boy bilgisi ile benimki tutmuyo yaklaşık 16-18mm diyo bugün için ama bugün tahlil için gitmiştim ultrasona da aldı doktor benim fındık 22 mm di :)

Son düzenleyen: Moderatör:
grip aşısı hamılelere onerılıyor. ancak basıt tabırıyle içinde civa olan eczanelerde hastanerde kolaylıkla bulunan grip aşısı bazı oterıtelerce onerılmıyor gebelere ozel olan grıp asısını onerıyorlar.
benım kısısel tercıgımı sorarsan, gebelık oncesı her sene yaptırıyordum. ama sanırım şimdi yaptırmayacağım.

Bunu bilmiyordum... açıkçası aklima da gelmemişti araştırmak. Ama böyle bir durum varsa araştırmak zorundayım... bu konuda cok keyfi degil benim durumum maalesef.... astim in kalıcı haline benzeyen bronsektazi diye bir rahatsizligim var. Bünyem cok zayıf ve hasta olunca direkt ciğerlere iniyor... her hastalıkta da ciğeri kaybediyorum azar azar... henüz ileri safha degil ama iyileşme diye birşey yok yani her ilerleyen bir hastalık. O yüzden hasta olmamam, kendime iyi bakmam, aşıları ihmal etmemem gerekiyor. Hamilelik ile asi ilişkisini düşünmemişim nasil olduysa :)
Zaten korkuyorum kışı hamile olarak geçireceğim için. çünkü hasta olmamam lazim, olursam 2 kutu antibiyotik ile belki geçiyor... e bu hastalığa sahip bazı kisiler hamilelikte cok rahat oluyor bazilari aylarca hastanede yatıyor :( bir de solunum zorluğu var ki, bebegin gelişimini de etkiliyor... Ayy icim sisti yazınca yaa...
Velhasıl mecbur araştırıp soracağız bakalim :(

canm ben dun kan verdim ikilintest için karnımdanda burun kemiğine ve ense kalınlığına baktı ... Alttan bakacak birşey yokki yani kan vereceksin canm :)

kan vericem evet ama işte ense kalınlığı vs için ultrasonla bakılacak ya karnımdan göremezse alttan ultrasonla bakılabiliyormuş ondan emin olamadım ve bayan bir doktor araştırmaya başladım :/ sen hangi doktorda yaptırdın ve ne kadar ücret ödedin canım

ben genelde elbise giyen biriyim pantolonlarım kabızlığım geçtiğinden beri giyebiliyorum ama zararı varmı bilmiyorum kızlar ..henuz gobeğe çıkmadı ki bebekler hamile kıyafetleri için rken değil mi yoksa almak mı gerek kafam karıştı :)

ben de sürekli elbise giyiyorum pantolon sıkıştırıyor karnımı bir de rahatıma çok dşkün olduğum için öle sıkıntıya gelemediğim için efil efil elbiselerle dolanıyorum ve kilolu bir hamile olaraktan şuan 4 aylık hamile gibiyim :)) bence sıkıştıran dar kıyafetlerden kaçınmamız gerekiyor ne olur ne olmaz

kan vericem evet ama işte ense kalınlığı vs için ultrasonla bakılacak ya karnımdan göremezse alttan ultrasonla bakılabiliyormuş ondan emin olamadım ve bayan bir doktor araştırmaya başladım :/ sen hangi doktorda yaptırdın ve ne kadar ücret ödedin canım
valla canm benm doktorlarım hep erkek oldu neredeyse uzun sure tedavi gorduğum için alttan kontrol mecbur oluyordu ama doktor yerleştirmiyor o aleti ama tabi tercih meselesi...dun ikili test için karından baktı valla canım 22 tl odedim ama buradan gorduğum kadarıyla fiyatlar çooook değişken

ben genelde elbise giyen biriyim pantolonlarım kabızlığım geçtiğinden beri giyebiliyorum ama zararı varmı bilmiyorum kızlar ..henuz gobeğe çıkmadı ki bebekler hamile kıyafetleri için rken değil mi yoksa almak mı gerek kafam karıştı :)

ben de sürekli elbise giyiyorum pantolon sıkıştırıyor karnımı bir de rahatıma çok dşkün olduğum için öle sıkıntıya gelemediğim için efil efil elbiselerle dolanıyorum ve kilolu bir hamile olaraktan şuan 4 aylık hamile gibiyim :)) bence sıkıştıran dar kıyafetlerden kaçınmamız gerekiyor ne olur ne olmaz
valla canm benm doktorlarım hep erkek oldu neredeyse uzun sure tedavi gorduğum için alttan kontrol mecbur oluyordu ama doktor yerleştirmiyor o aleti ama tabi tercih meselesi...dun ikili test için karından baktı valla canım 22 tl odedim ama buradan gorduğum kadarıyla fiyatlar çooook değişken

22 TL mi bana 270 TL fiyat verdiler yahu :(

Herkese merhaba, hafta sonu kontrole gittim ve iyi haberlerle ayrıldım. Bizimki sağ salim büyümeye devam ediyor çok şükür..
ancak benim bu sırada hasta olmam hiç hoş olmadı tabii. vücudumun ağrısından yatmak bile zor geliyo.
hoş, öyle bir lüks de söz konusu değil ya...
neyse dün dinlendim, ama bugün işimde-gücümdeyim.
allah hepimize kolaylık versin.

KIZZZ SENİNDE Mİ ÇEKTİİİİ :KK48::KK48:
Çok severim ayvayı . Okuduğumdan beri aklıma düştü ne yalan söyliyim:oops:
Benim canım ama asıl sürekli patatesli şeyler çekiyo. Patates kızartması. Kavurması fln :) bu arada ayva yiyince bebek gamzeli olurmuş söyliyim:KK54:

Ben en son normal muayene için gittiğimde idrar kesem boştu. Birşey göremiyorum su içmedin mi hiç dedi. Alttan bakmamız lazım dedi. İlk defa alttan muayene etti. Yani idrara sıkışık gidince görüyor sanırım.

Herkese günaydınlar valla esas işim başlayıp odaklanınca buraya fazla girememeye başladım. Sanırım bundan sonra da böyle olur. Minikleri de çok özlemişim ama çok kalabalık olduk 5 kişi daha gelmiş 48 kişi olduk bütün gün sarıldılar belime kendimi koruyacam diye bir hal oldum şimdi hem minik fındığıma hem de 48 tane kuzuma yetmem gerekiyor ama zor geçecek dün eve geldiğimde ayak ağrımdan inledim boğazım da hemen faranjit başladı bile nezle olan çocuklarım da vardı kendimi korumam imkansız yani.Bir de ders çalışmamış sıpalar hem sevdim hem haşladım onları 2.sınıf olduk harfleri unutan var öldürecem dedim sizi :mad:
Bu arada aşağıdaki boy bilgisi ile benimki tutmuyo yaklaşık 16-18mm diyo bugün için ama bugün tahlil için gitmiştim ultrasona da aldı doktor benim fındık 22 mm di :)
BENCEDE YANLIŞ CNM BEN EN SON 11 EYLÜLDE GİTTİM KONTROLE O ZAMAN 36,8MM İDİ BURDA DAHA 31MM YAZIYO :) ŞİMDİYE BNMKİ 40 MM OLMUŞTUR YANİ :nazar:

Çok severim ayvayı . Okuduğumdan beri aklıma düştü ne yalan söyliyim:oops:
Benim canım ama asıl sürekli patatesli şeyler çekiyo. Patates kızartması. Kavurması fln :) bu arada ayva yiyince bebek gamzeli olurmuş söyliyim:KK54:
EWETT BENDE BENDE DEDİM GAMZELİ VE GÜZEL OLUR DERLER :)

Günaydın arkadaslar dunku tecrubelerimi paylasmak istedim. Normalde 11+5 haftalik hamileyim. Dun tekrar ikili tarama testi icin gittim. Doktor gelisimi 13 haftalik dedi ikili taramaniz geciyo filan diye bizi biraz panikletti. Ama allaha sukur verdik kanimizi. Ayrıca 3 boyutlu da kizimizin olacakgini ogrendik yuzde 85 ihtimalle hemde. Bilmiyorum ne kadar dogru ama biz cok sevindik
2li testte mi 3 boyutluya giriliyo canim hayirli olsun

22 TL mi bana 270 TL fiyat verdiler yahu :KK43:
işte fiyatlar çoook farklı canım inceleyen kişilerle alakalı ama risk altında değilsen ve benim gibi doktor zoruyla yaptırıyorsan hiç değmez okadar paraya

Back
X