2015 Nisan Anneleri

Kizlar doktor dan geldik simdi çok şükür iyiyimis minigim doktor sadece bu siralar dinlenmemis soyledi
Cinsiyetimiz gene bacakları kapali dedi ama %60 kiza benzetiyorum dedi
Ay CNN yine mi kesin belli değil , sağlık olsun artık bundan sonra erkek olma durumu olur mu bilmem ama epey bir uğraştırcak bu minnaklar bizi .

kızlar bebği tam olarak nerede hissediyorsunuz benimki çok aşağıda hissediyorum kasıklarımda tam genital üstünde hissediyorum. sizinki nerde
Ben önce karnımın sağ alt tarafında hissediyordum şimdi solda hissediyorum .. Galiba karnımda patinaj yapıyor bu velet :))

kızlar 2 düzey ayrıntılı usg istedimi sizden de doktoruzunuz 20. haftadan sonra yapılıyormuş galiba

Canım ben de Çarşamba günü koltukta uzanırken kasıklarımda düzensiz aralıklarla hafif ittirmeler hissettim. Genelde uzandığımda ve birşeyler yediğimde oluyor. Hatta az öncede aynı şekilde bir ittirmehissettim. Tam olarak kasık bölgesinde mi hissediyorsun canım?

göbek deliğinin 4 cm kadar aşağısında hissediyorum canım, hafif bir vuruş şeklinde oluyor

arkadaşlar bende buara nefesim yetmiyo gibi olmaya başladı hızlı hızlı merdiven çıkmış gibi nefes nefese kalıyorum sizdede oluyormu böyle şeyler?? bugün öyleyim
Oluyor CNm ilerleyen zamanlarda daha yoğunlaşıcak bu durum malum organlarımız içerde sıkışıyor ve bazı şeyler zorlaşıyor mesela nefes almak gibi ..

ayrıtılı usg ıcın sıslı osman ozyurt 270 tl dedı bıde gercekten bu ıste uzman 1 numaralı dr varmıs atıl dıye bı dr şişli de fetus saglıgı dıye bı yer 650 tl dedı :S
tabı 650 veremem osman ozyurtta cektırıcem galıba o da 22. den sonra bakmayı tercıh edyomus

kızlar doktorumu aradım sordum tetanoz asısını yaptırabilirsin dedi ama 5 doza gerek yok dedii,2 doz yeterliymişş

ayrıtılı usg ıcın sıslı osman ozyurt 270 tl dedı bıde gercekten bu ıste uzman 1 numaralı dr varmıs atıl dıye bı dr şişli de fetus saglıgı dıye bı yer 650 tl dedı :S
tabı 650 veremem osman ozyurtta cektırıcem galıba o da 22. den sonra bakmayı tercıh edyomus
küçüköy bilge hastanesinde perinatolog doç dr ibrahim bey varmış çapa tıp fakultesinden geliyormuş cuma ve pazartesi günleri sadece 250 tl dedi canım banada

kızlarrr doktordan gelıyorum benim minnağım kesin kızmış..:D kıpır kıpır, bi yerınde durmadı yahu. 3lü test sonucum normal cıktı. ayrıntılı us ıcın randevu alacagım yarın.:nazar::anneadayı:
Maşallah ona , yerim oni ben ya büyüdülerde başladılar yaramazlıklara hay allahım sen çok büyüksün ..

Kızlar bisey sorcam ya banyo tuvalet temizliğini nasil hallediyosinuz malum çamaşır suyu vs olmadan temizlenmemis gibi grliyo ama zararinida biliyorm az önce korka korka kireç cozucu yaptim:(

Kizlar dunde sordum brnimde wc havalandirmasindan kalorifer komur havalandirmadisi var wcm inanilmaz komur ve is kokuyor yavruma zarari olur mu acaba

ne kadar güzel bir haber :)
Kızlar bisey sorcam ya banyo tuvalet temizliğini nasil hallediyosinuz malum çamaşır suyu vs olmadan temizlenmemis gibi grliyo ama zararinida biliyorm az önce korka korka kireç cozucu yaptim:KK43:

bize normalde temizliğe kadın geliyor ama ben yine de o gelmeden önceki gece çamaşır suyu döküyorum heryere bir gece öyle bekletiyorum. ayrıca cif in banyo için olanı var mavi ambalajlı onu da çok beğeniyorum

Tamamlayici sigorta varmis icinizde alan oldu mu? Medicana ankara normal dogum 3000 sezaryen 3.500mus. Fakat bu sigortayi alirsak 2.700 her turlu dogum. Ne kadar guvenilir bilemedim.

Back
X