- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
insallah artar kuzum ya cok süper olurne artar nede görür taa benim ilk gebeliğimde atrıyordiye haber çıktı milleti pof pofladılar ama nerde daha çıkacak hıhhh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah artar kuzum ya cok süper olurne artar nede görür taa benim ilk gebeliğimde atrıyordiye haber çıktı milleti pof pofladılar ama nerde daha çıkacak hıhhh![]()
Oyyy, diş zaten heryere vuruyor. Eşime ısmarlamıştım almış sağolsun, colgate plax tuz ağız gargarası var, o hakkaten koruyordu dişetlerini, bakalım ne kadar etkili olacak. Paradontax a da başlıycam. Şimdi ağrıdan çok sızlama şeklinde devam ediyor bakalımaaa benim de bugün dişim ağrıyor ve çok şiddetli baş ağrısı dünden beri![]()
Bu kanama tam da bu zamanlarda fazla kan pompalandığı için oluyormuş, kanama vardı zaten ben de daha da arttı hamilelikte, şimdi de şişti. Hepimize geçmiş olsun, Allah şifa versin hepimizeBenim de diş eti hassasiyetim var. Fırçalarken çok kanıyor
canım detaylıya ne zaman girdin.afp degil ama 2 li testimde beta hcg yüksekti ayrıntılıya girdim 15. haftamda.ne olur olmaz diye.doktor daha kücük suan hersey normal görünüyor ama ayrıntılıya yine gir demişti.3 lü testimiz iyi cıktı sükür.bence sen ayrıntılıya yine gir 21. haftatanda yada 22. haftanda.bence sonucunuda al bi doktora daha görün bir docent yada profa.bir doktora baglı kalma.ona göre yaptır. ayrıca amniyosentez sonucu olumlu cıkan cok kişi var ve bebegi saglıklı olanArkadaşlar aranızda AFP mom u yüksek çıkan var mı? BEnim yüksek çıktı ama detaylı ultrasonda uzman doktor bişey görmedi. Sizin durumunuz nedir? Çok endişeliyim![]()
Aman ihmal etme kuzum sakın. Gene de bi görün diş hekimine Bu dönemde olabiliyormuş. Bazen de benim kanıyor hiç fırsat bulup gidemiyorum.Benim de diş eti hassasiyetim var. Fırçalarken çok kanıyor
minigin oynamis arkadasim hayirli olsun... gozun aydinYemekte aksam biraz bende de pitirti oldu gibi kasigimin oralarda göbek altında hissettim :)
arkadaşım aç ya da tok önemli değil.ben akşam üzeri olmuştumKızlar tetanoz aşısı olanlar bişey sorcam. Cuma günü için beni çağırdılar sağlık ocağından. Sabah öğle aç tok fark ediyo mu?sormayı unuttum
Merhaba caniim ben bugün yaptirdim asimi 1. dozu bugün yapti 2. Dozu 15 ocakta yapilacak sadece iki doz yapacagiz dedi 5 dozda mi yapiliyormus çok ilginckızlar doktorumu aradım sordum tetanoz asısını yaptırabilirsin dedi ama 5 doza gerek yok dedii,2 doz yeterliymişş
Bende bugün ilk kez gittim canım senin gibiyim aynı. Bazen hızlı hareket ediyorum sonra ödüm kopuyo. Merdivenlerden de hooop diye çıkan ben nene gibi dura dura çıktım hep. Veee benim bebişte sanırım solda orası daha sert dediğin gibi ve o taraflarda sanki kelebek kanat çırpar gibi bir hareket hissediyorum. Mükemmel biley gerçekten :)merhaba kızlar artık hareketler hissedilmeye başlanmış ben de 4-5 gündür yoğun bi şekilde hissediyorum özellikle akşamları yemekten sonra uzanınca sabah kahvaltıdan sonra ve kesinlikle sessiz bi ortamda bugün sabah işyerinde birkaç merdiven koşarak indim hamile olduğumu unutaraksonra birden ağrım oldu çok korktum ağladım uzun süre hareket etmesini bekledim ama iş yerinde hissedemiyorum pek sonra öğlen sınavım vardı heyecandan mıdır bilmiyorum sınav başlamadan önce tekmeleri yedim bol bol içim rahatladı:) benim hissettiğim yer sol kasığımda baya aşağıda göbek deliğinden 4-5 parmak aşağıda sol tarafımda sertlik var zaten sağa göre içimde biri yumrukluyo sanki her yumrukta kalbim de pır pır oluyo:)
Hamilelik esnasında iki doz, istersen doğumdan sonra 5 doza tamamlayıp ömür boyu bağışıklık kazanabilirsin. Özellikle 2.yi düşünüyorsan yaptırmak mantıklıMerhaba caniim ben bugün yaptirdim asimi 1. dozu bugün yapti 2. Dozu 15 ocakta yapilacak sadece iki doz yapacagiz dedi 5 dozda mi yapiliyormus çok ilginc
Teşekkürler canım :)arkadaşım aç ya da tok önemli değil.ben akşam üzeri olmuştum
Ne güzelben ayrıntılı için ücret ödemeyeceğim dr muayenehanesinde kendi bakacak ama 30-40dk süreceğini sanmıyorum 10-15 dk bakar gibime geliyor
ilk zamanlar çok zor oluyor aman dikkat et canım aklından çıkarma ben çalışırken hep aklımdan çıkıyo normal insanmış gibi hareket ediyorum sonra da pişman oluyorum işe başlamanın tek güzel yanı var zaman çabuk geçiyo:)Bende bugün ilk kez gittim canım senin gibiyim aynı. Bazen hızlı hareket ediyorum sonra ödüm kopuyo. Merdivenlerden de hooop diye çıkan ben nene gibi dura dura çıktım hep. Veee benim bebişte sanırım solda orası daha sert dediğin gibi ve o taraflarda sanki kelebek kanat çırpar gibi bir hareket hissediyorum. Mükemmel biley gerçekten :)
niye canım çok mu uçuk fiyatlar yaşadığın yerde devlet hastanesinde de yaptırabilirsin açıkçası burada yazılan fiyatları görünce bazen küçük şehirde yaşadığıma seviniyorum seçenek az ama en azından tahliller tetkikler muayene ücretleri abartı değilNe güzelben onu da yaptıramıycam belki
Devlet Hastanesinde yok malesef kuzum bende küçük şehirdeyim. Medikal de yapılıyormuş ama onunda fiyatı 160 falan galiba burda duyduğuma göre. Tabi gidip sormadım ben ama tek maaşla zor, ben daha atanamadımniye canım çok mu uçuk fiyatlar yaşadığın yerde devlet hastanesinde de yaptırabilirsin açıkçası burada yazılan fiyatları görünce bazen küçük şehirde yaşadığıma seviniyorum seçenek az ama en azından tahliller tetkikler muayene ücretleri abartı değil