- 18 Nisan 2015
- 20
- 30
- 288
- 44
13 nisan da İstanbul da oldukça ünlü bi özel hastanede epidural spinal kompleks anestezi ile sezeryan doğum yaptim
Operasyon çok rahat gecti; sonrasında hemen yürüdüm; eve geldikten sonra şiddetli baş agrilari oldu; anestezi doktoru baş ağrısı olur dediği için çok onemsemedim; 6. Gun gözlerimde çift görme sorunu yaşadım ve geçmeyince doktora gittim; beyinde emboli şüphesi dediler; beyin MR + ilaçlı beyin MR çekildi
Çok şükür birsey çıkmadı; ama epidural nedeni ile dura zari yırtılmis ve BEYİN omurilik sivisinda kaçak olmus; en az 1 ay mutlak yatak istirahati + günde en az 4 lite su + 5 kahve tavsiye edildi
Sikayetlerim büyük oranda azaldı ama hala sağ gözümde çift görme sorunu devam ediyor ; 10 güne kadar o da geçer diyor doktorlar;
Ben maalesef ciddiye almadim; onemsemedim; ancak epidural gerçekten riskli bi yontemmis; dikkat etmek gerekiyor
Yine de tercih ederseniz; operasyon sonrası mutlaka iyi dinlenin ve en az 4 litre su + günde 3 kahve tüketin; baş ağrılarını da hafife almayın
Mrb siz nasıl oldunuz. Ben bugun çok daha iyiyim sukur. Bir haftayı doldurdum baş agrisiyla. Umarım sizde duzelmissinizdir:)