Slm. Kızlar ne var ne yok valla biz iki çoçukla çok yoğunuz . Kızım resmen tabiri caizse tam bir gazman . Patlıcak gibi Karnı çoğu zaman oğlumda hiç böyle olmadı bu kız canımızı okuyor

Rabbim dermansız dert vermesi hiçbirine inş . Bu günlerde geçer inş. Bizde Türkiye'ye bilet aldık 28 Mayıs ta görümce ile uçuyoruz eşim olmuyacak ben iki çoçuk ve halamız . Biz istanbula evimize gidicez görümce de Antep'e geçicek . Sağolsun 60 yaşında olduğu halde bize iki aydır yardım ediyor . Istanbulda yalnız olucam evde ama kardeşim çok yakın en azından başınız sıkışırsa çağırırız diye düşünüyorum . Oda olmasa bu duruma alışmış oluruz ki oğlumu orda kısa süreli bir kreşe verebilirsem harika olur biraz rahatlarız . Iki çoçoklu anneler siz nasıl yaptınız çoçuklar alıştı mı birbirlerine benim oğlum bazen çok iyi bazen çok kıskanç ve Kardeşine sert olabiliyor . 3 yaş civarı zor oluyor galiba . Allah muhafaza sevmeleri bile dengesiz ve tehlikeli . Rabbim hepsini korusun inş. Biz yalnız bırakmıyoruz bebekle canlı bomba gibiler .