Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm insallah tutar...Bende asilama dusunuyorm sureci anlatirmisn birde islem acılı agrili oluyor mu
Cnm insallah tutar...Sorunun neydi?benim insülin direncimden dolayı yumurtalarım 14 mm de kalıyordu.3 kez klomen kullandım olmadı.sonunda özele gittim.
başlangıçta doktor puregon 900 ml ilaç verdi.onu kullandım.ilaçç yetmedi bir 600 ml lik daha kullandım.hergün göbekten vuruldum.insülin kalemleri gibi bi aparatı var.iğne ucu 2 cm falan.doktor hergün büyüme oranına göre doz arttırıyo.iğneleri hep eşm vurdu.kimisinii hiç anlamadım kimisi de sinek ısırığı kadar hafiif.tabi ben hiç kasmadım kendimi.
neyseki büyüdü yumurtalarım.zaten her 3-4 günde bir çağırıyor.alttan ultrasona bakıyor.sonunda aşılama için gün verdi.
11 nisan da yaptık.
şöyleki eşim sabahtan gitti hastaneye.sperm verdi.onlar ilaçlayıp ayıklayıp şırıngaya almışlar.iki tane ince şırıngaydı.beni dogumhane tarafında bir odaya aldılar.çatala oturuyosun.doktor şırınganın ucuna pilastik incecik bir hortum takıyo.sonra vajinama bir aparat taktı.boru gibi bi 7-8 cm uzunluğunda.sonra şırıngayla yolladı spermleri.bn orda nerdeyse 30-40 dk yattım öyle.hiç acı falan olmuyo.gayet rahat bir işlem.sonra eve geldim o gün uzandım.doktor istiharat et dedi.öyle bakalım bekliyorum hayırlısı artık
Cnm insallah tutar...Sorunun neydi?
Bende bugün oldum öncesinde klomen içtim catlatma ivmesini vurdum bugünde asilama oldu inceden bir sizi var
Sağol canm inşallah rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin kaçıncı günün asilamaninhayırlısı olsun canım.beklemek çok zor adet gününde erken gebelik testi al tavsiyem.ben öle yaptım.bişiler var sanırım ama bir kaç gün daha beklicem
hayırlısı olsun canım.beklemek çok zor adet gününde erken gebelik testi al tavsiyem.ben öle yaptım.bişiler var sanırım ama bir kaç gün daha beklicem
Sağol canm inşallah rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin kaçıncı günün asilamanin
Güzel şeyler düşün bugün 14. Gununse sonucu ogrenirsin aslında bence hamilesinbugün aşılamanın 14.günü.nisaın 11inde yapıldı.ama doktor çatlamak üzere diye ,çatlatma iğnesi vurmadı bana.aşılamanın 12.günü yani adet olacağım gün erken gebelik testi aldım.test 2 saat sonra belli oldu ve silik çıktı.kanda ertesi gün 10,89 çıktı.bir kaç gün bekleyip öyle kan tahlili yaptırcam .üzülmek istemiyorum
ama adetimden henüz 3 gün geçti.ya arkadaşlarımıa aileme söymemek için zor tutuyorum kendimi.ama nazar değcek ve olmıcak diye de korkum var.o yüzden biraz beklicem.çünkü öncekilerde hep sabırsızdım ve test yapıodum kaç kez.hep hüsran.1.5 sene den sonra oldu sanırım (4buçuk senelik evliyim)şimdi pazartesi yada salı tekrar sağlık ocaağına gtcem .bakalım.inş yükselir.sonra da kedi doktoruma giderim .
sen naptın gayu35 ?erken gebelik testi yaptın mı?
ama adetimden henüz 3 gün geçti.ya arkadaşlarımıa aileme söymemek için zor tutuyorum kendimi.ama nazar değcek ve olmıcak diye de korkum var.o yüzden biraz beklicem.çünkü öncekilerde hep sabırsızdım ve test yapıodum kaç kez.hep hüsran.1.5 sene den sonra oldu sanırım (4buçuk senelik evliyim)şimdi pazartesi yada salı tekrar sağlık ocaağına gtcem .bakalım.inş yükselir.sonra da kedi doktoruma giderim .Güzel şeyler düşün bugün 14. Gununse sonucu ogrenirsin aslında bence hamilesin
Yok canm 6 mayısta test yap dediler bekljcem inşallah rabbim gönlüne göre versinama adetimden henüz 3 gün geçti.ya arkadaşlarımıa aileme söymemek için zor tutuyorum kendimi.ama nazar değcek ve olmıcak diye de korkum var.o yüzden biraz beklicem.çünkü öncekilerde hep sabırsızdım ve test yapıodum kaç kez.hep hüsran.1.5 sene den sonra oldu sanırım (4buçuk senelik evliyim)şimdi pazartesi yada salı tekrar sağlık ocaağına gtcem .bakalım.inş yükselir.sonra da kedi doktoruma giderim .
ama adetimden henüz 3 gün geçti.ya arkadaşlarımıa aileme söymemek için zor tutuyorum kendimi.ama nazar değcek ve olmıcak diye de korkum var.o yüzden biraz beklicem.çünkü öncekilerde hep sabırsızdım ve test yapıodum kaç kez.hep hüsran.1.5 sene den sonra oldu sanırım (4buçuk senelik evliyim)şimdi pazartesi yada salı tekrar sağlık ocaağına gtcem .bakalım.inş yükselir.sonra da kedi doktoruma giderim .
bende öle şeyler olmadı daha. ama iki kez böle hafif başım döndü gibi sersemlik gibi.Ya koku hassasiyetin başladı bugün ve başım çok agridI şimdi iyiyim ama