Canım şimdi doktordan çıktım. Çok şükür bir sorunumuz yok ama inan sevinemiyorum. Gözlerim doluyor, boğazım düğümleniyor yazdıkça. Aynı ekrandan bebeklerimize baktık bugüne kadar, o kadar yakınımdaydın ki... Benim de senin gibi iki meleğim oldu daha önce. Sonuna kadar beraber gideceğimizi düşünüyordum hep. Hiç birimizin yarın ne olacağı belli değil tabi. Sana ve eşine Allah sabır, sağlık ve kuvvet versin. İnşallah en yakın zamanda yavrunuza kavuşursunuz.Kızlar hepinizin yazdıgını okudum bana olan oldu sakın üzülmeyın meleklerımıde üzmeyın bn düşünmeden paylaştım keske yazmasaydım szlerıde üzdüğüm için okadar pişman oldum ki... İyi dileklerınız için allh binlerce razı olsun szden... Burda hpimizin amacı mleklerımıze sag salım kavusmak rabbm bna yasatırsa onun izniyle alırım kucagıma ama bnm durumuma üzülüp bbklerınızıde üzerseniz kndimi affetmm nolur üzmeyın meleklerımı sadece dua edın sağ salım sabırla hayırlısı ile olsun...
hic korkma benim bebü de beyninde kist.omurilik sıvısı yüÜnden oluyormuş hic önemsenecek birsey degil.zamanla 26.haftadan sonra özellikle kayboluyor.eğer başka bulgular olsaydı mesela kalp b
yada bagırsaklarda beyaz nokta dedikleri tıbbı bir terim o zaman amniyo isterdim ama gebeliklerin yüzde 2sinde olan ama 26.haftadan sonra da %98oranında gecen birsey.%2ihtimalde doğumdan sonra geciyor dedi.zeka geriliği gibi bir durum yapmazmış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Temizlik yapan arkadaşlara hayranım maşallah. Ben bugün çok hevesliydim. Bir odayı sildim süpürdüm, tozunu aldım doğğğru yatağa. Hala kaldıramıyorum. Kasıklarım kas katı kesildi.
İnşallah kuzum sabretcem kocam için sabretcem ama sizlerde üzülmeyin nolur allah verdi allah aldı rabbım beni cennete 3 şefaatçi bekletcek 3.üde beni orda beklicek ozaman kavuscam yawrularıma...
Rabbim arkadaşlarınıza hayırlısıyla hayırlı, sağlıklı evlatlar lütfetsin tekrar bizimkileri ve tüm hamile müslüman kardeşlerimizin bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin Amin...Maşallah suyumuz artmis elh. Yüzde birlik hata payıyla kız cinsiyeti inşaallah
Arkadaslar ben de 2015 Ocak annesiyim inşallah hazırlıklara başlayan var mı ya da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz
Bugün ayrıntılı ultrosana gırdım. Bebegın bu haftada suyun azalması bırtek bebegın böbregıyle ilgili bı sıkıntısı wardır demektir dedi. Ayrıntılıda da sag bobrek var fakat kistli hastalıklı sol böbrekde oluşmamış bu yuzden idrar yapamıo bebek. Bebegın bu haftada duyunun %95 ini idrarıylA kndi oluştururmuş % 5 lik kısmı bizim içtiğimiz suymuş. Bbk idrar yapamamasıda işlevli bir gelişim olamıomuş. Doğsada yaşamaz dediler aldırman lazım dediler... Fikri olan
Hayranim senin pozitifligine canım inşallah hic sorun olmucak oglusunda zaten doktor risk gorse kesin söylerdi.
Evet bende telden baktım
Ama kız olduğunu yazmış 16 17 vardır
Hay Allah önce huzurum sonra da bu haber...Rabbim bilir tabii ama artı haftalar da ilerledi nette bile yazıyor düşük riski vs neredeyse ortadan kalktı diye,bir de huzurumun sanırım 3. beebeğiymiş kaybettiği , durum böyle olunca insan daha da üzülüyor ama o hala daha bizi düşünüyor üzülmemizi istemiyor bebişlerimiz için dua ediyor içim parçalanıyor...Rabbim güzel yüreğine göre versin
merhabalar ben de bugun dusuk yaptim. kiz oldugunu dun ogrenmistim daha. hic bir problem yoktu bi anlik kanamayla kizim bize veda etti. bu ayrilik cok zor geldi bana ve cok uzgunuz fazla ayrintiya girip sizleri de uzmek istemem. hepinize saglikli gebelikler ve bebekler diliyorum. kendinize cok ama cok iyi bakin..
Rabbim arkadaşlarınıza hayırlısıyla hayırlı, sağlıklı evlatlar lütfetsin tekrar bizimkileri ve tüm hamile müslüman kardeşlerimizin bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin Amin...Maşallah suyumuz artmis elh. Yüzde birlik hata payıyla kız cinsiyeti inşaallah
Ayni durum bende de var canim hatta dun aksam göbeğin sağ darafimda göbek deliğine yakin yerde baya agrim oldu eğer gecmeseydi doktora gidecektim nwyseki iki saat sonra geçti
Geçenlerde bendede oldu sıkışmış hissediyorum gidiyorum bir damla cikiyo doktora gittim ilaç ve fitil verdi geçti limonlu su iç dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doktordan geldim yeni acile gittim idrara cok cikmaya baslayinca korktum tahlil yaptilar iltihap yuksek cikti antibiyotik verdi kullanmak istemiyorum amaaaaa mecburum galiba iltihap olunca sanci kesici verdi bide vitamin baslammistim onlardan verdi antibiyotik ismi SULTAMAT kullanan varmi benim gibi bebege zarari olurmu acaba sanci kesicide BUSKOPAN VERDI decavit gyno ferro sanol verdi bide
geçmiş olsun
ilaçlar konusunda bilgim yok ama daha önce bir arkadaş da antibiyotik kullanmıştı doktor bebeğe zarar vermeyeceğini söylemişti
doktordan geldim yeni acile gittim idrara cok cikmaya baslayinca korktum tahlil yaptilar iltihap yuksek cikti antibiyotik verdi kullanmak istemiyorum amaaaaa mecburum galiba iltihap olunca sanci kesici verdi bide vitamin baslammistim onlardan verdi antibiyotik ismi SULTAMAT kullanan varmi benim gibi bebege zarari olurmu acaba sanci kesicide BUSKOPAN VERDI decavit gyno ferro sanol verdi bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?