2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım şimdi doktordan çıktım. Çok şükür bir sorunumuz yok ama inan sevinemiyorum. Gözlerim doluyor, boğazım düğümleniyor yazdıkça. Aynı ekrandan bebeklerimize baktık bugüne kadar, o kadar yakınımdaydın ki... Benim de senin gibi iki meleğim oldu daha önce. Sonuna kadar beraber gideceğimizi düşünüyordum hep. Hiç birimizin yarın ne olacağı belli değil tabi. Sana ve eşine Allah sabır, sağlık ve kuvvet versin. İnşallah en yakın zamanda yavrunuza kavuşursunuz.
Sen bizleri düşünme, burası sadece iyi günde konuşmak için yok. Her türlü sıkıntımızı paylaşmak için de varız. Güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda canım. Sevgiler...

Hayranim senin pozitifligine canım inşallah hic sorun olmucak oglusunda zaten doktor risk gorse kesin söylerdi.

Temizlik yapan arkadaşlara hayranım maşallah. Ben bugün çok hevesliydim. Bir odayı sildim süpürdüm, tozunu aldım doğğğru yatağa. Hala kaldıramıyorum. Kasıklarım kas katı kesildi.

Temizlik yapan arkadaşlara hayranım maşallah. Ben bugün çok hevesliydim. Bir odayı sildim süpürdüm, tozunu aldım doğğğru yatağa. Hala kaldıramıyorum. Kasıklarım kas katı kesildi.

Ben de son iki haftadır enerji patlaması var öncesinde yattıklarıma sayıyorum sürekli temizlik ütü yemek yapadım geliyor inş böyle devam eder

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar ben de 2015 Ocak annesiyim inşallah hazırlıklara başlayan var mı ya da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz

İnşallah kuzum sabretcem kocam için sabretcem ama sizlerde üzülmeyin nolur allah verdi allah aldı rabbım beni cennete 3 şefaatçi bekletcek 3.üde beni orda beklicek ozaman kavuscam yawrularıma...

Canım burada iyice kötü de herşeyi başlamak için varız dertler paylaştıkça azalır sen bizi düşünme biz İyiyiz her zaman burada duygularını paylasabilirsin biz uzulucez diye korkma bugün üzüntülerini paylasivaz yatında yeni bebis haberlerini inş.

Maşallah canım haydi bakalım kızlar cogaliyo

Sılam mecbur yapicam şuan Uc erkek benden yemek is çamaşır bekliyor mecbur kaynanamda orada tatil yapıyorum oğlumu da aldı sözde oğlumu gezdiriyomus bahanesi de var

Arkadaslar ben de 2015 Ocak annesiyim inşallah hazırlıklara başlayan var mı ya da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz

Daha bir hazırlık yapmadım ben canım. 7. Aydan sonra kısmet ise başlamayı düşünüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

birkaç gündür girememiştim nete şimdi okudum durumunu Allah yardımcın olsun çok üzüldüm ne desem ne yazsam bilemiyorum Allah bizim bilmediklerimizi bilir bizim hayır sandığımız çok istediğimiz kesin bizim için iyi olan bu dediğimiz iyi olmayabilir Allah hep bizim iyiliğimizi ister tek tutunabileceğin düşünce bu Allah sabrını dermanını da en kısa zamanda versin

Hayranim senin pozitifligine canım inşallah hic sorun olmucak oglusunda zaten doktor risk gorse kesin söylerdi.

aynen canım doktora güven cok önemli adamın yüzünde kaygı yok haliyle bende cok rahatlıyorum .4lü de 3lüde güvenilmez testler 2daha güvenilir.kesin sonucu ammiyoda alırız bunu da kesinlikle bu tip durumda önermem dedi.icim cok rahat teyzesi :).

Evet bende telden baktım
Ama kız olduğunu yazmış 16 17 vardır

Hay Allah önce huzurum sonra da bu haber...Rabbim bilir tabii ama artı haftalar da ilerledi nette bile yazıyor düşük riski vs neredeyse ortadan kalktı diye,bir de huzurumun sanırım 3. beebeğiymiş kaybettiği , durum böyle olunca insan daha da üzülüyor ama o hala daha bizi düşünüyor üzülmemizi istemiyor bebişlerimiz için dua ediyor içim parçalanıyor...Rabbim güzel yüreğine göre versin

amin canım Rabb'in gözbebeği olan,peygamberimizin ümmetim diye gurur duyacağı bir evlat versin...huzuruma kırlangıca ve bebeğini kaybeden bütün arkadaşlara

Ayy kıZlar bi gazla ewe giriştim.. Gem düşünüyorum hem temizlik yapıyoeum... Bi yandan kzım rahatsız.. Dlasıyo ateşli ateşli bogaz enf .. Olmus .. Oda istifar etti sildim hep... Mutfagımı falan topladım... Camasırlarımı katladım... Haftaya nasipse dip köşe yapcam... Kırban bayramndan sonra halılarımı vercem koltukları yıkatcam malum dogum yaklasıyo o zamana...
Yawas yawas hazırlık yapayım diyorum diyorum bi türlü baslyamadım...
Malum kıs bebeklerı yelek olması sart uykudan sonra sırtına geçir... Battanıyesi var kenarını geçicem...
Agız mendilleri sırt bezleri hastane cıkısı susu busu... Kafamı bunlarla yormak istiyorum... Bu arada aranızda düz sırt üstü yatınca bevegini dısardan hisseden varmı.. Beb dün gece 2 de hastaneden geldikten sonra bebegimin hareketini hissettim bi çok kez.. Artık belli oluyo..dümdüz yattım sırt üstü.. Böle yine hareket etti göbegim böle içerden dalgalandı sanki dısarı vurdu... Allhım herkese bi an önce yasatsın..

Kızlar bana kızmayın.. Sadece konuyu birazda olsa dagıtmak istiyorum...
yoksa hala yanıyorum

çook üzlüdüm yaaa bu kadar büyüdükten sonra böyle haberler duymak o kadar çok üzüyor ki anlatamam. hiçbir problem yokken demişsin bu çok yıkıcı yaa Allah sabır versin dualarımız seninle. huzurumm06 arkadaşa da dediğim gibi Allah bizim bilmediklerimizi bilir bizim hayır sandığımız hayır olmayabilir. Allaha inanıp ona sığınmaktan başka gücümüz yok her söz anlamsız gelecek sana biliyorum ama elimden başka bir şey gelmiyor ki Allah en kısa zamanda sıkıntını unuttursun yardımcın olsun bizde dua edicez

suyunun artması iyi haber hep güzel haberler duyarız inşallah kızın hayırlı olsun bende pazartesi gidicem inşallah doktor bana da öncelikle herşey yolunda sağlıklı der sonrada Allahın izniyle kız der inşallah etrafımdan kimse ihtimal vermiyo ama Allah ne derse o olur hepimiz için hayırlı olan olsun

Ayni durum bende de var canim hatta dun aksam göbeğin sağ darafimda göbek deliğine yakin yerde baya agrim oldu eğer gecmeseydi doktora gidecektim nwyseki iki saat sonra geçti

Geçenlerde bendede oldu sıkışmış hissediyorum gidiyorum bir damla cikiyo doktora gittim ilaç ve fitil verdi geçti limonlu su iç dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doktordan geldim yeni acile gittim idrara cok cikmaya baslayinca korktum tahlil yaptilar iltihap yuksek cikti antibiyotik verdi kullanmak istemiyorum amaaaaa mecburum galiba iltihap olunca sanci kesici verdi bide vitamin baslammistim onlardan verdi antibiyotik ismi SULTAMAT kullanan varmi benim gibi bebege zarari olurmu acaba sanci kesicide BUSKOPAN VERDI decavit gyno ferro sanol verdi bide

geçmiş olsun
ilaçlar konusunda bilgim yok ama daha önce bir arkadaş da antibiyotik kullanmıştı doktor bebeğe zarar vermeyeceğini söylemişti

geçmiş olsun
ilaçlar konusunda bilgim yok ama daha önce bir arkadaş da antibiyotik kullanmıştı doktor bebeğe zarar vermeyeceğini söylemişti

saol cnm bende netten baktimda insallah olmaz zarari ama bana verdigi sanci kesicinin prospektusunde hamileler kullanmasin yaziyo peki bu doktor ultrasonla bebegi gordugu halde bana niye hamielleikte kullanilmayan ilac yazdi yada eczaci yanlis verdi anlamadim snaci kesici kullanmadim antibiyotik aldim gecer insallah

doktor biliyorsa hamile olduğunu ona göre vermiştir cnm intihap bendede çoktu ama antibiyotik sana kesinlikle vermem dedi tek içimlik toz verdi bana bilemedim şimdi

Bugünkü muayenemizde plesentanın servikse yakın olduğunu söyledi doktor ya da onun gibi bir şey tam anlamadım ama, ilişki yasak dedi hadiii yine başladık. Kanama riski varmış.
Bir de bebeğin midesini göremedim dedi ama kusmuş olabilir o zaman anlaşılmaz dedi.
Ayrıntılı ultrason için 23'üne randevu aldım Eyüp Ekici'den. Bir sonraki muayenem de bir ay sonra. Bende durumlar böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…