Bugünkü muayenemizde plesentanın servikse yakın olduğunu söyledi doktor ya da onun gibi bir şey tam anlamadım ama, ilişki yasak dedi hadiii yine başladık. Kanama riski varmış.
Bir de bebeğin midesini göremedim dedi ama kusmuş olabilir o zaman anlaşılmaz dedi.
Ayrıntılı ultrason için 23'üne randevu aldım Eyüp Ekici'den. Bir sonraki muayenem de bir ay sonra. Bende durumlar böyle.
hic korkma benim bebü de beyninde kist.omurilik sıvısı yüÜnden oluyormuş hic önemsenecek birsey degil.zamanla 26.haftadan sonra özellikle kayboluyor.eğer başka bulgular olsaydı mesela kalp b
yada bagırsaklarda beyaz nokta dedikleri tıbbı bir terim o zaman amniyo isterdim ama gebeliklerin yüzde 2sinde olan ama 26.haftadan sonra da %98oranında gecen birsey.%2ihtimalde doğumdan sonra geciyor dedi.zeka geriliği gibi bir durum yapmazmış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar mrb
16 haftalık hamileyim göbeğim 6 aylık gibi neden öyle acaba 80 kiloyum ondan olabilirmi
kızlar bugün tam 16 haftalık olduk bebişimle
3 gündür belimde ağrı var aynı fıtık ağrısı gibi belim kalçam ve bacağım sadece sol tarafta var otursam da ayakta dursam da ağrıyor biraz araitırdım siyatik sinire bası oluyormuş rahmin büyümesi o bölgede ağırlık merkezinin değişmesi bel kaslarının zayıflığı kilo artışı hormonların değişimi bu şekilde bel ağrısı yaparmış 5. aydan itibaren görülürmüş bel oyuğu fazla belirgin olan kişilerde ağrı oluşma ihtimali fazlaymış. kilo artışım yok ama diğer nedenler var.
ama bugün çok kötü ağrıyo dayanamıyorum ağrıyadoktora gitsem mi bilemedim pazartesi randevum var zaten
benim gibi ağrı çeken var mı? ağrıyı az hissetmek için neler yapabilirim tavsiyeniz var mı?
Bende aynen oyle gaz o cnm gazman gibiyim
saol cnm bende netten baktimda insallah olmaz zarari ama bana verdigi sanci kesicinin prospektusunde hamileler kullanmasin yaziyo peki bu doktor ultrasonla bebegi gordugu halde bana niye hamielleikte kullanilmayan ilac yazdi yada eczaci yanlis verdi anlamadim snaci kesici kullanmadim antibiyotik aldim gecer insallah
Ayrıntılı usg 22 agustos arkadaslarım.. Günler geçmek bilmiyo... Bide su 3 t testinde yüksek cıkan degerler üstüste aldıgımız hanerler gittikçe insanı endişeşendiriyo
Kızımın ateşide dewam ediyo.. Keyfli oynuyo falan ama
Bişi yiyip içemiyo ... İnşallah bugunlerde geçcek biliyorum
Bugünkü muayenemizde plesentanın servikse yakın olduğunu söyledi doktor ya da onun gibi bir şey tam anlamadım ama, ilişki yasak dedi hadiii yine başladık. Kanama riski varmış.
Bir de bebeğin midesini göremedim dedi ama kusmuş olabilir o zaman anlaşılmaz dedi.
Ayrıntılı ultrason için 23'üne randevu aldım Eyüp Ekici'den. Bir sonraki muayenem de bir ay sonra. Bende durumlar böyle.
kızlar bugün tam 16 haftalık olduk bebişimle
3 gündür belimde ağrı var aynı fıtık ağrısı gibi belim kalçam ve bacağım sadece sol tarafta var otursam da ayakta dursam da ağrıyor biraz araitırdım siyatik sinire bası oluyormuş rahmin büyümesi o bölgede ağırlık merkezinin değişmesi bel kaslarının zayıflığı kilo artışı hormonların değişimi bu şekilde bel ağrısı yaparmış 5. aydan itibaren görülürmüş bel oyuğu fazla belirgin olan kişilerde ağrı oluşma ihtimali fazlaymış. kilo artışım yok ama diğer nedenler var.
ama bugün çok kötü ağrıyo dayanamıyorum ağrıyadoktora gitsem mi bilemedim pazartesi randevum var zaten
benim gibi ağrı çeken var mı? ağrıyı az hissetmek için neler yapabilirim tavsiyeniz var mı?
Ben de 16 haftadayım ama benim ağrım ayakta çok kalınca oluyor sırt üstü yatmadan geçmiyor..
kızlar bugün maalesef merdivenlerden düştüminecegim anda da aklima geldi besmele çektim Rabbim sen koru dedim içime dogmus demek ki.. hemen acile gittik doktorum yoktu ebe bakti kalp atislarina şükürler olsun kanama falan olmadi serum taktilar agri kesici yapmış içine çünkü kasiklarim agriyordu. kanama alani falan da görmedim dedi. simdilik sorun yok şükürler olsun Rabbim yavrularimizi.korusun. hastaneye gidene kadar ağlamaktan bir hal.oldum düşüncesi bile kötü pazartesi kontrole gideceğim inşaallah zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?