2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ana kusarmı bebekler valla neler öğrencez bakalım:).dikkatlı olacaksın canım benimde plesenta yanda.arada kum torbası niyetine kullanıyor benim sıpa:).göÜn Aydın canım ciddi bir sorun yok cok şükür

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah verdiğin bilgi için teşekkür ederim

kızlar mrb
16 haftalık hamileyim göbeğim 6 aylık gibi neden öyle acaba 80 kiloyum ondan olabilirmi

kızlar bugün tam 16 haftalık olduk bebişimle
3 gündür belimde ağrı var aynı fıtık ağrısı gibi belim kalçam ve bacağım sadece sol tarafta var otursam da ayakta dursam da ağrıyor biraz araitırdım siyatik sinire bası oluyormuş rahmin büyümesi o bölgede ağırlık merkezinin değişmesi bel kaslarının zayıflığı kilo artışı hormonların değişimi bu şekilde bel ağrısı yaparmış 5. aydan itibaren görülürmüş bel oyuğu fazla belirgin olan kişilerde ağrı oluşma ihtimali fazlaymış. kilo artışım yok ama diğer nedenler var.
ama bugün çok kötü ağrıyo dayanamıyorum ağrıya doktora gitsem mi bilemedim pazartesi randevum var zaten

benim gibi ağrı çeken var mı? ağrıyı az hissetmek için neler yapabilirim tavsiyeniz var mı?

Ayrıntılı usg 22 agustos arkadaslarım.. Günler geçmek bilmiyo... Bide su 3 t testinde yüksek cıkan degerler üstüste aldıgımız hanerler gittikçe insanı endişeşendiriyo
Kızımın ateşide dewam ediyo.. Keyfli oynuyo falan ama
Bişi yiyip içemiyo ... İnşallah bugunlerde geçcek biliyorum

Canım bende var aynı şikayetler özellikle sol bacagım bazen bi yere carpmişim gibi.. Gecen dr söledim minoset ii gelir iç agrıyınca dedi... İçince rahatladım canom.. Bide masaj iyi geliyo beline masaj yaptırıcan eşine ...

Selam annecıkler ve bebekleri bu tatil kargaşasında sizinle pek ilgilenemedim ya üye olmadan önce sanki daha çok okuyordum geçmişi merak ediyorum ama kendimi okuyacak kadar güçlü hıssedemedım kendimden biraz haber edeyim bi haftaya kadar size donecegim sekercıkler çarşamba dan beri bi yandan ankara min evımin tadını çıkarıp bi yandan kizim ve eşimle geziyoruz dün sabah park akşam piknikteydık bugünde sabahtan öğlene kadar parklarda gezdik bir sürü gelin vardı açık hava çekiminde çok guzellerdı ah ah ne çabuk geçiyor zaman ben elimde kızım karnımda oğlum onlara baktım..artık eskisi gibi değilim kendimi acayip halsiz hissediyorum ben sizin gibi ne kan hapı ne vitamin e başlamadım daha pazartesi randevum var doktora bu halsızlıgı anlatacağım belki de kan sevıyem bu ay düşmeye başladı hiç bu kadar zorlanmamıstım geceleri doğru uyuyup dınlenemıyorum bi de kızım var gündüz eşimde izinde bana destek şart yarın arkadaşım in evini görmeye gıdecegım akşamda valiz hazırlayıp pazartesi minik kuzumu görüp ayrıntılı için randevu alıp gideceğim çorum yollarina annemi görmeye pazartesi haber ederim sizlere ... Bu arada sadece sezın in yazdigini gördüm umarım hepinizin kontrolleri iyi gecıyordur sağlıklı dir gobusler bebısler ..bana dua edin bebısim hem sağlıklı hem oglus olarak yerinde duruyor olsun çok alıştım bi kız bi oğlum olduğu fikrine ablası da çok seviyo onu artık onu özlüyorum canım Ahmedim pazartesi annen geliyor bekle beni :118:

canım ben erken haftalarda ıdrardan kan gelmesiyle yüksek iltihap ve enfeksiyon geçirdim doktor aksef antibiyotik verdi kullandım şükür rahatlattı mutlaka kullan doktor gerekli görmese yazmaz sonuçta bu rahatsızlık gecmezse erken doğum ya da çocukta kilo alimini azaltıyor ihmal etme..doktoruna guveniyorsan bı bıldgı varil yazıyor en azından bende ise yaradı doktor ilgisiz biriyse onu bilemem

Kırlangıç ve huzurum a birşeyler olmuş sanırım yazılarını bulamadim ama konuşulanlardan meleklerin kaybettiklerini duydum Allah sabır versin ins en yakın zaman da meleklerine tekrar kavusurlar ..laf söylemek acılarını hafıfletmez ama napalım elimizden gelen bu Allah güç kuvvet versin çok üzüldüm pazartesi bebeği mi görmeye gidecektim bütün enerjim gitti şu an Of kelimeler çaresiz

canım geçmiş olsun kizina regl günlerimiz yakın o yüzden seni üye olmadan öncede yakından okuyordum :) kızın hümeyraydi sanırım op yerime hiç dayanamam bebeklerin hastalığına benim kızım da hasta olunca hiç gecmıyecek gibi gelir hamile olunca daha çok uzuluyor insan yavrum yetemıyor muyum diye üzülme ins geçecek.. Bu arada sol bacak ve kalça agrisi bende de var mınoset tavsiyesi için saol çok zorda kalırsam alacagim... Birde üçlü testte ne çıktı senin ya anlamadim ben o testleri yaptırmadım sadece ultrasonla enseye baktırdım doktor iyi dedi ayrıntılıyı önemsiyorum onu yaptirmak için gün almaya çalışıyorum pazartesi alacagim bakarsın aynı gün gireriz belki de aynı gün doğururz ... Bu arada bütün yazdığın seylerden doktorunun yanıldığını oğlun olacağını düşünmüştüm hala öyle mi :)

İçini fetah tut. Allahın izni ile bişey olmaz inşallah..

Ben de 16 haftadayım ama benim ağrım ayakta çok kalınca oluyor sırt üstü yatmadan geçmiyor..

kızlar bugün maalesef merdivenlerden düştüm inecegim anda da aklima geldi besmele çektim Rabbim sen koru dedim içime dogmus demek ki.. hemen acile gittik doktorum yoktu ebe bakti kalp atislarina şükürler olsun kanama falan olmadi serum taktilar agri kesici yapmış içine çünkü kasiklarim agriyordu. kanama alani falan da görmedim dedi. simdilik sorun yok şükürler olsun Rabbim yavrularimizi.korusun. hastaneye gidene kadar ağlamaktan bir hal.oldum düşüncesi bile kötü pazartesi kontrole gideceğim inşaallah zaten

Merhaba arkadaslar .. benim de kardeşim hamile antalyada olup önerebileceği iyi bir kadın doğum doktoru olan var mı?
Hepiniz inşallah sağlıkla alırsınız elinize bebekleriizi... darısı da basıma....

çok geçmiş olsun canım kızımda altı ayı bittiginde banyodan çıkarken popo üstü düşmüştüm insan ne yaparsa yapsin Rabbim yasatacaksa kucagımıza alıyoruz Allaha şükür önlemini almışsın ins hicbirsey olmaz bi daha da böyle seylerden Allah saklasın hicbirimizin başına gelmesin bende çok sakarım hep korkuyorum ayy ilk hamilelikte de bi korku oluşmuştu sen de var mi arabaya binince hafif bi hızlanır sa çok korkuyorum her an kaza yapacağız diye kendim kullanınca korkmuyorum ama eşim falan olunca öyle hissediyorum hamilelikten sanırım önceden de böyle olup gecmisti ins çabucak geçer ..

bende dun gece ruyamda bebisimi gordum :) doktor ultrasonu koyuyor karnima amuda kalkmis bi bebek. "ay topitop gibi kafasi var " diyor. kiz mi erkek mi diye sordum. "topitop kafali olduguna gore erkek" dedi

:) 14u gelse de bi ogrensek artik :)

direk son sayfayi okumus yazmisim sacma sapan ruya diye ..

kirlangic Rabbim guc versin insAllah .. ne kadar bos seylere uzuldugumuzu fark ediyor insan .. ömürün suresi bilinmiyor ama biz ne cok guveniyoruz ki kendimize hep plan hep plan. oysa bir dakika sonramizin garantisi yok .. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin hepimize. Elbet bizim goremedigimiz bi yani vardir olanlarin. herseyde bi sukur sebebi vardir muhakkak ..

Rabbim esinize size gonul ferahligi versin .. dualarimiz hep sizlerle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…