Bir sonraki gidişinde doktordan için rahat bir şekilde çıkarsın umarım. Hem doktoru öyle diyorsa öyledir annesi, kusmuştur minik :)Bugünkü muayenemizde plesentanın servikse yakın olduğunu söyledi doktor ya da onun gibi bir şey tam anlamadım ama, ilişki yasak dedi hadiii yine başladık. Kanama riski varmış.
Bir de bebeğin midesini göremedim dedi ama kusmuş olabilir o zaman anlaşılmaz dedi.
Ayrıntılı ultrason için 23'üne randevu aldım Eyüp Ekici'den. Bir sonraki muayenem de bir ay sonra. Bende durumlar böyle.
Allah korusun çok şükür bir şey olmamış. Geçmiş olsun.kızlar bugün maalesef merdivenlerden düştüminecegim anda da aklima geldi besmele çektim Rabbim sen koru dedim içime dogmus demek ki.. hemen acile gittik doktorum yoktu ebe bakti kalp atislarina şükürler olsun kanama falan olmadi serum taktilar agri kesici yapmış içine çünkü kasiklarim agriyordu. kanama alani falan da görmedim dedi. simdilik sorun yok şükürler olsun Rabbim yavrularimizi.korusun. hastaneye gidene kadar ağlamaktan bir hal.oldum düşüncesi bile kötü pazartesi kontrole gideceğim inşaallah zaten
çok geçmiş olsun canım kızımda altı ayı bittiginde banyodan çıkarken popo üstü düşmüştüm insan ne yaparsa yapsin Rabbim yasatacaksa kucagımıza alıyoruz Allaha şükür önlemini almışsın ins hicbirsey olmaz bi daha da böyle seylerden Allah saklasın hicbirimizin başına gelmesin bende çok sakarım hep korkuyorum ayy ilk hamilelikte de bi korku oluşmuştu sen de var mi arabaya binince hafif bi hızlanır sa çok korkuyorum her an kaza yapacağız diye kendim kullanınca korkmuyorum ama eşim falan olunca öyle hissediyorum hamilelikten sanırım önceden de böyle olup gecmisti ins çabucak geçer ..
Bir sonraki gidişinde doktordan için rahat bir şekilde çıkarsın umarım. Hem doktoru öyle diyorsa öyledir annesi, kusmuştur minik :)
Allah korusun çok şükür bir şey olmamış. Geçmiş olsun.
kızlar bugün maalesef merdivenlerden düştüminecegim anda da aklima geldi besmele çektim Rabbim sen koru dedim içime dogmus demek ki.. hemen acile gittik doktorum yoktu ebe bakti kalp atislarina şükürler olsun kanama falan olmadi serum taktilar agri kesici yapmış içine çünkü kasiklarim agriyordu. kanama alani falan da görmedim dedi. simdilik sorun yok şükürler olsun Rabbim yavrularimizi.korusun. hastaneye gidene kadar ağlamaktan bir hal.oldum düşüncesi bile kötü pazartesi kontrole gideceğim inşaallah zaten
canım ben erken haftalarda ıdrardan kan gelmesiyle yüksek iltihap ve enfeksiyon geçirdim doktor aksef antibiyotik verdi kullandım şükür rahatlattı mutlaka kullan doktor gerekli görmese yazmaz sonuçta bu rahatsızlık gecmezse erken doğum ya da çocukta kilo alimini azaltıyor ihmal etme..doktoruna guveniyorsan bı bıldgı varil yazıyor en azından bende ise yaradı doktor ilgisiz biriyse onu bilemem
Canım cok saol ....ya arastırmadaki dr um illa 3 test yaptır 2 li yaptırmadıysan dedi.canım geçmiş olsun kizina regl günlerimiz yakın o yüzden seni üye olmadan öncede yakından okuyordum :) kızın hümeyraydi sanırım op yerime hiç dayanamam bebeklerin hastalığına benim kızım da hasta olunca hiç gecmıyecek gibi gelir hamile olunca daha çok uzuluyor insan yavrum yetemıyor muyum diye üzülme ins geçecek.. Bu arada sol bacak ve kalça agrisi bende de var mınoset tavsiyesi için saol çok zorda kalırsam alacagim... Birde üçlü testte ne çıktı senin ya anlamadim ben o testleri yaptırmadım sadece ultrasonla enseye baktırdım doktor iyi dedi ayrıntılıyı önemsiyorum onu yaptirmak için gün almaya çalışıyorum pazartesi alacagim bakarsın aynı gün gireriz belki de aynı gün doğururz ... Bu arada bütün yazdığın seylerden doktorunun yanıldığını oğlun olacağını düşünmüştüm hala öyle mi :)
Canm bnm dikkat et ...kızlar bugün maalesef merdivenlerden düştüminecegim anda da aklima geldi besmele çektim Rabbim sen koru dedim içime dogmus demek ki.. hemen acile gittik doktorum yoktu ebe bakti kalp atislarina şükürler olsun kanama falan olmadi serum taktilar agri kesici yapmış içine çünkü kasiklarim agriyordu. kanama alani falan da görmedim dedi. simdilik sorun yok şükürler olsun Rabbim yavrularimizi.korusun. hastaneye gidene kadar ağlamaktan bir hal.oldum düşüncesi bile kötü pazartesi kontrole gideceğim inşaallah zaten
Canım ya içimden benimde erkek geçiyo biliyon mu... Tbaft varya onada dedım ki ne zaman aklıma gelsen içimden bunun oglu olcak diyesim geliyo dedim.. Bi arkadasın kini daha doru hissettim.. Ama bi kendiminkini hissedemiyombende dun gece ruyamda bebisimi gordum :) doktor ultrasonu koyuyor karnima amuda kalkmis bi bebek. "ay topitop gibi kafasi var " diyor. kiz mi erkek mi diye sordum. "topitop kafali olduguna gore erkek" dedi
:) 14u gelse de bi ogrensek artik :)
Kızlar ayrıntılı ultrason için randevu almaktan bahsedilmiş, ben 20. hafta doktoruma her kontrolde olduğu gibi gitmeyi planlıyorum, randevu şart mı? Ayrıntılı ultrason farklı bir cihaz mı? Aydınlatıverin beni...
kızlar bugün maalesef merdivenlerden düştüminecegim anda da aklima geldi besmele çektim Rabbim sen koru dedim içime dogmus demek ki.. hemen acile gittik doktorum yoktu ebe bakti kalp atislarina şükürler olsun kanama falan olmadi serum taktilar agri kesici yapmış içine çünkü kasiklarim agriyordu. kanama alani falan da görmedim dedi. simdilik sorun yok şükürler olsun Rabbim yavrularimizi.korusun. hastaneye gidene kadar ağlamaktan bir hal.oldum düşüncesi bile kötü pazartesi kontrole gideceğim inşaallah zaten
kızlar bugün tam 16 haftalık olduk bebişimle
3 gündür belimde ağrı var aynı fıtık ağrısı gibi belim kalçam ve bacağım sadece sol tarafta var otursam da ayakta dursam da ağrıyor biraz araitırdım siyatik sinire bası oluyormuş rahmin büyümesi o bölgede ağırlık merkezinin değişmesi bel kaslarının zayıflığı kilo artışı hormonların değişimi bu şekilde bel ağrısı yaparmış 5. aydan itibaren görülürmüş bel oyuğu fazla belirgin olan kişilerde ağrı oluşma ihtimali fazlaymış. kilo artışım yok ama diğer nedenler var.
ama bugün çok kötü ağrıyo dayanamıyorum ağrıyadoktora gitsem mi bilemedim pazartesi randevum var zaten
benim gibi ağrı çeken var mı? ağrıyı az hissetmek için neler yapabilirim tavsiyeniz var mı?
Canım ben kendi doktoruma sordum bugün siz baksanız olmaz mı ayrıntılı diye, o da benim cihazım zaten çok iyi ben her seferinde o gözle bakıyorum ama radyolog raporunun dosyanda bulunması gerekiyor dedi. Kimin için ne için bulunması gerekiyor bilmiyorum ama ben zaten istiyordum farklı bir doktora ve hatta radyologa görünmeyi o yüzden sorgulamadım nedenini. Bir de mideyi göremedim deyince içim rahat etsin gideyim dedim.Kızlar ayrıntılı ultrason için randevu almaktan bahsedilmiş, ben 20. hafta doktoruma her kontrolde olduğu gibi gitmeyi planlıyorum, randevu şart mı? Ayrıntılı ultrason farklı bir cihaz mı? Aydınlatıverin beni...
Öğretmen arkadaşlara nöbet konusunda bir şey sormak istiyorum. Mevzuata göre doğuma 3 ay kala bizim nöbet görevimiz bitiyor. Doktorun verdiği 24 hafta raporuyla nöbet görevinden düşüyormuşuz. Seminer dönemi bitip de okullar açıldığında Allah izin verirse benim 3 hafta nöbet tutmam gerekecek. Ama doktorum bana başından beri istirahat veriyor, bunun için heyet raporuyla falan uğraşmadan idareden rica etsem olur mu ki? Anlayışlı insanlar aslında, eğer idare değişmediyse. Yeterli sayıda öğretmen de var. Hatta fazla fazla.
Canim nöbet konusunu tam bilmiyorum ama bize böyle Hamileyken gidin bi de nöbet tutun demezler heralde öyle umut ediyorum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öğretmen arkadaşlara nöbet konusunda bir şey sormak istiyorum. Mevzuata göre doğuma 3 ay kala bizim nöbet görevimiz bitiyor. Doktorun verdiği 24 hafta raporuyla nöbet görevinden düşüyormuşuz. Seminer dönemi bitip de okullar açıldığında Allah izin verirse benim 3 hafta nöbet tutmam gerekecek. Ama doktorum bana başından beri istirahat veriyor, bunun için heyet raporuyla falan uğraşmadan idareden rica etsem olur mu ki? Anlayışlı insanlar aslında, eğer idare değişmediyse. Yeterli sayıda öğretmen de var. Hatta fazla fazla.
Kızlar ayrıntılı ultrason için randevu almaktan bahsedilmiş, ben 20. hafta doktoruma her kontrolde olduğu gibi gitmeyi planlıyorum, randevu şart mı? Ayrıntılı ultrason farklı bir cihaz mı? Aydınlatıverin beni...
kızlar bugün tam 16 haftalık olduk bebişimle
3 gündür belimde ağrı var aynı fıtık ağrısı gibi belim kalçam ve bacağım sadece sol tarafta var otursam da ayakta dursam da ağrıyor biraz araitırdım siyatik sinire bası oluyormuş rahmin büyümesi o bölgede ağırlık merkezinin değişmesi bel kaslarının zayıflığı kilo artışı hormonların değişimi bu şekilde bel ağrısı yaparmış 5. aydan itibaren görülürmüş bel oyuğu fazla belirgin olan kişilerde ağrı oluşma ihtimali fazlaymış. kilo artışım yok ama diğer nedenler var.
ama bugün çok kötü ağrıyo dayanamıyorum ağrıyadoktora gitsem mi bilemedim pazartesi randevum var zaten
benim gibi ağrı çeken var mı? ağrıyı az hissetmek için neler yapabilirim tavsiyeniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?