2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bir sonraki gidişinde doktordan için rahat bir şekilde çıkarsın umarım. Hem doktoru öyle diyorsa öyledir annesi, kusmuştur minik :)

Allah korusun çok şükür bir şey olmamış. Geçmiş olsun.

sağol canim Allah razi olsun. Rabbim beterinden korusun. bir an bile kaybetme düşüncesi mahvettin beni Rabbim yavrusunu kaybedenlere sabir versin insaallah bütün meleklerimizi korusun inşaallah

Asel canim cok gecmiş oooollsuuunnn allah korumuş vallahi çok dikkatli olmamız gerekiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ayrıntılı ultrason için randevu almaktan bahsedilmiş, ben 20. hafta doktoruma her kontrolde olduğu gibi gitmeyi planlıyorum, randevu şart mı? Ayrıntılı ultrason farklı bir cihaz mı? Aydınlatıverin beni...

Bir sonraki gidişinde doktordan için rahat bir şekilde çıkarsın umarım. Hem doktoru öyle diyorsa öyledir annesi, kusmuştur minik :)

Allah korusun çok şükür bir şey olmamış. Geçmiş olsun.

Teşekkürler canım, inşallah.

Geçmiş olsun canım, Allah korumuş.

cnm isin aciksasi doktorun nasil oldugun bilmiyorum hafta sonu olunca kadin dogum hastanesinin aciline gittim ha doktor kadin dogum doktoru ama ben o sanci kesicinin hamileler kullanamaz yazisini gorunce terettutte kaldim antibiyotigi aldim rahatlatti en azindan kendi doktorum sadece carsambalari hastanede oluyo normalde bas hekim hafatda 1 gun hasta bakiyo oda carsamba carsambaya kadar insalalh bir sorun olmadan gecerse carsamba anlatcm durumumu

Canım cok saol ....ya arastırmadaki dr um illa 3 test yaptır 2 li yaptırmadıysan dedi.
Bnde inat etmedim tamam dedim... Sonuclarda bazı degerler yüksek ama iyimi kötümü bilemedık.. Ama saolsun burdakı arkadaslar baktılar arastırdılar bişi yok dedıklerı için bende fazla önmsemedim acıkcası haftaya salı gidicem inşallah dr bakalım ..
Bu arada ewet oglum olacak inşallah... Seninde öleymiş.. Allah sag salim kıcagımıza almayı nasip etsin canım ... Bellimi olur belkide aynı gün dogum yaparız.. Kızın kac yasında bnmki gecen pazar 2 yasına girdi elhamdülillah.. Ama önümüzdeki pazar nasipse kutlıcaz...
Malum hasta minnagım...
Canm bnm dikkat et ...
Allah korumus seni ve bebegi sadaka ver... Sevindir bi cocugu falan...
Bişi olmamasına cok sevindim...
Bende banyoda düştüm bıgun totomun üstüne.. Kızım istifar etmeye basladı banyoya yetiştireyim derken cumburlop düştük .. Kalcam agrıyo.. Dr gitöedim.. Ama bebegimn hareletlerını gözlemledim tosınum masallah iyi...
Ama merdiven tehlikeli. Corapla falan cıkma inme cokkayıyo ben ne zaman merdıvenden cıksam ınsem ayakkabıyla cıkılmıyosa corabımıda cıkartırım... Huy olmus
bende dun gece ruyamda bebisimi gordum :) doktor ultrasonu koyuyor karnima amuda kalkmis bi bebek. "ay topitop gibi kafasi var " diyor. kiz mi erkek mi diye sordum. "topitop kafali olduguna gore erkek" dedi

:) 14u gelse de bi ogrensek artik :)
Canım ya içimden benimde erkek geçiyo biliyon mu... Tbaft varya onada dedım ki ne zaman aklıma gelsen içimden bunun oglu olcak diyesim geliyo dedim.. Bi arkadasın kini daha doru hissettim.. Ama bi kendiminkini hissedemiyom
Aman canım Allah saglıklı sıhhhatlı bir evlat versin ... Belkide erkk istiyosun ondan ole gördün...

Bebegim ayrıntılı ultrasonla bütün organlara işleyişlerine damarlara kalp damarlarına falan beyine beyincige aklına gelebılecek herseye bakılıyo... Bunun içinde randevu alman sart zaten yakın zöaanda gidersen sanada söler dr un böle böle diye...
Gitmiceksen bi ara dr randevunu al kuzum

Ben iki kere düştüm hamileyen hele bi tanesi çok şiddetliydi.. Rabbime emanet birşey olmadı.. Çok dikkat etmemiz lazım artık ... Çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Sanırım beni şimdiden doğum korkusu sardı 😒 rüyamda hep doğum anını sancı çektiğimi görüyorum.. Normal doğum olsun istiyorum ama korku var içimde.. Suni sancıdan da çok korkuyorum.. Fazla mı evham yapıyorum acaba..

Meraba canım geçtiğimiz hafta içinde bende yoğun bel ağrısıyla uyandım bir kaç gün, yatış pozisyonundan da olabilir hamile yastığı aldım dün onunla uyudum ilk defa baya rahat ettim

[QUOTEAar;36455282]Merhaba arkadaslar .. benim de kardeşim hamile antalyada olup önerebileceği iyi bir kadın doğum doktoru olan var mı?
Hepiniz inşallah sağlıkla alırsınız elinize bebekleriizi... darısı da basıma....[/QUOTE]

Canım Antalya Vitale hastanesinde Ali Fuat Şengör var gidilebilecek en iyi doktor diyebilirim

Canım ben kendi doktoruma sordum bugün siz baksanız olmaz mı ayrıntılı diye, o da benim cihazım zaten çok iyi ben her seferinde o gözle bakıyorum ama radyolog raporunun dosyanda bulunması gerekiyor dedi. Kimin için ne için bulunması gerekiyor bilmiyorum ama ben zaten istiyordum farklı bir doktora ve hatta radyologa görünmeyi o yüzden sorgulamadım nedenini. Bir de mideyi göremedim deyince içim rahat etsin gideyim dedim.
Ayrıntılı ultrason bildiğim kadarıyla farklı bir cihaz değil. İki boyutlu ultrason kesitleri üzerinden tüm organlara, kemik yapısına vs. bakılıyor. Burada da bir çok arkadaşımız yazdı önemli bir kontrol olduğunu. Ben yaptıracağım karar sizin.

Öğretmen arkadaşlara nöbet konusunda bir şey sormak istiyorum. Mevzuata göre doğuma 3 ay kala bizim nöbet görevimiz bitiyor. Doktorun verdiği 24 hafta raporuyla nöbet görevinden düşüyormuşuz. Seminer dönemi bitip de okullar açıldığında Allah izin verirse benim 3 hafta nöbet tutmam gerekecek. Ama doktorum bana başından beri istirahat veriyor, bunun için heyet raporuyla falan uğraşmadan idareden rica etsem olur mu ki? Anlayışlı insanlar aslında, eğer idare değişmediyse. Yeterli sayıda öğretmen de var. Hatta fazla fazla.

Canim nöbet konusunu tam bilmiyorum ama bize böyle Hamileyken gidin bi de nöbet tutun demezler heralde öyle umut ediyorum:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim nöbet konusunu tam bilmiyorum ama bize böyle Hamileyken gidin bi de nöbet tutun demezler heralde öyle umut ediyorum:)

Umut etmekle olsa keşke :) yönetmelikte çok açık yazıyor doğuma üç ay kala ve doğumdan sonra bir yıl boyunca nöbet verilmez diye. 24 dolana kadar el mahkum maalesef. Iş idarecilerin ve diğer öğretmenlerin anlayışına kalıyor biraz.

Merhaba canim ben de ogretmenim bence idareden rica edebilirsin 3 hafta mazur gorebilirler seni hatta diger öğretmenlere bahsetmezsiniz bile sanki nobet iznininin zamani gelmis gibi yaparsiniz cunku laf edenler mutlaka olur :) eger yok derse idare doktordan bir kagit rica edersin nobet tutmanın riskli olduğuna dair.

Sezincim umarim bi dahaki gidişine düzelmiş olur,aselle sana geçmiş olsun başka kotu haberler almayalim artik.
Benim de bugün uzerinizden irak acayip karin agrim vardi p.tesi doktora gidicem sonuç göstermek için inş bakar doktor

Canım ayrıntılı ultrason için randevu Alman gerekiyor, bazen doktorların kendisi ya da aleti yeterli olmuyor her organı tek tek incelemeye.. Bazen de doktor ve alet yeterli olsa da ona göre randevu süresini veriyorlar. Benim doktorum perinatolog kendisi bakabiliyor ama ona rağmen randevuda belirtmemiz gerekli çünkü uzun sürüyor bu..

İşte böyle:) raundu alırken belirtmen yeterli zaten

Ah canım sorma. C şeklindeki hamile yastığını tavsiye edenler var. Ben sırmı sert bir yere sayıyorum yatak başına, eşimin torosuna gibi yatarken.. Çok oturur pozisyonda ve ayakta kalmamaya çalışıyorum. BEline sert destek ve hafif masaj çok iyi geliyor... Çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…