2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

kızının ismi çok güzelmiş ata isminide çok severim demir biraz sert soğuk gibi geliyor isim konusu gerçekten zor :)

hoşgeldin cnm benimde tüp bebek 2.denemem çok şükür o sıkıntılı günleri düşünmek bile yoruyor beni neyse bundan sonra güzel kızlarımızı düşünecez artık :))

GözünüZ Aydın canım tam bi kraliçe olacak desene:) benim ablam maclaren t xt kullanıyor çok da memnun bana da tavsiye ediyor ama ben stokke aşığıyım malesef:))

Cam biberon en sağlıklısı ben de onlardan alacağım inşç

saolcanım bugün olan sınavımın biri berbattı büte kaldım herhalde bayramdan sonra işin yok ders çalış

gynoferon verdi bana demir hapı ben de tadında bişi hissetmiyorum. bunu aç karna içecekmişim. üstüne bi de bişi yemezsem bayılırım açlıktan :)
Bana da doktorum gynoferon verdi.. Sabah ac karnina alma kahvaltidan 2 saat sonra al dedi... Sabah 8 bucukda kahvalti yapiyorum is yerinde... 10 bucuk gibi demir hapini iciyorum, 12 bucukda da ogle yemegi yiyorum, hic rahatsizlik duymadim. Agzima demir tadi da gelmiyor, cok rahatim..

canı çok geçmiş olsun artık ağrılar baş göstermeye başladı hepimizde yavaş yavaş bebişler için atlanıyoruz

maşallah canım bebişe bu arada

sağlıklı olsun da geç olsun önemli değil canım :)

inş sonuçlar iyi çıkar canm maşşalh sizede

kızlar benim tetenoz aşım pazaretsiydi 2 gündür evde yokum yarına kaldı

cuma günü de şeker testi yaptırmayı düşünüyorum doktor 1 ay sonra gel dedi ama ilacım bitti ilaç bahane bebiş şahane

ev temizliği yapacağım bu arada git geller dışında yavaş yavaş ev uçuyor yetişemiyorum
siz nasıl temizliyorsunuz nasıl yetişiyorsunuz

çalışıyorsan bu mutlaka kullanacağın anlamına geliyor canım.. umarım hepimizin sütü bol olur...
Amin
Teşekkür ederim. İkiz olacağı için ne kadar yeter sütüm bilmiyorum ama 6 ay ek mamaya geçmezsem benden mutlusu olmaz.
Canım se. Hem ikiz annesi olacaksın hem de çalışıyorsun.. En çok ihtiyaç duyduğun şey pompa olacak için rahat olsun, boşa para vermezsin...
Teşekkür ederim. Etrafta kullanan olmadığı için kararsızdım. Almak en mantıklısı olacak.

hoş geldin canım...

Benimde ilacım bitti gitmeyi düşünüyodum ama benim kocam derdin başka diyo evet ilaç bahane kaç gündür gidicem ilaç yazdırmaya sağlık ocağına gidelim dedi yok dedim olmaz ama doktorumda yokmuş orda başka doktorada gidemedim kaldı yani mecburen eczanedn direk alcaz.yada sağlık ocağından.
bu temizlik işi valla bugün öldürdü beni.camları sildim perdeleri yıka as,balkonu yıka derken ölmüşümde haberim yokmuş.
Aslında cam silme işini 2 ye bölmeyi planlıyordum birde çok silmeye bayılıyırım ya dış balkona gittim pimapen yaptırdım
bi ev kadar cam da orda var
başlamışken bitsin dedim ama bende bittim
Daha mutfak dolabı.buzdolabı,ev silinip süpürülcek,koltuk örtüleri yıkancak
eşimde 4 te gidiyo işe o gündüz evdeyken resmen tembel oluyorum 11.00 12.00 arası kahvaltı yapıyoruz
o evdeyken yapasım gelmiyooo
bayramdan sonrada bebeğimin kalan eksiklerini tamamlamayı düşünüyorum tabiki doktordan son bir kez daha kız cevabını aldıktan sonra

Nasılsıniz arkadaşlar? Şikayetler başladı sanırım bazılarımızda..Bende durum farklı degil..Acayip çabuk yoruluyorum yaa ben karnımda büyüdü epey sipsivri bir şey oldu.Nefes alıp vermemden çıkan sesten ben korkuyorum yani o kadar.bu ikinci hamileligim ilkinde bu kadar çabuk başlamamıştı sanırım şikayetlerim daha enerjiktim diye hatırlıyorum...eeeee aradan 7yıl geçti tabiki yaşlandımbu arada :) Temizlik yapmak işkence gibi hele yerden egilip bir şey almak offf...hayırlısıyla şu 3ayıda bir geçirseydik inşallah hepimiz

Banada doktorum aç karnina al dedu

Bende yemek sonrasi tansiyon düşmesi yaşıyorum. Bi halsizlik uykusuzluk var gibi sersem gibiyim birde yürüyüş yaparken vajinama batar oluyor

Valla canım helal olsun şu iş yapanları duydukça şaşırıyorum ben kendimi bi kanepeden bi kanepeye atsam yetiyor bana bir de suyumu yemeğimi alıyorum :)) maşallah canım sana..:

Canım bu süt işi sadece annenin uykusu duşu suyu ve ailesinin Kocasının ilgi göstermesi yardımcı olmasıyla alakalı sadece.. Üçüz anneleri fazla fazla emzirdi hatta benim anlamın sütü olmadığı için ona hile teklif etti :) hiç kendini şartlama iki bebek birden emeceği için daha bile fazla gelir inş herkes rızkıyla doğar Rabbim de yollar bebeklerinin yemeklerini sen içini ferah tut :))

Benimda kafamda çok planlarım var ama derman yok..kızıma dolap almıştım dedik ikincide geliyor büyük alalım oda önümüzdeki hafta gelecek gelseydi bir yerleşecek her şey yerine.Daha büyük kızımdan kalma yatak ve beşik var onlar inecek çatıdan..bu sefer Allahtan bu beşik falan alma kaygım yok hepsini temizleyip kaldırmıştım.Daha eksikler var tabiki kızlar

Valla canım helal olsun şu iş yapanları duydukça şaşırıyorum ben kendimi bi kanepeden bi kanepeye atsam yetiyor bana bir de suyumu yemeğimi alıyorum :)) maşallah canım sana..:
ah canım ah valla hamileiğimden beri mutfak dolabıyla banyoları temizleyip günlük temizlikten öteye geçmedim.en son hamileliğimi öğrenmeden önce silmiştim kaç ay geçti.Ben istanbula ailemin yanına gittiğimde kv gelip silip supurmuş saolsun
geri kalan işleride hayırlısıyla halledersem.doğuma az bi zaman kala büyük temizliği yine hallederim yeter.
sanırım bebeğimde yoruldu hiç hareket yok
Sende sıkıntı yapma iyi ol yeter.
temizlik bi şekilde hallolur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…