2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam kizlar uzun bir bayram tatilinden sonra geldik burdayiz...herkesler iyidir insallah 7.aylik olduk bile suana kadar 6 kg almisim az once saglik ocagina gittim rutin kontrol icin gitmisjen kan tahlilide yaptirdim....onun harici alisverise devam babannemiz anneannemiz cok guzel cicisler almislar....ben bi gecmise bakayimmm

Yumurtadan da kusmuştum ilk zamanlarda onu da bıraktım
sorun yok şu an ama et balık yemen lazım hergün dedi dün zorla bi tabak kavurma yedim ne yapayım
benimle birlikte olan hamileler 5 6 kilo almış ben 1
canım yumurtayı illa direk yemek zorunda değilsin menemen yap patatesli yap biberli yap

ben ilkte ne et ne balık ne tavuk hiç birini ağzıma süremedim olmadı anlıyorum seni
öyle olabilir canım birdende büyür
hayırlı olsun canım cicileriniz
benim seker yuklemesin de 190 ı buldu. Beslenme seklimden dolayı diyet vermedi. Seker tuz ve işlenmiş gıdalar tüketmiyordum. Insulin tedavisine basladik.
Cok şanslısiniz masallah keske bende dietle halledebilseydim
geçmiş olsun

hoş geldin canım, ohh sağolsunlar büyükler

Canlar gunaydin hepinize persembe ye ne kaldi surda sali sallansin carsamba carsafa dolansin persembe olsun annesi ahmeti gorsun :) baybforwe ve digerleri hayirli haberlerle gelin... bdsayar odaniz cok guzel gule gule kullansin tontişin...
Safransari ablan tez zamanda hayirli kurtulsun cicleri de cok hos....bende bu gece ruamda dogum yaptim sanirim dun arkadasim dogurdu ondan etkolendim kolay bi dogm yapmis bende ruyamda oyle yaptim ins gercekte te oule olur bu aradauclu testte yuksek risk var demislerdi arkadasma cok saglikli bi bebegi oldu 3600 tontis bi kizi oldu :) ahmetim de hayirlisyla dogar ins sizin tontislerde

Cznım günaydın sabah uyanınca 1ymk kaşığı pekmez gğnlük yarım lt süt her gün 1 muz 4ceviz mandalina hergün 1 yumurta 2 kibrit kutusunpeynir sütlaç filan bunları yap bak çok işe yarar ben de çok et yemiyorum

Bide bdsayar sormustu anneanne ne yapiyor demisti bizim oralarda ilk cocugun herseyini anneanne yapar kizimda saolsun ben begendim annem aldi park yatagimizi da biz aldik ama parasini o verdi bide kizima minik bilezik yapmisti :) tabi bunlar butce ve kisilik meselesi ben biraz gelenekciyim annemin ekonmisini zorlamadan yapsin istedim annem babaaane olarak abimin ilk cocuguna da elinden geleni yapti Allah razi olsun ..kayinvalidemlwr kizima 2ceyrek taktilar kiyafet falan almadilar zaten saolsunlar koydeler yapabilwcekleri buydu patik falan ordu..yakin cevrede zaten hem hediye hem ceyrek getirdi o kadar cok hediyemiz olmustu ki...bu ikinc cocukta annem sadece hediye kiyafet alir bide belki ceyrek ama ben istemiyorum zaten kardesim universitede okuyor ne gerek var o yanmda olsun yeter...

Evet canım drum günde 10 kereye kadar normal olduğunu söyledi. Tabi bir kaç dkda bir gelmemek kaydıyla.
Herkese hayırlı bereketli günler güzel anneler..

kızı olacaklara ekliyim dedim civile bakarken gördüm çok cici geldi bana:)

Eki Görüntüle 1268939 Eki Görüntüle 1268940
Tatlim bunlari eklemeyeydin iyiydi byiliyorum da bu takıma ilk paylaş tigin rengi siteden siparis vercektim rengi yok duzcede zaten yok civil artik istanbula gidince kismet bulursam

Sabah işe gelmeden zaten zor kalkıyorum valla kahvaltı eziyet gibi bi de menemen yapmak

Süt de sorunum olmadı çok şükür içtimm hep
Ceviz hiç sevmem zorlayacam kendimi
mandalina çıktı iyi oldu
kuru meyve de yiyebilirsin dedi alacam incir falan yiyecem kilo almak istemiyorum ama bebeğin toparlanması lazım

Tatlim bunlari eklemeyeydin iyiydi byiliyorum da bu takıma ilk paylaş tigin rengi siteden siparis vercektim rengi yok duzcede zaten yok civil artik istanbula gidince kismet bulursam
tüh yokmuymuş canım bende görünce kızlarda bayılır demiştim

canım domatesini biberini akşamdan yap sabah yumurta kır ye her şey bebeğin için

Kizlar biz bu ara cok Uykucu olduk valla.kizimla basbasa ayri yatiyoz babamiz sabah isten gelince onlada ayri yatiyoz cmt misafirim vardi is guc hazirlik derken Yoruldum gece 2 3 gibi yattik sabah 12 de kalktik.o gun gece esim ise gitti tabi ben sabah 7 de kalktim hastaneye gittim hastaneden geldim esim direk yatii 5den sonra bende cuppp yanina yaklasik 1 2 saat oyle uyumusum.gece 1 de tekrar yataga sabah esim geldi 1 saat uykuya ara tekrar uykuya 11 de kalktim yorgunluktanmi acep yoksa cok uykucumu olmaya basladik kizimla biz.esim isten geliyo 8 saat calisiyo nerdeyse yataktan onla kalkicaz anali kizli

slm kızlar nasılsınız. burda bebekleri için oda hazırlayan alışveriş yapan insanlara o kadar özeniyorum ki , çünkü 28. haftadayım ama içimdeki korkular bir türlü geçmiyor. kızımı kucağıma alana kadar hiçbirşey almak içimden gelmiyor. sankiallah korusun büyü bozulacakmış gibime geliyor. şimdiye kadar hastane cıkısı ve gelen hediyeler dısında hiçbirşey almadım herşeyi doğumdan sonraya bıraktım.. zaten hala da bi isim bulamadım:S

merhaba kızlar.nasılsınız.bugün itibarıyla 28.haftamıza girdik oğluşumla.bu topiği hep takip ediyordum ama daha birkaç gün önce fırsatım oldu mesaj yazmaya iş güç okul derken.yavaş yavaş bizde alışveriş yapalım diyoruz.bebek arabası konusunda hiç bişey bilmiyorum.sizce travel sistem mi yoksa normal olanlar mı iyi.bi arkadaşım kendiside 4 aylık hamiş travel sisteme hiç gerek yok puset çok bi işe yaramıyo zaten dedi.daha önce doğum yapan arkadaşlarda hiç kullanmadık bile dedi.ne yapmalı bebek arabasında hangi özellikleri aramalı?

Bende bıktım çalışmaktan yaa, bi de kendi işim olduğu için izin alma lüksüm de yok Darlanıp duruyom işte sıfır verimle geçiyor günler

kızlar bende hibor 3500 ve herhün 100 lük asprin kullanıyorum. artık coraspin midemin içine etti bırakmak istiyorum. 28. haftadayım siz kaç haftada bıraktınız ben de bırakmak istiyorum artık bu arada ben de normal doğum istiyorum doktorum da hiçbir sakıncası yok dedi. sanırım daha once pıhtılaşma falan geçirilmediyse sorun olmuyor ama eger geçmişinde pıhtı falan atan bi kadınsa o zaman risk almamak için yapmıyolar. bi de doktor bana dedi ki doğumdan sonra da 2 ay igne kullancakmısım kan sulandırıcı. size de öyle bişey dedi mi ?

Merhaba herkeseee

Ben biberon emzik aventmi, dr brown mu, nukmu diye düşünürken eşim sağolsun herşeyimizi chicconun kendi ürünlerinden almış gelmiş. Şampuanıda dalin almış, tenden ateş ölçer mamma mia, telsizde weewell olmuş.. Fikirleriniz nedir?

et yiyemiyorsun ya mesela kıymalı bişiyler de mi yiyemezsin benim çok sağlıklı beslendiğim söylenemez ama cevizi noooolluuurrrrr ihmal etme ben de hiç sevmem ağzımda kabukları kalır filan tiksinirim ama yemeye çalışıyorum salat çorba filan hiç yemem zaten mesela yumurta haşlanmış yiyemiyorsan patatesli yumurta yaparsın kıymmalı domatesli yumurta yaparsan veya peynirli yiyimi belki daha rahat olur ben sütten inanılmaz tiksinmiştim ilk aylarda hep kakaolu süt içtim filan ama şu an düzeldi bi de muzu hiçççç ihmal etme her gün 1 tane bizim de bitti dün muzumuz bugün eşime aldırıcam
bi de sende şeker çıkmış mıydı çıkmadıysa yaşpasta kazandibi sütlaç filan ye istersen sana da bbeğe de yarar bence ben günde yarım yaşpasta rahat yerim hiç tıkamaz henüz 5 kg aldım

benim arkadaş ve kuzenlerim de tam tersi hepsi travel sistem aldılar
bebek ortalama 8 aya kadar pusete koyup gezdiriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…