Slm annisler yorucu bir günü daha bitirdim evime bi gitseydim ayaklarimi şöyle bi uzatim dinlenseydim bi de yemek yapilmis önüme konulmuş olsaydioff off cok sey mi istiyorum ya
Gunaydin canlarim masallah Bebislerin cicileri hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın inşallah. Bildiğiniz gibi ablam da 30 haftalik hamile ve malesef erken doğum sayısı yaşıyor iğne vuruluyor şimdi bebeğin diğerleri gelirsin diye ayrıca sancılı engelleyici hap vermiş doktor ayakta gezinmek bile yasak mümkün olduğunca yapması gerekiyor bebeği bir gün içerde kalması bile5 kar demiş doktor. Insallah sorunsuz olur hersey
Kızlar sabah atletimde minik damla şeklinde leke dikkatimi çekti, sağ göğsümden gelmiş sanırım, normal mi bu durum? 26. haftamız, doktora sormalı mıyım? Deneyimli anneler cevap bekliyorum...
İlk sütün çok değerli olduğunu biliyorum ve böyle boşa gitmesini istemem ondan tedirgin oldum canımgünaydın canım, rabbim ablanın yardımcısı olsun inş inş hayırlısıyla kucağına alır zamanında
öcü gibi bahsetmişsin canım o süt sanırım :) bende sütyenimde gördüm bikaçgün önce normal bence :)
On numara olmus elinize saglik guzel gunlerde kullanin
Çok güzel olmuş Güle güle kullansın miniğiniz mis gibi darısı bize inşallah :)
Çoook güzel olmuş canım, güle güle eskitin :)
benim ne zaman ölçülse 9-5 yada 9-6 çıkıyor
ayy şahane olmuş maşşalah mavi puanlı mı yoksa yıldızlımı nerden aldınızbirde ve kaç aldınız çok soru sordum canm
kızlar göbüşe bakın bakalım büyümüş mü artık iyice:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/27-4-gunluk.1217655/
bende işten eve gidince yemeğimin hazır olmasını istiyorum
işkence gibi geliyor o saatten sonra yemek yapmak
Gunaydin canlarim masallah Bebislerin cicileri hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın inşallah. Bildiğiniz gibi ablam da 30 haftalik hamile ve malesef erken doğum sayısı yaşıyor iğne vuruluyor şimdi bebeğin diğerleri gelirsin diye ayrıca sancılı engelleyici hap vermiş doktor ayakta gezinmek bile yasak mümkün olduğunca yapması gerekiyor bebeği bir gün içerde kalması bile5 kar demiş doktor. Insallah sorunsuz olur hersey
Salı cuma anne ve kv ye gidiyorum.. Annemden ertesi gün için yemek alıyorum. Eh haftanın 2 günüde balık mecburiyeti..pişirme evleri sağolsun.. kaldı 2 gün ondada yapıyorum artık.. ayy çokmu tembelim neyimmm
oh günleri ne güzel bölmüşsün sen
nerde oturuyorsun canım ankarada
bende işten eve gidince yemeğimin hazır olmasını istiyorum
işkence gibi geliyor o saatten sonra yemek yapmak
Evet Ankaradyım.. Napıyım zorlama yok davet ediyorlar :)
aynennn aynen aynen.... en büyük problemim...
benimkiler de çağırıyor da işten çık anneme git gerçi annem çok uzak değil çukurambar da ben gölbaşındayım
ama yine de haftada 2 gün gidiyorum diyebilirim
32. haftada hepimiz cortlayıp işten kaçacaz bu gidişle
annemde ümitköyde.. çok büyük avantajmıs yakın olmak.. kv keçiörende ama olsun ertesi gün tatil olunca gitmek daha rahat oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?